107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • BB7
    Hoho! VELED/TEK semmi bajom! Eddig se volt! Ezután se lesz remélem!
    "Legalább mostantól helyesen foglyuk írni " Ez.. jó! Nem is szólok semmit! Nem is szólok semmit!
  • bbb007
    jaja
  • Misi az ezredes
    Ha nincs addons.txt file akkor nem kell törölni mert nincs semmi! Nekem sincs de valakinek van és annak nem működik és az a megoldás amm.. offokat töröltem csak nemrég értem haza remélem megérted.
  • somdav95
    És akkor az miért baj hogy Fittivel kibészéltük hogy hogyan írják? Legalább mostantól helyesen foglyuk írni ha valaki tervez találkozót vagy akár plakátot! Már elnézést, de ne kössél már bele amit mi beszélünk, mi már régebb óta itt vagyunk, és "ismerjük" egymást, és próbáltunk társalogni. Ha meg nem tetszik hogy kibeszéltük hogy hogyan kell írni el LEHET HÚZNI PH-RA !!!!!!!!!!!!! Valaki rakna fel a tegnapi krúzról képeket? Kíváncsi lennék hogy mennyien voltatok, és persze hogy merre...
  • solo
    IDIÓTÁK!!!!! MI AZ , hogy nemfizettek a liszenszért?
    Hogy ne fizettek volna? Csak nem a porsch-énak, hanem a RUF tuningcégnek-.-"
    Mivel azok nem úgy árulják a kocsikat, hogy porche ruf, hanem simán RUF...
  • Johnny 19
    Vanquish mehetünk?
  • Johnny 19
    Golf cruise? ammeg mi?
  • Misi az ezredes
    NINCS! Csak RUF van :) Mert nem fizettek a licensért :)
  • BB7
    Újabb 50üzenet! Újabb 45off/szpem!

Illetve aki idelátogat láthat 5db hóembert! Akik/amik bár NAGYON hasonlítanak egymásra! De ez csak annak a műve, hogy testvérek!
    Kérek mindenkit, h. fejtse ki véleményét-e hóember családról!

Még megtalálható itt a CRUISE szakszerű leírása!
    És a szokásos "keresem az "addons.txt nevű fájlt és nem találom" on túl Reggeli beköszöntőket #66670 környékén!

Amúgy 7végére tervezek egy Golf krúz [CRUISE]-t!
    Akinek tetszik az 5let kérem jelezze! És ha vagyunk-vagyunk akkor megtartjuk! :)
  • FlyHigh
    Csáó!
    Vettem egy x360 gamepadot a gépemhez, irányítás rendbe is van, de az istenért nem tudom bekapcsolni a rezgést, mit kellene tennem?
  • Toyo
    Azt csak akkor találod ha előtte a warez volt fent és rátetted a carpack-et..
  • bbb007
    csá nekem irtál? menyünk a szigetre driftelni??
  • belisz
    Sziasztok!
    Megrendeltem a gamet,meg is jött telepítettem,de a D:/ meghajtóra!! Ez baj???
    csak mert keresem az "addons.txt nevű fájlt és nem találom ott,ahol a FAQ írja. kérlek segítsetek,nagyon akarok már játszani.
  • Johnny 19
    Bocs Fitti, Vanquish-nak ment.
  • Johnny 19
    Hy fent vagy már a szigeten?
  • Fitti83
    npXD
  • somdav95
    Jah, igazából meg se néztem, elnézést :o)
  • Fitti83
    Az rendben van, hogy mi krúz-nak írjuk. De az oldalon CROUSE van! Nézd csak meg! Ha már angolul akarta leírni, akkor írja le jól nem? De nem lényeg, csak nevettem rajt egyet!
  • bbb007
    vki cruise??
    :D vagy drift???
  • somdav95
    Most nézlek iwiw-en. Attól hogy 10 éves vagy bazdki még fel lehet fogni hogy ez nem OFF topik, és lehet kulturáltan írni/viselkedni.. Milyen jó nyugis nyarunk volt nekünk a régi tdusokkal, visszasírom komolyan..
  • somdav95
    Hagyd már abba ! Ez nem OFF topik bazdki! Fogd már fel! Ezért húzott el az összes régi tdu-s mert sok ilyen szar volt! Próbáljuk visszanyerni a topik színvonalát, de úgy látom lehetetlen ha így haladunk !
  • dertomi
    bocsi akkor nem írok több OFF-ot,de szerinted jó lett a hóépítményem?
  • dertomi
    anyone else?(English)
  • Sordoran
    OFF dolgokkal ne ezt a klubbot szemeteld!
  • bbb007
    nem én tegnap akkorát estem bringával a hóba:D xD nyomtam neki nagy kejtőn eccer cska kanyar amit már jó párszor kijártam hogy csusszon:D full gázzal belle és oldalra olyat csuszta m azt hittem össze szarom magam a nevetéstöl:D OFF
  • dertomi
    szerintetek ez jó lett?
  • somdav95
    Magyarok vagyunk, mi úgy írjuk hogy krúz xD
  • bbb007
    OFF: xD fake suzuki
  • ChaosTeam
    Nem tudom pontosan milyen leírást szeretnél a Bonus Pack-ról, de a www.tdu.hu oldalon, szerintem megtalálsz minden lényegeset róla.
  • Fitti83
    Megnéztem ezt az új FAQ-ot. Nem rossz az oldal, a vers nagyon jól sikerült. Grat hozzá! De azt a "krúz" szót kicsit elrontottátok és zavaró. Angolul a helyes írásmód: CRUISE. Sok sikert a további fejlesztéshez!
  • AdyBaby
    Én sem láttam ezt az újat. XD Ilyen vak vagyok, na. :)

Bonus Packról leírást hol találok? Nem láttam. Összesen 3 kérdésre van válasz egyébként...A régi meg nem műkszik.
  • ChaosTeam
    A MegaPack-ban van "RUF" Néven :)

RUF RK Spyder
    RUF Rt 12
    RUF RGT

• Roger6
    Igen, ugyanazok az autók vannak singel-ben mint miultiá-ban, csak kell hozzá megapack, és RUF a Porsche neve.
  • somdav95
    Nincs. RUF van !
  • Fitti83
    Én feltelepítettem a játékot a dvd-ről azt felraktam egy újabb daemoon tools-t azt megy tökéletesen. Semmi gond vele, és a dvd csak a polcon pihen. :) Ja azt elfelejtettem, hogy a daemoon-nál be kell állítani ha nincs, all options on vmelyik menünél, de nem nehéz megtalálni. Ennyi és menni fog.
    Bye
  • dertomi
    a singleplalyerben is?
  • Johnny 19
    Jó reggelt mindenkinek!
  • dertomi
    Jó reggelt!
  • Grifidos
    Nem kell benne lennie, csak amikor elindítod a játékot. Leellenőrzi és kész. Amikor bejön a logó már veheted is ki.
    (Ajánlott is kivenni, mert nálam a far cry 2-vel érkezett új securom folyamatosan tekeri a lemezt beolvasás után. Ezt pedig nagyon nem-szeressem. Hazavágja a lemezt és a meghajtót is egy idő után.)
  • WiZZaRD
    Eredeti, csak nem indult el, közölte a securom, hogy rakjam be az eredeti lemezt...közben rájöttem, hogy a daemon tools-al akadt össze...
    De az nem lenne rossz, ha nem kellene állandóan a meghajtóban lennie a lemeznek.