Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
vagy nincs meg a kellõ levezettett km. nekem is ez volt. aztán roamingoltam egy kicsit és egyszer csak megjelentek a versenyek.

Nathan66
elkezdtem ma a millonaire's challengeet és durván 5 perc volt hátra erre kékhalál... na ekkor kiakadtam agyilag és elkezdem ütni a falat(inkább a kezem menjen szét mint a kormány)😄

Varenga
Aham, oké köszi szépen, ezt nem tudtam.

[HUN]FaTaL
Bemész a házadba, info, game progress és megnézed mi hiányzik. Legyen 3 lambod, 3 ferrarid meg ilyesmi

http://goo.gl/gd6Zi5

Varenga
Sziasztok!

Segítséget kérnék, 48%-nál tartok és elfogytak a versenyek. Emlékszem régebben szó volt róla, hogy mit kell tenni ilyenkor, de a megoldásra nem emlékszem és szerintem hiába keresném nem találnám meg az elõzõ hsz-ekben. Az utak 90%-át legalább felfedeztem, de így sem történik semmi. Mit kellene tennem, hogy kidobja a versenyeket? (Amúgy 485 pontnál járok).
Elõre köszi a válaszokat.
Üdv.!

Ja ok, kevertem a 2 hosszú versenyt. Bár mostanában idönként fura a forgalom.<#wow1>
[HUN]FaTaL
Nincs forgalom a TOUR OF THE ISLANDon.

A forgalom milyen sûrû volt?
<#awink>
Tibi bevadult..Tour
Ezzel a legjobb magyar vagyok (egyenlõre..) Csalo vagyok meg monjon le

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

milk41
nem

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

somdav95
Szarjuk le, nah akkor meglehet oldani azt hogyha a féket nyomom, ne menjen hátrafele automata módban a kocsi?😊 segítsettek pls

Pepsi Twist
nagyon sokat dolgozok az a baj de most megyek fel valahol meg fox találni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
3 hónap után láttalak este 23:00 körül.Valóban ritkajelenség vagy.Remélem azért nyáron több idõd lesz ránk és a clubra<#ravasz1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
most asszed ezzel erõs vagy?

Pepsi Twist
hát sajnos ezt nem lehet de valami vizsgát kéne tenni hogy csak akkor vehetsz gépet 😄 vagy nem tom de valamit bekéne vezetni 😄 újlenyomat ellnõrzéssel az IQt kimutatni vagy nem tom...

Pepsi Twist
olyan vagy mint 1 fogyatékos ugyan azokat szajkózod...

[HUN]FaTaL
Én IQ-hoz kötném az Internethasználatot is. Ilyen gyökeret PCközelébe nem engednék nem, hogy a netre <#falbav>

kuss.kuss.kuss.kuss.kuss
Pepsi Twist
Ennyit érsz dzoli93 fiam...

Ha tudnád kivagyok akkor nem beszélnél így, no meg nem vagyok kocka ha tudnád milyen keveset TDUzok kérdezd meg a TDUs közösséget atom noobiekám...

Amúgy te 14 éves vagy mert 93ba születtél gondolom az a "beszólsz meghasz" típusu 14 éves kemény arc vagy aki most fog ballagni valami tanyasi általános iskolából...

és mi az hogy nem warezolsz? ekkora barom hogy lehetsz? itt mondod hogy torrent istenem inkább húznál vissza anyádba és ott szopjad a köldökzsinórodat köcsög...

másik meg nem vagy tisztába mit jelent az hogy warez 😄

Pepsi Twist
ennyit érsz fiam

HUNMemphis
Halihó!
Lenne egy nagy kérdésem elsõsorban a modderekhez.Van ez a kira kép.Nos nekem errõl a képrõl a felni kéne TDU-ba.Esetleg tudtok mondani nekem olyan oldalakat ahhol rálelhetek GT felnikre?
Valószínüleg EZT nem találom meg de jó lenne ha valaki tudna egy picit segíteni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hát ritka jó hangulatú krúz sikeredett csak spontán, én is nagyon élveztem, köszi mindenkinek, videóztam, ahogy lesz idõm összerakom és felteszem.

Hétfõn este 9kor lenne a köv. hivatalos klubtali, de lehet az foci EB miatt elmarad.

somdav95
és hogy lehet kimonyni ?😊

Pepsi Twist
gonolom ki kell nyomni az auto hátramenetet ha taposod a féket ^^ amúgy nem tom G25 van de sosem használok automatát...

somdav95
RS4-et már énis eladtam 3 milláért 😊 Pepsi, te se tudod hogy hogyan lehet rendesen beállítani az autómata váltót, hogy ha a féket nyomom nem hátra menjen??

