Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Valaki jöjjön fel ts-re:
Team Speak ip: TSS.THOMI.HU
alap csatorna: Toxic Channel
alap alcsatorna: -- TDU --
csatorna jelszó : mosomedve
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
van kedvetek egy talihoz?
a Volkswagennél 16-00-kor?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mondjuk nálam nem fagyott le vagy dobott ki csak néha beakadt pár másodpercre ami tipikusan a radialeng csinálja...mondanom se kell,hogy az fps számom is bõven meg volt 30alá sose ment.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Végülis, de azért inkább neveznék egy Citroen2CV-t, vagy egy VW Bogarat hangulatosnak.
Maradjunk annyiban, hogy ez egy minden porcikájában vérpezsdítõ, limitált példányszámú, gyönyörû olasz paripa.
de amikor elinditanám, akkor rendszeres kifagy az egész gép 😮
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként a radialos problémát nem javították csak lassan növekszik. Valaki mondta hogy 265k fölé nem megy, na mármost tegnap nekem már 460k volt úgyhogy töröltem.
Nemtudom, másnál hogy van, de nekem ugyanúgy fagyogat, mint eddig, sõt! Eddig, ha a radial-t töröltem, majdnem tuti, hogy nem fagyott. MOst viszont, akár törlöm, akár nem, fagyogat! Nem tudom, hogy hozták össze, hogy a radisleng-es problémát megoldották úgy, hogy most már nem tudni, miért fagyizik a játék.
Tegnapi napon, ez nagyon bosszantott! Megjött az üzi, hogy a 250 GTO-m megjött. 70Km-re voltam. Mire odaértem 2x fagyott le a game. Második után már izgultam rendesen, hogy megõrizte-e a játék, hogy nekem jár 5 milkáért egy Ferrari, vagy várhatok megint, mivel az még traden sincs... Lényeg, megõrizte, de idegeskedtem rajta, rendesen!
Gratulálok, atari!
Az meg finoman szólva is parasztság, hogy a pakk egyfajta patch-et is tartalmaz, ami egyébként nem elérhetõ, csak ha fizetsz... Bár tuti, pár hét múlva kiadják majd az ingyenes kocsikkal együtt, mikor már mindenki megvette, aki akarta.
http://www.freetvmaci.info/
szal majd rideolunk ^^
msn-re is folveszitek egymast akik egyutt szoktak jatszani vagy csak itt beszelitek meg?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
pls. részletesebben!
Elöre is THX!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
látod a többiek gépét, de nem vehetsz, mert akkor ledob a szerver..
Fordult már vkivel elõ olyan hogy kocsikázol és rajtad kivül 1srác van a layeren azt azt veszem észre hogy ír vmit de a röhejes az volt hogy az én nickem volt ott tehát mintha én írtam volna, pedig aztán nem. Ja nem tudom számít-e de bérelt verdával voltam. Vagy csak server bolondult meg???
TDUnick: Moodovin[HUN]

Szóval újra kicsit többet TDU-zok mert az elmúlt két hétben nem sokat toltam mondjuk nem is nagyon értem rá.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Van már megoldás arra, hogy a carpack autóit láthassam, ne csak a default car-t anélkül h meg kéne vennem a packot?
Nincs idõm visszaolvasni, ha volt róla szó esetleg, bocsi <#pardon1>#pardon1>