Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt nem értem mi a .....tól lett ilyen. De sztm a serverrel is majomkodnak vmit, mert a forgalom is kihagyott nagyon sok helyen mostanában.

TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers

Eisenhower
nekem a tegnapi kruzon csak te szaggattál :S többiek nem.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ugyanez volt nállam is Eisen, tegnap is szakadt voltál, meg ma is. Sõt a tegnapi cruise-on, amikor voltunk nyolcan abból nekem 6-an szakadtak voltak. De érdekes, h speednek meg senki sem. Na mind1 én ezt nem értem, hozzá sem nyúktam a gamehez. Ezt a gamespy friendes marhaságot nekem is kilökte délután de most este már be tudtam jönni.
Üdv. DriftR

TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers

na ezt gondoltam hogy nem fogja sokáig huzni az atari asz Infogrames felvásárolta ez most nem tudom hogy jó hir lesz e nekünk vagy rossz de van egy rossz hirem ettöl még mindig nem fog müködni a szero inkább azt csinálnák meg mint itt vásárolgatnak

TDU 2 nick: SpeedHUN

[HUN]FaTaL
Még csak most? Azt hittem már rég megvette😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Eisenhower
félig off:

Infogrames Buys Atari - 13 Comments
Forbes.com reports that Infogrames has purchased the remainder of Atari for a price tag of $11 million, following up on indications they were interested in such a deal (story). Word is that after this is concluded later this year, Atari will be a wholly owned subsidiary of Infogrames:

SAN FRANCISCO (Thomson Financial) - Infogrames Entertainment S.A. has agreed to acquire Atari Inc. for $11 million, the companies said late Wednesday.

Lyon, France-based Infogrames is currently the majority shareholder in Atari, holding 51.4%.

Under the terms of the agreement, Infogrames will acquire the remaining outstanding equity interests of Atari for $1.68 a share, equivalent to a cash payment of $11 million.

Following the merger, Atari will be a wholly-owned subsidiary of Infogrames.

The deal is expected to close in the third calendar quarter of 2008.

In connection with the transaction, Infogrames has committed to lend Atari $20 million, which will be used to fund Atari's operational cash requirements during the period between the date of the merger agreement and its closing.

Shares of Atari, the New York-based video game company, closed at $1.54.

ON

te tb csaló
Pepsi Twist
ó jessz kaptam 1 ajándékot 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

vki segítsen hol lehetne egy olyan talit szerevezni ahol 8an 1ütt lehetünk a vidi forgatásához me ma sehogyse jött össze a klubb megoldás meg szar volt hiába vettem fel barátnak klubbházba nem jöttt ki az illetõ neve a barátlistán
[HUN]FaTaL
De jó, lebaszott és nem enged vissza. Sorry srácok:/

Eisenhower
the gamespy friend akarmi unavaible. na hogy a faszom... akkor megyek south park 3 évadot nézni ^^

[HUN]FaTaL
A klub elõtt vagyunk már, mert egy Orosz odajött lökdösni, átmentünk Ford Islandra de oda is utánunk jött a gyökér. Mekkora balfaszok, remélem egyszer külön szervert kapnak a picsába...

Pepsi Twist
nálam olyan volt hogy orosz leszorítana szorít szorít meg minden látom hogy oszlop elrántom a kormány abba az irányba amerre le akart szorítani azt hopp puff az oszlopnak 😄 én meg persze elegantosan tovább mentem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
ja okes😊

Eisenhower
azt megtudja vki mondani hogy eddig driftr-el sokat toltuk nem volt semmi gyík most meg látom azt a kapcsolodos ikon driftr-nél és nem is látja ha írok neki. ötlet? :S

Eisenhower
ahahahaha 😄 elõbb kihívott egy német srác a6-al.... én meg persze mint mindíg a stradale-val elindulunk gyerek elkezd leszoritani az utrol probálkozik probálkozik jott az oszlop belálltam a fékbe srác neki oszlopnak én meg simán elhuztam 😄 idióta állat.azthitte hogy majd lelok és így elõnyt szerez 😄 de jót röhögtem 😄

Sleepy Bone
azért mert most csináltunk egy klubot a könnyeb beazonosítás miatt 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

[HUN]FaTaL
Nem igazán értem hogy a video miatt miért kell a klubból kilépni de jó.

Sleepy Bone
Fatal a klubból a videó készítésének idejére kilépek, ha nem baj, de utána visszajönnék 😊)

Egyébként valaki küldene egy sotot, hogy hogyan kell ezt a nyomoronc game camet beállítani?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

[HUN]FaTaL
3an vagyunk a Japan Auto Partsnal, aki akar jöjjön😊

ChuckyHUN
o.O 😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

HTS s3rg1nh00
visszarakni 1 régebbi mentést vagy kezdeni újra...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ChuckyHUN
Mit lehet tenni ha kifagy a game ha kijövök a garázsból? kocsi nincsen ott csak egy moci. Radialeng törölve ilyenek :S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nem tud senki se segíteni nekem?😞😞😞😞
Köszi szépen már mûködik. Nagyon boldog vagyok!!!

V43 1105
Van még hely? Odapofátlankodhatok én is ? Valami szép régi Ferrarival, 308-assal pl .. : P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szasza20
Ott vagyunk vagy 6an!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Tuncee
origi v nem a carpacked? ha nem akkor töröld ki a helyi lemez\documents and settings\All users\Application Data\test drive unlimited és ha ott vagy akkor az addon txt-t

TDU nick: HuncutTuncus

Tuncee
nekem ezt akkor írta ki amikor letöltöttem a carpacket és vettem egy carpackos autót, szal ha te is akkor add el de kurva gyorsan 😄

TDU nick: HuncutTuncus

Met
Elmész a játék könyvtárába és elindítod az activate-add-on.exe-t, beírod a pack key-ét és kész

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LÉCCI VKI SEGÍTSEN!!!

aki nem jön most oda az nem szerepel msn-en ki van írva hova kell
Your download content has not saved. You will be disconnected. a pontos szöveg.

Most olyat ír ki hogy: You download conten wiil not saved... Ezt miért csinálja?

megpróbálom

Töröld a Radialt.

Hali! Segítsetek lécci: megvettem a carpack-et és el is indítom minden de amikor jövök ki a házból kiírja hogy saving..please wait Mért van ez? nem is kérte a fájl serial-t. Újra kell telepítenem az egész játékot?

[HUN]FaTaL
Hát ha Gallardoval viszik a szemetet, legyen😄

Atti12
itt a probléma.

Ittsegítenek.

LTomi
Nem. <#szomoru1>

Los Angeles, California

És eredeti a játékod?

LTomi
nVidia GeForce 8500 GT

Los Angeles, California

ladics
senki nem jön?😞((

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Atti12
videokártyád milyen?

LTomi
Helló mindenki!
Új vagyok még a TDU-ban, vagyis még az sem vagyok, mert nem indul el, hanem bejön egy fekete képernyõ, és fél másodperc múlva a Windows hibát észlelt üzenet. Ez miért van? (A FAQ-ban nem találtam választ, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek.)

Los Angeles, California

Az ahhoz közeli hegyen van egy eden jel, azon kell 30mphnál nagyobb sebességgel átmenni.

itt egy videó róla.

TDU nick: Trimo92

ladics
WARNING!!Hely változott ÉSzak-KELETi Villágítótorony😊(jobb fenti beugros kis szige vége)

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Attila889
Van egy kis sziget ahol egy nagy túrahajó van...oda hogy lehet átmenni?Ford Island verseny pálya holvan? 😊