Pepsi Twist
ez a maranello sztem istenjó 😄 szép gyors tapad gyorsul bár gyorsulni nem gyorsul annyira de jó 😄 az RS4-et állva hagyom 😄

THX
somdav95
Merlin, menj el valami klubtalira vagy krúzra, és ha megfelelsz ( " tetszel" ) akkor majd felvesznek a klubba. Autóóómata vállltóóóról valaki valamit??? xDxD

milk41
majd nyáron végre befejezem a H-váltóm,és megcsinálom a pedálokat is rendesen

Sziasztok. Nincs felvetel valameik club ban?
somdav95
Jah izé bocs 😊 De akkor nemtudja senki hogy hogyan lehet beállítani az autómatát?? 😞

Dante73
Minden pillangóval ez van. Én ezért örültem nagyon a G25-nek. A régi kormányomon, ha mentem 300-al, 6.-ban, baleset, és tolatni kelett, beleõszültem, mire rükibe tettem...Most egy pillanat az egész. isteni!

http://www.freetvmaci.info/

milk41
DFP-seknek:mikor gyorsan váltok vissszafelé,és elérem a N-t utána akármilyen gyorsam nyomom a leváltást nem vált,csak akkor amikor szépen lassan,finoman váltok.ez miért van?

HTS s3rg1nh00
nem humornak szántam...ha lassítás után masszívan 0-n akarsz maradni,akkor kézifék(különben ha tovább nyoomod a féket rükvercbe rakja és elindul hátra...kivéve az E-type,néha 10 másodpercbe is belekerül mire tolatok vele😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

somdav95
Nagyon humoros volt, de nem csak állva akarok maradni, hanem rendesen beállítani az autómata váltót, szóval valaki ha tuggya hogy hogyan lehet megcsinálni kérem írjon.

Nathan66
ez nem szándékos szerintem, hanem szívbõl jött neki és õszintén komolyan írta😊

Nah megjöttem skacok.
Nagy volt a Tábor. =D
Pia cigi stb... minden volt szondáztatás még a ráadás.
Nah mostmár ujra vok TDU-ba.
Memphis ha lessz ujra tali biztosan megyek mert hiányérzetem volt =)

Nathan66
nem kell G25 a normális tempóhoz. az csak az élményt fokozza max de force ex el is tökéletesen lehet élvezni és vezetni az autót. (jövõhónapban, ha tényleg 45-50 körül van, ahogy mondják és sikerül eladom vkinek a force ex et akkor mindenkppen beruházok egybe én is mert az aláírom, hogy azzal kolosszális élmény lehet játszani..)

HTS s3rg1nh00
hát,ha csak állva akarsz maradni,húzd a kéziféket.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

somdav95
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet beállítani rendesen az automata váltót?? Hogy ha megnyomom a féket akkor nem hátra fele menjen?? Mint a rendes kocsiknál tudjátok <#vigyor3> Jah Memphis, tegnap jól eltûntél 18-kor... Nah a váltóra visszatérve, lehetetlen beállítani vagy azért valahogy meglehet csinálni az automatát?

HUNMemphis
A Maranello igen jó választás!!!Az az igazság, hogy ha veszel egy aránylag 320km/h feletti kocsit és jól tudod vezetni, (fõleg G25-el még érzed is)akkor a krúzokon egész komoly tempót tudsz diktálni.
Tegnap 3 órán át száguldoztunk a szigeten sok ismerõssel.Tibiajax,Mathiasse,Raga...........és még sokan mások.Szóval a lényeg az lenne hogy kedvenc kocsimmal mentem mászkálni mikor beléjükbotlottam.Ford GT.Olyan érzés volt vezetni mintha most játszanék elöször a TDU-val.Kajakra mondom életemben nem éreztem ennyire jól magam.Amit érdemes tudni, hogy Csak én merészeltem HC-be vezetni.<#buck>
Külön köszönet Ragának mert Õ szinte mindig megvárt ha gáz volt.
A zene a motor hangja a tapadás és a sebesség + a H váltó meg a kuplung hát 10/11
<#vigyor5>

TDU egyik legjobban elkészítette kocsija.Tapad gyorsul és 340-t kilöki magából plusz van hangja is.

somdav95
0-60 Mph 3.71 egy Ferrarival?? Ehj... Rs4-el mentem 3.66-ot xD dzoli, az eredetivel azért nem mûködik mert elírtad, és senki nem fogja neked oda adni a sajátját, szóval írkáld tovább, vagy menjél reklamálni oda, ahol megvetted 😊

[HUN]FaTaL
Nekem 30 is elég majd ráengedem a HDR-t is😄

Pepsi Twist
jah sztem olyan 40 FPSed lesz kb

[HUN]FaTaL
Az jó. De a HD2600XT még mindig nem erõmû, olyan x1950GT szint. Hát majd meglátjuk mit tud😉

Pepsi Twist
hát nem tom 1ik barátom gépén a TDU 50FPSel megy Cerka 2.8-as procival... viszont mellete a többi rész erõmû...

[HUN]FaTaL
Hát nemtom, remélem, mert a procim nem hajtja ki😞

Pepsi Twist
azzal sztem lazán 😄

[HUN]FaTaL
Az egész jó. Nem baj kedden jön a HD2600XT-m, remélem 1280 high 2xaa hdr off 25 felett lesz az fps városban is😄

Pepsi Twist
Hmm... Nem is olyan nagy gépigényû ez a TDU:

Asszony gépe:

3.2GHZ 2 magos
1024MB DDR2 577mHz
AX550 512MB DDR2

800x600
4x AA
High

így megy 30-35FPSel stabilan városon kívül városba meg 20-25FPS
egész tûrhetõ...