Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Micsoda?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]FaTaL
Aham akkor buktuk a car packet legalábbis engem nem engedett be, na újra próba

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
semmit, elölrõl kell kezdeni én is 28%on vagyok pedig az offline mentésem 83%os (stoppos faszokat nem volt kedvem elvinni😄)

V43 1105
TUCC TUCC XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

most már meg lehet csinálni hogy az offline profilod át alakitod onlinera csak nem tudom hol olvastam de ha esetleg van rá kereslet akkor megkeresem

TDU 2 nick: SpeedHUN

Gyerekek kezd helyreállni a server.Megy a sero és lehet látni a többieket.És kezdenek sokan lenni ugyhogy most menjetek.

[HUN]FaTaL
Car Pack nélkül / eredeti car packkel próbálja már ki valaki hogy megy e most a szerver

ChuckyHUN
ÉRDEMLEGES VÁLASZT KÉREK😄😄😄
Tudok majd a régi kocsikkal menni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

V43 1105
Ha bebugol a mentésed, meglehet a 100% xD

ChuckyHUN
Jó vazeg nem úgy, 89%on van a career, és azt át lehet vinni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Dante73
Na, uj kedvencem... 375Km van benne, és 3-as tuningos. Kár, hogy egyenlõre offban...

http://www.freetvmaci.info/

bertino
nem fogod tudni kipörgetni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChuckyHUN
Ja, és ha már kipörgettem a játékot; és megveszem eredetibe akkor a savemmal lehet valamit kezdeni?:

[HUN]FaTaL
576, cdgalaxis (én galaxisban vettem)

ChuckyHUN
Nekem 350 km/ó _D
ZX-12R stage3

336 km/ó...
Eisenhower
media cora 576 stb. sztem pcdome lehet még jó választás 😊 megrendeled másnap kiviszik házhoz 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dante73
Tudod mit? Ne figyelj, ha megvan, dobok neked egy privit...

Kösz Dave... én személy szerint semmilyen formáját nem tolerálom a csalásnak egy online játékban, de zárjuk ezt tényleg le.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

ChuckyHUN
Jáhj de jó... akkor lehet megveszem...
Hol keressem?
MediaMarkt vagy 576ban megtalálható?

bertino
na, erre majd külön figyelni fogok... 😊

Eisenhower
nem abbol van dobozos verzio is 😊

Eisenhower
kéne csináltatnom ilyen dombornyomott szar kártyát késõbb is jól jöhet még :S

ChuckyHUN
Egyértelmû... Az alapjátékot nem csak neten lehet megvenni ugye?

Eisenhower
ámen. ennél jobb végszó nem is lehetne és teljesen igazad van :S ha ezzel jobb lesz akkor csinálok egy uj accot és végigtolom ujra az összes küldetést. persze csalás nélkül 😊

Dante73
Én is kértem linket, nem akarok álszent lenni, de ha már ennyire nagy az arcunk, (enyém is) akkor ne pitiskedjünk már 20 dolcsin... Ergo, míg meg nem jön a bankkártya, addig használom így, aztán megveszem. Úgyis ráfér a játékra egy reinstall

Most ez érdekes lesz mert két mind a két félt meg fogom védeni😄

1 Én sok idõt töltöttem azzal hogy bronco rekordjait próbáltam megdönteni (elég könnyû beléjük akadni), és tuti hogy nem csal. Nekem is sikerült 50-en belülre jutni néhány challangenél, nem csak csalással lehet.

2 Szerintem ha valaki azért csal hogy ne kelljen másodjára végigszopni a játékot az megbocsájtható. Én azokat akasztanám fel akik drive-ineseket cheatelik el.
Eisenhower
de ennyire hogy nem lehet csatlakozni? na nemár.... mindenki most szedte elõ a játékot mikor kijött carpack? :S

[HUN]FaTaL
Megvenném a car packet ha lenne pénzem, de most költöttem el a játékra😄

Zomil
én is pénteken vettem és eddig kb egyszer tudtam felcsatlakozni amikor valóban láttam is másokat 😄
azota semmi, illetve lila ködöt látok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Eisenhower
próbálkozz e-bay-en ^^

[HUN]FaTaL
Van szerver csak dugig van😊

ChuckyHUN
Aki megvette a pakkot nem adja el belõle nekem a serialt 2500 ftért?

