107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Hali!
    Ezért írom ide mert az tdu off spam
    topikba nem válaszolnak. Bocsi hogy ide írtam a warezos kérdésemet de szeretnék választ kapni rá.

Nem rég vettem egy xbox 360-at és azt szeretném kérdezni, hogy ami, van hozzá tdu-m annál lehet chetelni? Mert nagyon kéne a pénz és nem szeretnék azzal küszködni, hogy felküzdjem magamat megint 99%-ra mert már egyszer a PC-n meg csináltam és már unom hogy megint fel kell magamat tornázni. Szóval, ha valaki tud valami megoldást xbox 360-ra az kérem, írjon.

Köszönöm előre is a segítségeteket
  • Misi az ezredes
    Eredeti a játkod? Vagy nem eredeti!

Ha eredeti és CD nélkül akarsz játszani akkor délután 4 óra fele érek haza akkor le tudom írni a program nevét ami alkalmas rá...
  • Martinez01
    először is mi volt a kérdésed??
  • WiZZaRD
    Ehh...daemon tools nem jött be neki:).
  • WiZZaRD
    Eredeti game-->tegyem be az eredeti lemezt...imádom az ilyet:)...van valakinek valami jó ötlete?
  • Roger6
    Így van, vegyetek mikrofont, meg fülest, aztán mehet a hülyülés! :) Köszi a résztvevőknek, nagyon jól éreztem magam, remélem minél hamarabb találkozunk!
  • Fitti83
    A ma esti G-s krúz nagyon jó volt! Köszönöm a résztvevőknek! :R (Moodovin, TomeE, Grabowszki) :R Ja és legközelebb mindenki legyen TS-en, mert nagyon jól elvoltunk Grabowszkival!!!
    Jóéjt!

• Toyo
    Jó az új FAQ.. erről van szó!
  • Johnny 19
    Sziasztok. Valaki egy rövid krúzra?
  • popzu
    1. olvasni tudni kell
    2. nem nevano tárhelye)
  • Misi az ezredes
    Mert nem én szerkesztem a másik honlapot! De keresek valakit aki esetleg tudna új bannert készíteni óriási FAQ gombal a közepén...
  • Toyo
    Hát én eddig csak a piros faq-ot nézegettem, elnézést.. de miért nem copy-zátok be ebbe is azt ami a MC-CLUB-os faq-ban van? :D Nem lenne ennyi szívás, de komolyan..
  • popzu
    bocsi nekem bejön a bannerban lévő faq,ott van az üzenőablak fölött és a keresö mire jó?:)
  • Misi az ezredes
    A Bannerban lévő FAQ nem működik legalább is az régi elvileges FAQ de a szöveg ablak felett ott van...
  • popzu
    addon.txt-csak akkor van ha valaha megapackot vagy bonuspackot raktál fel:) és bocsi a #66651 hszemért csak kicsit idegesít,hogy mindenki ugyanazt kérdezi nem olvassa el a faq-t és nem olvassa el a forum keresőjében ami a forum alján található:)
  • popzu
    amugy nemtom ez itt mi: http://mc-club.extra.hu/viewpage.php?page_id=1
  • popzu
    ELNÉZÉST KÉREK NE SZÍVASSATOK SAJÁT KEZEMMEL GÉPELTEM A FAQ-T NEVANONAK.....
    OLVASNI KÉNE ÉS NEM CSAK DUMÁLNI A VAKVILÁGBA 2DB FAQ VAN(NAGY PIROS BETŰS ÉS AZ ÜZENŐABLAK(AHOVA IRSZ)A FELETT(ITT OLVASHATÓ A FAQ VAGY TEHETSZ FEL KÉRDÉSEKET A FORUMBAN! !!!KLIKK!!!) OTT BAL OLDALT FAQ ONLINE ÉS OTT AZ ADDON!!!
  • AdyBaby
    Elolvastam az FAQ-t. Nincs benne. Toyonak és Firerocknak ezer hála. Átírtam a serialt az eredetire, és felengedett...:) Elérhetőek a narancssárga versenyek is.

