Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
használd már azt a nyamvatt kérdöjelet... tudod shift+M-töl jobbra lévö gomb, igy néz ki: ??????
rendben hmhmhmhmhmhmhm
egyre jobban kezd idegesiteni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bronco rátapintottál a lényegre, amikor 3500 felett forog, a hangjától feláll a szõr a hátamon 😊
Persze, hogy olasz van másmilyen ? 😊
Csak gyõzzem benyával 70Les a tank, (röhej de 9alatt megáll fogyiba), meg hát 12éves vasat javítgatni kell idõnként, de nagyon egybe van.
Késõbb lesz még valami klubtali? A délutániról lemaradtam.

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
(és még a család is elhiszi, hogy családi autó csak te tudod az igazságot <#vigyor2>#vigyor2> )
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Olyan 1-2 hete vettem meg játékot, elõtte singleben játszottam.
Jelenleg egy B kategóriás Chevrolet Corvette Z06 Coupem van amivel versenyezgetek.
És lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e esetleg egy klubb, ahova még beférek?
TDU nick: Trimo92
ip: TSS.THOMI.HU
alap csatorna: Toxic Channel
alap alcsatorna: -- TDU --
csatorna jelszó : mosomedve
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ferrari Y-nal? omg...
ráadásul ez nem chat.hu, itt nem kell félpercenként beirni vmi hülyeséget
Kvmark én lehet mek oda ha akarod! Csak nemtom meik kocsit vigyem. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Szeretnék én is egy Alfát elsõ kocsinak betudni.
Dante:xD valóban feltartottál, de azért jó volt.
Gaben:Nekem is édesmindegy ,hogy ki mivel játszik az is ,hogy kinek mire van lehetõsége.
Dani és Gergõ:Sorry amiért otthagytalak titeket de asszem gázos a WIN-em.Szaggat a WINDOWS.Ráadásúl néha nem olvassa be a CD-t.Az utobbi történt velem.Arra gondoltam, hogy a WINDOWS miatt nem látja a CD-t.Direkt tegnap elött vettem új olvasót.Azzal nem lehet baj.
De ez a szaggatás amit hangsúlyozom a WINDOWS követ el ez elszomorító.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ez a tdu Felfogás <#buck>#buck>
Elképzeltem mész az utcán és sorra mondod hogy
"F, D, F, F, ez is F, Trabant naez G az tuti."
<#idiota>#idiota>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.