107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    Szerintem így is nagyon nagy a FAQ felirat ha nem veszi észre és itt kérdezi meg lecsavarom az orrát! Amúgy ott ha regisztrál 2 perc alatt forumban szívesen segít bárki... ott nem leszel vérpisis ha kérdezel...
  • Toyo
    A reptér feletti öbölben keresgéld.. egy pici sziget.
  • Falkon
    Úgy kéne megcsinálni , hogyha erre a topikra jössz egyből a faq jönne ki!
    És ott lenne tovább : ha tovább mész és hülyeséget kérdezel bann
  • Hoffi
    ford island az hol van?
  • milk41
    először megkell venni.csá!
  • Toyo
    Hol akadtál el?
  • klödi
    jóvan elolvastam bazdmeg de nemjó
  • HUNbuddy
    vaok:) am felvettelek és kb hánykor tali?:D
  • somdav95
    FAQQQQQQQQQ!!! BAZDKI OTTVAN SZÉP PIROS BETŰKKEL! VAGY OLVASS MÁR VISSZA EGY KICSIT!!! Mennyi vérpisti jön még ??? Nemigaz...
  • Falkon
    Jó csak példának mondtam
  • Misi az ezredes
    Nem hiszem hogy olyan embernek lesz megapackja aki 2000 ft-t sajnál a TDU-ért ill nem akarta megvenni :)
  • Falkon
    Az
  • Misi az ezredes
    Az megapacos nem?

#66825 NAGY PIROS BETÜK FAQ ÉS OTT OTT VAN...
  • klödi
    Hello!

Valaki írja le hol kell regelni hogy kell serverhez kapcsolodni... mert szeretnék multizni:S

lécci
  • Falkon
    Nem is a dino
  • Misi az ezredes
    Mivel egy A kategóriás Ferrari van :)
  • Misi az ezredes
    Szerintem az ENZO
  • Falkon
    Enzo
  • Firerock

ezen a képen az első az milyen Ferrari?
  • bbb007
    csak olyan mintha utálatoskodnál velem xD és gúnyolódnál....
    HUNbuddy.: alfa szalon szolj ha jo neked és akkor mehetünk msn-re vegyél fel adatlapomrol
  • Hoffi
    Üdv.

lehet hogy most hülyeséget kérdezek,de a ford island az mi ja és hol van mert a régi faq-ban az van, hogy az expert szinttől elérhető

Előre is köszi!
  • HUNbuddy
    nah meek majd légyszives irjál ide hogy mikor lexx a tali és hol:P csőő
  • HUNbuddy
    am hol lenne a találkozó?
  • Roger6
    Miért vetted magadra? Csak úgy mondtam...
  • Misi az ezredes
    Képeiteket ide töltsétek fel IDE

Esetleg ha szeretnétek saját galériát, akkor írjatok privát üzenetet a honlapon...
  • HUNbuddy
    őőő most nem tudok kde kb fél 6 -6 körül tudok jönni:Pam csak ha előzöl akkor nyomom:D
  • bbb007
    én érdekes el tudod indulni nem ugy vezetek mind egy 8 éves ovodás dur dur fal én higgadtan vezetek álltalába
    HUNbuddy:jöhetsz azzal is akár ha gondolod most is fel mehetünk
  • HUNbuddy
    és este felé lex krúz?:)
  • Roger6
    Hát erről beszéltem régebben, amikor E-s, és F kategóriás krúzokat szerveztem. A legtöbben A-s meg B-s verdákkal veretnek, de minden kanyarban keresztbe állnak, vagy villanyoszlopot nézegetnek, és elindulni sem tudnak full DA mellett. És egyre többen lesznek... Ezaz, így tovább!
  • HUNbuddy
    hát az a baj hogy én még csak a CLS AMG merci nél tartok:S:(
  • bbb007
    lesz kruz én is szerevezek majd egyet egyenlőre időt nem mondok de bárki bármivel jöhet de azért joh lenne valami felső kategóriás gyors kocsival pl.: maserati is megteszi
  • HUNbuddy
    CSŐŐŐ :D tegnap vettem meg a TDU t :D lessz ma krúz? mert akkor csatlakozni énis. előre is kösszike a választ
  • bbb007
    oksa kösszi a segitségeket
  • Fitti83
    Akkor majdnem megkaptad a teljes választ Dante-tól! Köszi! Csak annyi maradt le, hogy az addon.txt-t törölni kell, mert különben nem oké a dolog!
  • belisz
    sziasztok! szokott olyan lenni,hogy a TDU server ki van kapcsolva?? csak mert nekem azt írja ki,hogy :TDU server nem elérhető. kérjük ellenőrizd az internetkapcsolatod.
    pedig a netemmel minden OKÉ,viszont csak azóta csinálja ezt mióta feltettem a megapackot.
    A JÁTÉK EREDETI!TEGNAP VETTEM MEG:
  • Roger6
    Ha megvetted a megapackot, akkor telepíted, aztán beírod a serialt. Egyszerű. Ha meg warez-ról érdeklődsz, a másik topicot ajánlom neked.
  • Dante73
    Megapackot, ha nem veszed meg, akkor is lehet telepíteni, de ha játszani akarsz online is, akkor nem vehetsz pakkos kocsit. Azonnal ledob a szerver.
    Arra jó, hogy ne a default car-t lásd, ha a többiek pakkos járgánnyal nyomulnak, és csorgathasd a nyálad.
    Nyugodtan lehet bankkártyával fizetni a HIVATALOS oldalon, nem fognak átrázni.
    Bármilyen krekket használsz, nem működik online a játék.
    Összességében 6 ezer forint sincs a játék. pakkostúl. Akinek nem ér ennyit, az inkább ne is játsszon, vagy menjen a warez topikba. Ha meg valaki nem jut bankkártyához, nem gond, a fenti módszerrel nyugodtan tolhatja, online is.

Mempis!

Örülök, hogy vállalod!
    Neked, mint Vice Presidentnek, vannak előjogaid.... Ugyan jó volna, hogyha ott tudnál lenni a versenyeken, de ha nem mindig sikerül, hát nem mindig sikerül... (Legalább én is győzhetek....)
    Majd valamikor, még a héten jó volna összefutni, hogy fel tudjalak venni a klubba. (Azt hiszem, a mostani nick-ed nincs a friendslistámon.)
  • bbb007
    ha itt tartunk akkor majd nekem is el magyarázod a folyamatot mit csináljak miután fel raktam a mega packo-to?? :D köszi
  • bbb007
    sorry tom miért volt nekem ilyen hibám krekk

mind ketőttöknek a válasz Roger6,Fitti83
  • Roger6
    Igaza van Fitti-nek, fogalmad sincs, miről beszélsz. És miért nagybetűvel írsz? Okos legyé vaze. Ha valamit nem tudsz, akkor pofa befog, aztán csendben tovább olvasod a topikot. Köszöntem.