Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
na emberek ma mikor lesz tali? ^>^ este 6 után persze.

tényleg nem lehetne ide rakni egy kis ablakot amiben mindig benne hogy mikor hol van találkozó? mittudom én c kateg világítótoronynál 18:30 és mikor letelik idõ akkro törlõdik listábol automatice. vmi scriptfélére gondolok. nem kivitelezhetõ?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tinky
Valaki elárulhatná mert mais elkeztem a milkos versenyt (55 perc alat teszemeg a 200KM) És egy nyujtozkodásnak köszönhetõen kihuztam a gamepad usb -ét. (még johogy csak 35 percet mentem vele) És utána hiába dugtam vissza nem akarta látni

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

bertino
hát ha eddig terjed a fantáziátok, hogy ennyi lóvt csak csíttel lehet szerezni, akkor 100%, hogy igazatok van 😄DDDDDDDDDd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
csít

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tinky
Hogyan csináljátok?
Tuti hogy nem a milkos versenyen mentek végig több 100x 😄
Valaki irja meg hogyan csinálja PÜ-ben lécci 😄

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

gviski
Akkor 3kor az Alfa szalon elõtt?

én ott leszek, egy valamilyen kocsival akkor 10-15 percig de ha nem jön senki akkor elzuzok onnan

Virtual SimRacing

bertino
az még nem is sok 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

V43 1105
Gyere TS !!!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tinky
Neked hogy a piben van enyi dezsõd?
Mi a trük?
Léci áruld el<#zavart1>

Télleg honnan lehet leszedni? mert ami volt link az nem jó....és a magyar gps hangok még mennek....
Zomil
azt sajnálom, h pack-al elveszik a magyaritás😞

remélem a készitök megcsinálják😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nincs mit!😊
Zomil
ma este 10-fél 11 körül kéne megint egy találkozot szervezni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszi!

hangacsi.blog.hu

Én simán a D: meghajtóra mentettem
Elõször nekem is, de 6-dik próbálkozásra jó volt!<#buck>
Letöltési könyvtárnak a játék helyét kell megadni, vagy csak egy könyvtárat, ahova a fileokat letöltöm, és majd onnan indíthatom a telepítést?

hangacsi.blog.hu

THX!
Már elindult a progi, csak nem tdja letölteni a file listát.

hangacsi.blog.hu

Pepsi Twist
bazd forditsd le magad 😄 1 ilyet 1 perc lefordítani 😄 waaaa

holecsko10
Tudom csak nincs egy rendes fordító programom.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

nekem is ez volt...nyugi c:program files-bõl indisd el a progit és vélaszd ki h hova mented és tölti is...😊
Pepsi Twist
eléggé szar 😄

Pepsi Twist
valahonnan szedd le warezba azt aktiváld a kulcsoddal ennyi...

holecsko10
igen

Shongi
Micsoda fordítás...te jó ég...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Sleepy Bone
rámjött az agyrém 😄 most adtam oda speedlimitnek 5 rongyot 😄

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Megvettem a megapackot, de nem tudom letölteni.
Letöltöttem a dlm nevû filet, elindítottam, és kért egy helyet a file letöltéshez. Én létrehoztam egy könyvtárat, és azt jelöltem ki, de nem tudtam megkezdeni a letöltést. Ezt a programot bezártam, és mikor újra elindítanám azt írja: "A METABOLI DLM is already insrtalled for this game".
Most hogyan lehet letölteni a megapackot?

hangacsi.blog.hu

Pepsi Twist
webforditas?

Zomil
kár hogy nem az van odairva magyarul amit jelent 😄DDD

Sleepy Bone: nincs ott, ez csak vmi béna webforditoval lett "leforditva" 😄

Sleepy Bone
Hol van irr az, hogy korlátlan??

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

holecsko10
Ezt küldte nekem ma. Hát nem jó pofa az atari.<#vigyor4>

Tehát akkor Alfa Rómeó szalonnál 15:30kor Igenis!😊
Zomil
köszi, az uj kocsik ugyse nagyon érdekelnek kivéve az uj ferrárik, de mind1 kibirom 😊

:-) oksa akkor nem lesz gond , akkor alfa szalonnál tali másfél óra múlva , csak tesóm gépérõl írok , az enyémen épp a black xp települ...
Igen, csak akkor nem szabad vásárolni a járgányokból, mert kidob, de legalább látod õket.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

megvan alap😊 én meg a másikkal😊 sorry h ennyiszer elkülte
oké megbeszéltük :-) , neked van fenn car pack? csak mert ruf turbo-val mennék .. :-)
Zomil
én megvenném szivesen, csak most adtam ki érte 4k-t pénteken, ha 1honap mulva jött volna ki megvenném 😄
de igy tul sok nekem már a költekezés😊
viszont ugye akkorugy müködik,ha felrakom,de nem irok be kodot, mert tegnap is elég gagyi volt,h Fatal-nak a ruf-ja helyett egy deafault autot láttam :S

akkor jön valaki fél 4 kor autózni ??
Kp-m az nekem is van, de nem találtam még senkit, aki tudna segíteni.

Zomil
nem A kat. jön be legjobban, bár az enzo-t eléggé kedvelem, de most a kedvencem a B kat.-os corvette 😊

ohh , ilyen marhaságot , nembaj megpróbálom azért , max én autózok vele.. 😊
[HUN]FaTaL
Én segítenék de nincs a kártyámon pénz, csak kp-m volt nekem is haveron keresztül sikerült megvenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Állj! Azt hiszem a pack autóit nem lehet a tradere tenni😞

[HUN]FaTaL
Igen, annyim van köszi😊

[HUN]FaTaL
<OFF>
bocsi www.trackmania.com
</OFF>

aham , oké akkor megrendelem , 1 millióért jó lesz?
Na igen, az a 250GTO nekem is tetszik, de ahhoz még a carpackot is be kéne szerezni, de az elõreláthatólag leghemerebb csak a jövõ héten megy, ha addig ki nem segít valaki egy netes rendeléssel.

[HUN]FaTaL
OFF: Aki könnyed STUNTS szerû szûguldozásra vágyik, jelzem, hogy ma jelent meg a Trackmania Nations Forever😊 Ingyenes a www.nadeo.com-ról szedhetõ le😊

[HUN]FaTaL
Holnap leszek csak otthon, de rendeld meg mert nem biztos hogy van raktáron a szalonban😄 Köszi egyébként😊 5 vagy 6 milla de asszem 6, ez lett a legdrágább autó a játékban