107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • AdyBaby
    Köszi Fitti83!

Nézelődök...:) Ha nem megy visítok. Egyelőre ott járok, hogy felraktam, és a serial kérésénél cancelt nyomtam info hiányában...:) Na sívítok majd. :D
  • Fitti83
    Miért kéne újrarakni??? Ha nem vagy tisztába a dolgokkal, akkor ne adj hibás választ! Inkább nézz utána te is, és ha nem találod meg a megoldást, akkor elmondom. Nekem fent van és nem vettem meg, és nem kell uninstall meg ilyenek. Na nézegess és ha nem megy szólj!
  • bbb007
    jössz majd kruzolni 30 perc 40 perc mulva köbö?
  • AdyBaby
    Köszi!

Néztem a TDU honlapján a megapackot. Kicsit durva áron vesztegetik azt is, meg az eredeti játékot. Itthon 2000ért kaptam dobozos, kézikönyves változatot. A letöltős játékot közel 8000ért adják, a megapackot meg 4000ért. Ez így nem éri meg. :(

OFF: A torrenttől meg fosok. Őszintén szólva megpróbáltam ingyé' felrakni, csak ugye serial nem volt mellékelve, csak egy .exe. Az meg úgy kevés volt. Főleg ha esetleg még tényleg bekavar az eredeti játékba egy warez verzió.

Ahhh...Csak megkérdem. Műkszik valahogyan warez Megapack az eredeti játékkal? :) Én nem adok ki 4000-et érte. Kétszer annyi, mint a játék maga. LOL. :D
  • ladics
    a kártya adatos cucc egyszerü paypal-al megáldott az egész ezért beírod a kártya adatát vagyis számlaszám meg ha visád vagy mastered van a hátulján az utolsó 3számjegyet 1 másik helyre...ahogy le acceptoltad már észre is veszed hogy üzenetet kaptál mobilon hogy leemelték a pénzt,így az azt következő fél napban már megis kapod emailban :]
    nem kell fosni ha átbasznak akkor mehet a perlés de nem fognak mert ez a paypal 1 nemzetközi cucc^^
    amugy meg a megapackot torrentről is szedheted/mindegy akár hivatalosról is :]
    remélem segítettem ha nem kérdezz bátran.
  • bbb007
    DE EREDETI-BE UGY OKÉ
  • bbb007
    SEMMI BAJ NEM LESZ ÉN IS LESZEDTEM DE NEM RAKOM IDE A LINKET MERT WAREZ LENNE DE AMUGY 30 PERC ALATT MEG VOLT A PACK EGÉSZ JOH DE UTÁNA BAS*HATOD A TDU-T UJ RA KELL RAKNI :( SZOVAL MEG ONLINE-T SE TUDSZ MIATA MAJD JÁCANI :( NEM ÉRI MEG HAMÉG ONLINE-OZOL IS
  • AdyBaby
    Hehe...:) A NAGYOK offolják szét a topicot. :)

Kicsit én is off leszek.

Amúgy mindannyian legálisan szedtétek le a Mega Packot? Mennyire megbízható ez a letöltős téma a hivatalos oldalról? Én kicsit fosok tőle. Volt már olyan, hogy valakinek nem jött össze? :S Meg hogy adjam ki a kártyám adatait...Bahhh....Ha van valakinek jobb ötlete, azt szívesen venném.

FAQ-ban meg ha benne van, akkor majd megtalálom. Krónikus időhiányban szenvedek, könnyebb kérdezni, hátha valaki megszán. Mert ugye én magamból indulok ki...:)
  • bbb007
    FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ladics
    NAGY PIROS BETÜVEL ** sry
  • ladics
    bocs de ilyesféle honfitársat nem akarok látni elegem van belölük mint mindenki másnak [brutalnyad]ISZONYÚ NAGY PIROS BETÜKKEL VILLOG HOGY FAQ[/brutalnagy] innentől nem tok mit tenni ha nem veszi észre:]
  • ladics
    jólvan ladics bácsi ideges-.-' sajnálom
  • klödi
    ja és még jön 4 haverom ök is meg vették
  • Toyo
    Ezt a hozzáállást nem fogom megérteni ami itt megy.. a 3 mondat off-od helyett, meddig tartott volna egy igennel válaszolni? De ez nem csak rád vonatkozik.. egy új játékosnak minden új.. sokszor az alapvető dolgokat nem veszi észre, vagy csak kérdezni akar valamit, nem számít.. de legalább a játékkal kapcsolatos dolog.. aztán következnek az igazi offok, hogy takarodjmá, ott a faq stílusú beszólások. Nemhogy örülnétek, hogy láthattok egyre több honfitársat a szigeten.. de hát ehhez még nőni kell, lehet :)

klödi, kérdezz bátran.. azér van!
  • klödi
    nem most játszok elsőre TDU val meg jelenése óta nyomom csak most vettem meg eredetibe mert single unom már
  • Roger6
    Egy klánban minden pozíció fontos (kiegészítik egymást, ez a csapat - klán - lényege)...
  • HUNMemphis
    Szeva Dante!
    Elvállalom a pozíciót viszont!
    Közeleg a félév és vannak tantárgyak amikből javítanom kell.Így hétközben 20:00-21:30-ig tudok a géphez kerülni.Mivel CoD4-be klántag vagyok ezért velük is kell foglalkoznom.Számítanak rám mert fontos pozíciót töltök be ott is.Klán mesterlövész.
    A hétvégémet nem nagyon tudom hogy alakul de igyekszem ottlenni.
    Majd még írok most megyek nyelvtanórára.
    Csáó csáó
  • Roger6
    Nem gondolod, hogy egy kicsit erős volt ez elsőre? Még a remény megvan, hogy normális az ember. Az első krúzon kiderül majd.

