107666
-
#103117 El se hiszem... :D Oda töltöttem fel a képeket ahova bency is. www.Picr.de
Am thx! :) A hegymászós ducatti... :)) -
#103116 Ez már egyből látszik, amúgy jó képek. -
#103115 Na az ígért képek:
És a mai termés:
Ebből csak 2 töltöttem fel, mert a többi nem ment át a minőségellenőrzésen... :) -
#103114 Ott vagyok :) -
#103113 Faszalesz... :P -
#103112 Ha a szerver is úgy akarja majd :)
-
#103111 Most lövök be egy HD100modot,meg egy tree packet aztán úgy tuti lesz :D Remélem nem fog becrashelni :S -
#103110 Ma ráérek egész este szerintem :P De jó ugyanakkor kb...19.00 kb :) -
#103109 :)) Én is bedobom nemsokára a képeket, csak nagyon belemerültem a zmodiba. :) A volvo krúz jó lenne csak jussunk el odáig először... :D A motorozás meg mindenképpen. Mond hogy mikor menjünk azt tolhatjuk. Ma mehetünk korábban is am ha gondolod! :) -
#103108 Vájjj vájjj vájjj.....szóhoz se jutok :DD Nagyon tetszik,ha kész lesz csapunk egy Volvo krúzt :DD Csak igy tovább! :)
Amúgy itt vannak a képeim a tegnapról :) Nem sok,nem nagy szám...:P Jah és nagyon jóóóó volt :D Ma is kell menni :D
Ezt meg mert imáááádom :D
-
#103107 Köszi! :) Még rengeteg munka van vele. De most először legalább van segítségem is. :) -
#103106 Ez nagyon ott van. Gratula. -
#103105 Az első képek a kocsi külsejéről:
kép1
kép2
kép3 -
#103104 Na még1x köszi a motorozást bency, rohadt jó volt! :)Képeket majd feldobom ha megcsináltam! :) -
#103103 Mert beszart megint.... -
#103102 Én is ott vagyok de senkit se látok a mapon... :S -
#103101 Ott vagyok :) -
#103100 Tudtam hogy elfelejtek valamit :)))
Talizzunk a Kawasaki szalonnál :D pár perc és megyek :) -
#103099 Amúgy hol is akrunk talizni? :D -
#103098 Fasza! ;) -
#103097 Tökéletes :)
-
#103096 Okés! Akkor 7-8 körül tudunk menni? :) -
#103095 Igen,épp a múltnap motoroztam HC-ban...nagyon vicces,vagy érdekes inkább:P Sokkal jobb sima módba...de ki hogy akar :) -
#103094 jah csak hc nélkül ha lehet mert hc-ban utálok motorozni! -
#103093 Benne vagyok! :D Jó ötlet! -
#103092 Csakis este :) Szeretsz motorzni? Mert most csinálom épp a plakátot és motoros krúzra gondoltam :D -
#103091 Én benne vagyok de csak este fele! :) -
#103090 Nem. Aki az elsőt berakta és megcsinálta amit kell annak elég csak lecserélni a shelb_500gt.bnk (tehát a kocsi külsejéne a bnk-ját) és kész. :) -
#103089 Nem értem most,aki már megcsinálta a dolgokat az elsővel ,és leszedi a lámpa nélkülit,megint megkell az egészet csinálni??? -
#103088 Gurulunk ma? -
#103087 Na egy nagyon kicsit offolnék, de közérdekű a dolog: Aki budapesten mostanában akarja elkezdeni vagy most kezdte el a jogosítványt az a kresz vizsgájának helyét lehetőleg budapesten kívülre intézze! Én a petzvál józsef utcai vizsgaközpontba jelentkeztem, ma kaptam vizsgaidőpontot 4. hó 26.-ra... Most annyit sikerült intéznem hogy átrakjanak a pomázi vizsgaközpontba ugyanis a többiek a tanfolyamról akik pomázra jelentkeztek ehónap 21.-re kaptak időpontot, és azért nem mind1 annak aki minnél előbb akarja a jogsit megszerezni. Na csak ennyit akartam, elnézést az offért de azthiszem vannak itt olyanok akik most vagy a közeljövőben csinálnák a jogsit, és sokaknak nem mind1. -
#103086 Ha mondtad volna hogy Combattal beszélsz.. :D Ismerősöm Xfirén. :D tudok vele énis bájcsevegni :D -
#103085 :) OK. Amúgy haladok a kocsival, igaz lassan de haladok... Ha sikerül az elképzeléseim szerint megcsinálni akkor nagyon fasza lesz. :) -
#103084 Igény az van szerintem, amíg lehet játszani én itt vagyok. -
#103083 Na jó híreket kaptam, mert felajánlotta a segítségét a konvertálásban! :) Felvettem msn-re mert a továbbiakban ott fog segíteni, de már az említett problémámban is segített, így már látni a kocsit a játékban és nem fagy ki! :) Ha segít nekem és megtanulom hogyan kell rendesen bekonvertálni egy modelt akkor több autót is szeretnék csinálni a késsőbiekben, igaz azt nem tudom itt mennyire van rá igény, de a külföldieknél van és persze én is szeretnék néhány új vasat a játékba. :) -
#103082 Nem jött be... Ilyet
A kocsi nagyon szép, részletes modell, csak az a kérdés mit tudok kihozni belőle... :) -
#103081 Nekiáltam egy új kocsinak, de sajnos megint ugyanabba a problémába ütköztem, ezért most írtam egy külföldi moddernek (combat_shotgun), hátha ő tud/akar segíteni nekem. Igazából én csinálnék autókat a tdu-hoz de ahoz nekem is szükségem van segítségre, mert egyedül én se jövök rá midnenre. Hát meglátjuk, hátha... :) egyébként egy ilyet próbálok berakni:
-
#103080 (Bocsi a graf-ért)
Norbi646:Köszi megis csinálom;D -
#103079 Hát megnéztem az s6-os lámpáit, de igazság szerint fogalmam sincs hogy kell megcsinálni. A lámpákhoz sose értettem, amit csináltam mercit annak sincsenek jól megcsinálva a lámpái. Úgyhogy sry, a felnivel kapcsolatban (mivel nem tudom milyenek tettszenek, nézelődj itt mert van egy csomó féle fajta felni. :) egyik másik -
#103078 Na itt van a ráncfelvarrás a gt500-hoz (első lámpák levéve): Letöltés
Nekem így jobban tettszik, kicsit sportosítja. :) Csak cseréljétek le a már előzőleg letöltött és "telepített" gt500 light tuned külsejének bnk fájlát és kész. De hangsúlyozom hogy kell hozzá a többi amit a múltkor felaktam ide szal aki most tölti le esetleg az szedje le az ELŐDJÉT is! :)