Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Gyönyörû családi autó Victor😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU 2 nick: SpeedHUN
Szerintetek milyen?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU Nick:Stil_HUN
Én egy Jaguar E-Typeal fogok jönni.
TDU nick: Trimo92
tehát akkor még 1x:
Észak Keleti toronyál(jobb felsõ sarok),11órkor tali!F-G kat,és motor!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
Én szivesen kisegitelek pénzzel <#kacsint>#kacsint>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vki megtudná nekem mondani azt h hol tudom kikapcsolni azt h ha más vki a közelmbe vmi zenét hallgat azt én ne halljam ?? Választ elõre is köszönöm
TDU Nick:Stil_HUN
jah és tudnál bookmarkot adni a tali helyrõl?
KInek van már Ferrari 250 GTO-ja?😄 egy ilyenre fáj a fogam csak csoró vagyok 😄.
Nincs valakinek fölös 5 millája?😄
Ma lesz valami találkozó?😄
Azért írtam én is sajna, hogy az idõpont bizonytalan, mert most délután lépünk kirándulni, ha megjöttünk, akkor pedig grillezünk egyet.
Az igazság az, hogy imádom ezt a játékot, de számítógép elõtt meg nem akarom az egész estét tölteni, mikor lehet az ember a családdal is, a jó levegõn.
10-12 évvel ezelõtt még nagyban nyomtam én is, de mostanra más lett fontos.
Úgyhogy a mai idõpont sem tiszta teljesen.
Az lehet, hogy este fent leszek, és akkor krúzolunk egyet, ha minden úgy alakul.
Egyébként a szervezést meg nem akaroma klubfõnöktõl elvenni, szerintem én max. csak javaslok valamit, és a BOSS koknretizálja le.
Szumma-szummárum jó lenne egy igazán jót gurulni már.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
igen ez elvileg arra szolgál hogy ne koszolodjon a szélvédõ valaki probálja ki vagy ha ráér én kiprobálom csak most leteszteljük a Grid-et
Ha mehetek sztem nem megyek mert horgászni leszek, és kit tudja mikor leszek, szal nem lopom a helyet senki elõl :-)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
... KELL A PACK 😊