Linket pls.. elõre is köszi
Eisenhower
az élvezet megvolt mikor a régi accommal vigigvittem a kültedéseket. utána abbahagytam a játékot egy jó idõre közben kijött a patch a régi accomat nem tudtam használni. az élvezet most is megvan és az online részben van az élvezet nem a hülye single küldetésekben..... mivel ez direkt online-ra van csinálva.

Dante73
Nah, fennt voltam off-ban, beletettem 375Km-et az új 308-asomba, Visszajövet mit látok? majd 300 hsz...
So.
ATI!
Felesleges volt a fórumra írni, egyrészt, atari tudja, másrészt remélte, mi nem jövünk rá. Rájöttünk, na bumm.
Egy dolgot tudok. Ezentul is elhajtok innen minden varezest, amihez nem lenne pofám, ha nem venném meg a pack-ot! Tehát nekem anyagi kárt ati nem okozott. Akinek okozott, az meg inkább szégyellje magát, és ne pofázzon!
Addig Úgysem történik semmi, míg mindenki hozzá nem tud jutni! (hivatalosan) atarit ismerve.
Holnap megyek bankba, Akinek kell hivatalos serial, dobjon privit, küldi a pénzt, ahogy megvan bankkártya, küldöm a serialt.
Aki pedig csítelt a játékban, nekem sokkal nagyobb kárt okozott, hiszen egy csomó szórakozástól ütött el!
Miután 0,001 az ideje minden versenynek, esélyem sincs megdönteni a rekordot. Tehát nem fogok azzal szórakozni, hogy megpróbáljam... Pedig, nem egy egész jó idõm volt (30-on belüli) míg nem jöttek a csíterek...
Na mindegy...
Remélem, HAMAROST LESSZ SZERVER!

V43 1105
Aggyá XFIRE-t : P

Pepsi Twist
hülye 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sleepy Bone
Húdemegaszondom XD majd megkérdem hogy csak azrét nem játszhatok mer meleg vagyok?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Eisenhower
akkor ha te ilyen becsületes vagy ennyi csaló közül ami online van te hogy lehettél becsületesen 50-en belül? de folytassuk privátban mert nem hinném hogy valaki a vitatkozásunkat szeretné látni van erre offtopik vagy ott a privát. mellesleg nem érdekel ki mit mond használtam igen mert nem volt kedvem ujra baszakodni a küdetésekkel....

Szasza20
Így van hát itt az a lényeg hogy csalás nélkül mérjük össze egymás ügyességét és akkor ha van aki elsõ helyen lenne, de nem tud mer ott van elötte 160 csaló és így hiába csinálta meg perfectre a versenyt de akkor is csak a 161.

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Pepsi Twist
próbáld ki 😄

Sleepy Bone
Mi van akkor, hogyha holnap felhívom a sevenM-et, hogy mijazhogy nem mûködik a játék? és hogy izébizé beperelem meg minden? XD Tesznek valami felajánlást? XD

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Pepsi Twist
bocsi de én csak most tuttam meg 😄

nem az anyagi kár a lényeg... hanem az élvezet elvesztése... ma is tiszt ajó idõt mentem a millionare channelge-ben aztán az elsõ 100 nemtom hány idõ pár másodperces... én meg 40akárhány percet szendevdtem vele. ez a nem mindegy.

császtok. uj vagyok még itt. pénteken vettem meg gammát h toljam neten. kb négy órát játszottam eddig 4000 Ft-ért<#mf1>ha ezt tudom a battlefield 2-t veszem ugyanennyié 😄😄
Szóval az Atari egy faszláma, de te egy jóindulatú csaló vagy? Jól értettem? <#wow3>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Jah.

bertino
jovan, elég lesz.
már uncsi.

Eisenhower
mikor megvettem csalás nélkül vittem végig az összes single küldetést, arrol én nem tehetek hogy atari faszláma volt és elkurta az accokat. és még mindíg nincs ANYAGI kára senkinek.... ost csinálhattam volna ugy (és sokan ugy is csinálták) hogy uyg csinálom meg a küldetéseket hogy épphogy megvan idõ szerint.... és a kutya nem vette volna észre ha nem elõl van a ranglistán. de neked is volt több ilyen elsõ 50 helyezés de mellékes ha csaltál ha nem nekem az volt az elsõdleges szempont hogy minél hamarabb meglegyek a single küldetésekkel(amit egyszer már végigszenvedtem) és utána kurzolhassak tovább. de errõl lehetne vitatkozni órákon át csak annak is megvan a maga helye és nem itt a forumban.