107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fitti83
    Dehogyis!!! Moodovin, TomeE is ebben van, na meg pár ember régről, akik eltűntek. Nem jössz fel egy 30percre? ÉN megyek. Északon megtalálsz!
  • Roger6
    Nyugi mester, a világért sem hagynám el a klub-od, bár asszem nem ismerek rajtad kívül más klubtagot. Vagy csak ketten vagyunk?
  • somdav95
    FAQ!!!!!!!!! Rejtett fájlokat bekapcsolod--.> addon.txt-t törlöd !
  • Misi az ezredes
    Azt hiszem még én tettem szívességet hogy nem kaptál káromkodásért, másik ocsmárolásáért büntetőpontot...
  • belisz
    Ha én felteszem a megapack nevű programot a TDU-hoz,akkor hova lesz az telepítve???
    Csak mert mióta feltettem ezt a szart azóta írja ki,hogy a TDU server nem elérhető,kérjük ellenőrizd az internetkapcsolatod.
    Kérlek titeket valahogy segítsetek. Még csak 4-5 órája van meg a game,de nem tudok vele játszani.
  • Fitti83
    Jóestét! Neked nem az én clubbom-ba lenne a helyed?????????
  • somdav95
    Most te minek tűnsz el? Gyere át a másik tápigba, ha nem tudod a címét akkor írj pm-et!! Mit írtál az előbb hogy így berágtak?:)
  • Roger6
    Dante baszki!

Ez naggggyon jól hangzik, végre egy igazi HC-s klub, és versenyek, ráadásul nem ilyen szutykos A-s kocsikkal. Imádnám, ha tagja lehetnék egy ilyen klubnak, de sajnos a munkám, és egyéb elfoglaltságok miatt nem hiszem, hogy részt tudnék venni a kötelező versenyeken, ráadásul minden héten. Sajnálom...

Sok sikert a klub-hoz!
    Üdv!
  • Johnny 19
    ki az a [email protected]? valaki fel vett MSN-n. innen
  • milk41
    csá
  • drot
    jóvan töröld csak ki leszarom áthúzok PH-ra na csá
  • milk41
    nyugszik...
  • Misi az ezredes
    NYUGI :)
  • Johnny 19
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
  • Johnny 19
    Hülyeség. Nekem is a D meghajtón van
  • Johnny 19
    Na srácok ennyi volt a cruise?
  • somdav95
    Telepítsd C-re...
  • somdav95
    Telepítsd C-re...
  • somdav95
    OTT VAN SZÉP PIROS BETÚKKEL A FAQ KIÍRVA!!!!!!!!!!
  • belisz
    Igen,elolvastam,de nálam az ALL USERS mappában nincs is olyan mappa,hogy users application.
    ennek lehet köze ahhoz,hogy én a D meghajtóra telepítettem a game-t???
  • bbb007
    jelentekezem az uj gépröl:D
  • popzu
    ajánlom a faq olvasgatását a (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK =FAQ OLVASÁSÁT)
    ÉS OTT LESZ OLDALT ONLINE JÁTÉK ÉS ANNAK AZ ALJÁN:)
  • belisz
    Sziasztok!
    Feltettem a game-t(nem warezos),és ment is egy darabig. Aztán felpakoltam a megapack-ot és onnantól kezdve azt írja ki,hogy your internet connection ...blabla,szóval azt írja,hogy nincs netem. PEDIG VAN! a játékot többször is újratelepítettem,újraindítottam a gépet,de mindig ezt írja ki. pedig jó a gamespy-os acc.-om is. Mi lehet a baj?? kérlek titeket segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabi1991
    jól hangzik :))
  • Dante73
    Megalakult a PH-SG HardCore Racers Club.
    Klub tulajdonosa szerény személyem, Vice President pedig Memphis, ha még vállalja.
    Röviden a célok, szabályok.
    A klub célja a VERSENY!
    Amit lehet, elértem a játékban, de egy mentés-vesztés miatt új karriert kellett kezdenem, így az online versenyekről, "lecsúsztam", hiszen sokan inkább a mászkálást részesítik előnyben, a versennyel szemben. Gondolom, sokan állunk még 91-92%-on, és legalább a 99-et szeretnénk elérni, ha már a 100% lehetetlen, bug nélkül....
    Minden héten azonos időpontban, találkozó a klub parkolójában, ahonnan "ugrunk" az első az napra ütemezett, jelszavas versenyhez. A versenyen, (és általában is!) kötelező a HC mod.
    A versenyeket mindig egy kocsival visszük végig, a verseny hossza a kocsi típusától, sebességétől függően 2-300 Km. Kocsit mindig a versenyek végén választjuk meg, a kiválasztott verda lesz a jövő heti szerencsés. Ajánlott hét közben is azt használni elsősorban, hogy szokjuk a gépet... Így a versenyen már uraljuk... G-B kategóriás gépekkel nyomulunk, mert az A kat már irányíthatatlan versenytempónál.
    Heti 1-2 alkalommal, Fakultatív jelleggel tartunk krúzokat is, megjelenés nem kötelező, a versenyen viszont igen. 2 egymást követő hiányzás, automatikusan a klubból való kizárást vonja maga után.

Első verseny most szombaton, 16:00 kor. Találkozás a városi klubházhoz legközelebbi ház melletti füves részen. Verda; Caterham CSR 260.

Ott a jelentkezőket friends listára veszem, majd meghívom a klubba, és irány a versenypálya. Első versenyünket ott tartjuk, egyenlőre bemelegítő jelleggel.

Ajánlom mindenkinek, a CarPack beszerzését, mert előbb-utóbb pakkos verda is sorra kerül, és a pack nélküliek kénytelenek lesznek egy azonos kategóriájú, de egy kicsit gyengébb verdával jönni!

Dante[HUN]
  • Hoffi
    na valaki jön 7 kor tdu motoros talira?északnyugati világitotoronyhoz?
  • FlyHigh
    Hát akkor ennyi, köszi.
  • FlyHigh
    jaja, már próbáltam mindent.
  • BB7
    BB7 mindent tud!
    És igen! Nekem is MINDEN be van kapcsolva! Még drájvert is raktam fel! De TDUnál NEM REZEG! :@
  • Dante73
    Settings/controls/utsó fül-nél be van kapcsolva?
  • FlyHigh
    Lemaradt, de szerintem tudja BB7, hogy neki ment.
  • popzu
    "válasz"erre mire való ??
  • FlyHigh
    Ez komoly? Mielőtt még szétverem és hívom a gari futárt.
  • popzu
    howa lett a ferka:D????
  • somdav95
    Rángassad, és akkor olyan mint ha rezegne xDxD Amúgy nem tudom, szerintem ezt automatikusan csinálnia, vagy nem?! Próbálkozz valami driverrel ( ha van ilyen) hátha...
  • BB7
    Nekem se!
  • FlyHigh
    Nálatok rezeg a gamepad a játékban, vagy nem? Mert nekem nem akar az x360 controllere.
  • somdav95
    Igen, nem tudom rendesen leírni a ly/j-s szavakat, elnézést, na :) Szerintem térjünk vissza TDU-hoz !! Rakna be valaki képeket a teeegnapi krúúúzróóól?
  • bbb007
    valaki jön 17:30-ra alfa??
    :D én most meek fel driftelni:D popzu skype-on leszek ott írj rám
  • belisz
    ma este ha van valakinek kedve krúzolni,akkor bárki jöhet BÁRMIVEL!!!
    csak krúzoljunk egyet.
    este 19:30-kor az Alfa szalonnál.