Szóval klödi!

Igen, 1.66a típusú patch kell a multihoz, valahonnan szedd le, aztán tedd fel a játékra. Ha online profilt kezdesz, akkor először meg kell csinálnod pár "tutorial" küldetést, és csak utána fogsz más online embereket látni a szigeten. És ne felejtsd el: ésszel vezess, vigyázz a másikra!
  • ladics
    Tessék hogy kurva egyszerü legyen!!

25.pont olvass és tanuljá -.-' nincs több kérdés találd fel magad!!
  • ladics
    ne multizzá nem neked való...
    de ha kitartó vagy akkor ott az kibaszott FAQ amiben utána járhatsz te nagyon sötét....:]
    Hidd el mi is szeretünk:] vérpistike...
  • klödi
    Hello!
    Én ma vettem meg a TDU-t eredetibe és szeretnék multizni veletek:D.
    És lenne egy kérdésem hogy az eu patch kell a multihoz?
  • Fitti83
    Melyik honlapon?
  • Misi az ezredes
    Honlapon a képeket kérném feltölteni :)
  • Roger6
    Én is köszönöm nektek, állat volt! Főleg ahogy röpködtél vaze!
  • Fitti83
    Köszönöm a krúzt Grabowszki és Frenky87!!! Nagyon jó volt, mint mindig!

• gviski
    Még a végén én is visszatérek a szigetre???

Egy bajom van, hogy én szombaton is szoktam dolgozni, jó esetbe egy hónapba van másfél szabad hétvégém, de jó lenne valami megoldást találni rá hogy én is tudjak indulni 1-2 versenyen :-)
  • orszagtom
    Valóban jól hangzik ez a dolog, kivéve hogy kötelező mindig a jelenlét meg a hiányzás kizárást von maga után. Bocs, de melóból NEM kések el, mert azért fizetnek. Nade ez?? Kérem, ez egy játék. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden szombaton (vagy más időpontban) haptákban álljon, mert "most bizony TDU-zok és ha nem megyek, akkor ejnye-bejnye".... PC-s pályafutásom alatt ezért sem voltam soha semmiféle klán tag..nekem senki ne mondja meg, hogy "a szabadidőmben mikor KELL ráérnem".

Még1x mondom, jól hangzik, de magam részéről ebben nem tudok részt venni! Sok sikert hozzá, remélem jókat csapattok majd!
  • Fr3nky21
    Merre lesztek a szigeten? Énis felnézek
  • Fitti83
    Ahogy akarod, de nem fogok 300 felett csapatni, mert még szoknom kell a kormányt! Szerintem jöhetsz a maseratival!
  • Roger6
    Fitti!
    Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tervezed csapatósra a dolgot? Mert hogy ha nyugisabb krúz lesz, akkor gyűjteném a km-eket a Maseratiba, ha viszont tempósra tervezed, akkor Maranello, vagy valami B-s verda lenne. 21:50-kor lépek TS-re, meg szerverre, addig kajálok meg ilyenek.

Dante!
    Köszi az info-t, ha esetleg ráérnék valamikor az elkövetkező hetekben szombaton, akkor szólok.
  • Dante73
    1; A versenyek direkt szombaton lesznek, hogy aki suliba jár / melózik is tudjon jönni,
    2; Nem muszáj azonnal csatlakozni! Ha látod, hogy következő pár szombaton ráérsz, dobol egy PM- et, összefutunk, és megbeszéljük!
  • Fitti83
    Király!!! Ez egy nagyon jó hír!!! Én F430 Spider-el megyek! Szerintem legyen TS, mert jól elvoltunk nem!? Csinálok szobát majd! Mondjuk legyen a név: Getaway in TDU Akkor majd várlak!
  • Roger6
    10-kor felnézek én is akkor kicsit. TS?Autó?
  • Hoffi
    Üdv.

jó volt ma a motoros krúz igaz nem jött el senki, de ettől függetlenül pár gyerekkel lenyomtunk egy szigetkört :D
  • Fitti83
    Észrevettem. :( Este 10-kor megyek fel még csapatni. Ha akarsz gyere! Csináltam xfire-t! Vegyél fel! Xfire: Fitti83
  • ladics
    BEHALT A MÁSIK TOPIK?:D

párkép
  • bbb007
    kruz johny popzu((bali)) vagy vki
  • bbb007
    cső jössz még skype-ra??
  • popzu
    NA SZTEM MOST VOLT ELÉG EBBŐL A TOPIKBÓL VAGY 4GYEN LEÍRJUK NÉZDD A FAQT SOMDAV NEVANO MEG ÉN ERRE MEGKÉRDEZI MÉG1SZER ÁHH.........
  • ChuckyHUN
    FITTI!
    Bocs, hogy nem voltam ott, de el kellett szaladnom apunak segíteni, utána pedig már nem találtatlak:(