Köszi mégegyszer! Amúgy azt az addonos fájlt nem találtam meg. Baj, ha nem volt olyanom? :S

Amúgy hogyan kell elképzelni ezt az Online dolgot? Az utakon rohangál a többi játékos is? 2 percig voltam fent, túl sokra nem jutottam még. :) Asszonyka csúnyán néz nagyon. :D

AdyBabyHun a nickem. Jövök nektek eggyel srácok. Köszi mégegyszer! :)
  • Toyo
    Igen ez igaz, de a faq-ban nincs benne ez az addon-os b@szás, hogy mit csináljon vele az ember, ha megtetszett neki a játék és megvette eredetiben.. (ill. én nem találtam)
  • popzu
    ugylátszik 2helyre is kivan írva nagy piros betükkel és senki sem bírja felfogni(A FAQ=SEGÉDLET A JÁTÉKHOZ :)
    AKI NEM TUDNÁ:)
  • Toyo
    ..visszhangzik a fórum :D
  • Firerock
    :D
    gyorsabb voltál
  • Firerock
    Sajátgép/Eszközök/mappa beállításai/nézet és ott lejjebb görgetsz és voilá
  • Toyo
    Mappa --> Eszközök --> Mappa beállításai --> Nézet.. aztán görgesd lejjebb és ott lesz..
  • AdyBaby
    Az én problémámra?
  • AdyBaby
    Köszi! De sehogy sem megy...:(

Application Data könyvtár nincs ott. Rejtett lenne? Azt hogyan tudom láthatóvá tenni? Csináltam már, de nem tudom hogyan. :)
  • somdav95
    LEVAN ÍRVA A FAQ-ba a megoldááááááááás!!!!!!!
  • Toyo
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited

rejtett mappa, innen töröld ki az addon.txt fájlt, ha van cdkey text akkor átírod benne a kódot amit az eredeti játékhoz kaptál.. asszem.
  • dertomi
    amugy nállun nagyon felmelegedett az idő,és elolvadt a hó
  • dertomi
    Azt is meg kell nézni (a térképen)
  • Hoffi
    nem nem először engem se engedett be a moci szalonba azt bejártam minden kereskedést aztán jó lett
  • milk41
    nem kell regelni gamespy-on,simán csinálsz új profilt,gamespy-t bepipálod,megadsz mindent és go([HUN] vagy [SG] jelet ajánlok,de csak akkor hogyha nem fog idegesíteni a sok magyar aki bejelöl 1x téged és soha többet nem látod)
  • milk41
    nem kell felfedezni mert alapból bevan jelölve az összes(legalábbis én erre emléxem),csak elkell menni elötte(én biztonság kedvéért mindegyikbe bementem:D)
  • AdyBaby
    Sziasztok!

Ma vettem meg a játékot, és nagyon tetszik. Viszont sehogy sem tudok Online menni. Regeltem a gamespyid.comon, stb. Aztán mindig azt írja ki a játék, hogy nem elérhető a TDU szerver, meg fent állandóan azt mutatja a főmenüben is oflline módban, hogy nem elérhető egy szerver sem...:(

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy első körben warezzal próbálkoztam. Annyira tetszett a dolog, hogy gyorsan meg is vettem. VIszont mikor installáltam az eredetit, akkor nem kérte a CD kulcsot,. Egyetlen egyszer kérte, amikor a warezt pakoltam fel. Ennek lehet köze a dologhoz?

Légyszi segítsetek, ha tudtok!
  • somdav95
    De addig nem lehet motort venni még nincs felfedezve az összes autó kereskedés!
  • dertomi
    Be kell kapcsolnotok a térképet és ott vannak az autó-motok boltok
  • Hoffi
    ezt kinek írtad?:D
  • somdav95
    Ahhoz fel kell fedezni az összes kereskedést hogy lehessen motorod... Szóval egész nap függnöd kell, és jóesetbe meg lesz xD
  • belisz
    na arra a motoros-ra már én is tudok menni...remélem...
  • bbb007
    jaja hogy a végén szív infarktust kapjatok:D amugy áhh nem fértem be layer-be nyomtam neki 250-ekkel már szinte véresre izzadtam a tenyerem olyan rossz azok a külföldiek nem kelletek volna bele és akkor talán beférek:D :(