107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • LeWyTy
    De rég játszottam.
    Kösz a kocsikázást [HUN]Mr.Hilter

De olyan gyönyörű!
    Kér hogy ilyent csak 10milla körül kapni
  • belisz
    Rendben,tök mindegy mivel jössz,csak legyünk jó sokan!!
  • laci 700
    Hello! lehet hogy jövök! hogy mivel azt még nem tom! :)
    nick: [HUN]Dani_94
    (a gépem elég lassú szal előre bocs ha vlkinek nekimegyek!:D de igyekszem jól vezetni)
  • B2man
    Hi! Én is Visa Electron kártyával fizettem, azonnal jött az sms, semmi probléma nincs vele. Az kicsit furcsa volt, hogy amikor elküldtem az adatokat, a gomb lenyomása után kb 10 másodpercig nem történt semmi, de mégegyszer a submitra nem nyomtam rá, nehogy 2 megapackot vegyek.
  • Sordoran
    Mi ez a sok felkiálltójeles egyén?
  • belisz
    FIGYELEM!!!!

ha ma este,20:00-kor van valakinek kedve egy kicsit krúzolni,az jöhet. BÁRKI!!!,bármilyen kategóriás autóval,motorral,amivel akarsz!
    Balról előzés,stop táblák,lámpák,sebességhatár betartása (lakott területen kívül max 220-240 km/h.
    Találkozó ma este 20:00-kor AUDI szalonnál!!!
    20:20-ig gyülekező,utána indulunk. Úticél nincs,majd várom itt az ötleteket!!
    Remélem leszünk sokan!! :))
    egy piros FORD MUSTANG-al leszek ott.
    Nick: belisz[HUN]
  • belisz
    Én jönnék,csak egyik kategóriás autóval sem rendelkezem! :SSS
  • HUNbuddy
    cSŐŐŐŐ én jönnék csak megint xarakodik:@@@@@
  • bbb007
    valaki jön gurulni egyet?????? a-b-c katos kocsival?? vagy g-s oldtimereel???
  • bbb007
    juppi hozzá jutottam egy camaro z-28 hoz meg egy pontiac firebirdhez
  • somdav95
    De vannak olyan krúzok, amikor csak egy adott autóval lehet menni ! Akár te is szervezhetsz !
  • bbb007
    este joh ma holnap ugyse lesz suli
    fent leszek este éjszaka benne vagyok
  • AdyBaby
    Magyarországon kiadott VISA Electront elfogad a rendszer amúgy a megapack letöltésénél? Próbálta már valaki azzal kifizetni? Nem vagyok otthon, különben kipróbálnám...Itt nem merem. :P

Tematikus krúzok nincsenek? Monnyuk csak Nissannal? :)
  • klödi
    én megyek gurulni:D
  • AdyBaby
    Nem tudom mi lehet a gond...Lehet a szerverrel, nem?

bbb007: gurulnék szívesen, de melózok. Aztán este meccsem van. Leghamarabb olyan este 9-10, inkább 10 körül érnék rá. Ha esetleg akar valaki ilyenkor csapatni egyet, akkor szívesen csatlakozom. De szólok: nagyon az elején tartok még minden téren...:)
  • Toyo
    Csinálgasd az autószállítós feladatokat (hiba nélkül) és lesz sok zsozsód.. no meg legalább próbálgatod a járgányokat.
    Megcsináltam 100%-ra az útbejárást, kaptam egy bazinagy villát.. de mégis az utolsó csaj stoppos nincs meg. Nincs valahol olyan térkép amin ezek is be vannak jelölve? Kerestem már mindenfelé, de csak olyan térképeket találtam, ahol pont ez nincs feltüntetve..
  • bbb007
    hát jah :D én is csinálnám ezt amugy jössz gurulni?
  • klödi
    de figy ez nekem eredetibe van és multiba:Dxd
  • AdyBaby
    Gyanúsan nincs mentés...Fene tudja. Én verném az asztalt rendesen, aztán megvenném eredetiben. :) Bocs, ha az van. :)
  • klödi
    cső! Az miért van hogy szeresztem 300.000$ játszok mentem sok kilométert is kilépek visza lépek 1 óra mulva az nincs ott pénzem meg kilométer akocsiba:@
  • somdav95
    Persze szoktak a többiek G katosokkal is! Én inkább TVR Sagaris párti vagyok, de azért a többi autóval sincs bajom, csak nem használom őket, de azért ha krúz van, beülök más kocsiba is ! :)
  • bbb007
    én a trade-et ajánlom neked olcsok a kocsik és van amikor tetszésed szerinti jön de ha van egy kis plusz pénzed vehetsz 0km-eset tetszésed szerint :D ja és amugy nem jössz egyet gurulni most ??
  • bbb007
    ma milyen kruz lesz akkor szivesen mennék veletek fitti meg grabowski és a többiék nagyon teccik a stilusotok a kruzal főleg ez az előzgetés hogy várunk az NPC mögött valahogy én is igy képzelem el piros lámpa stop tábla max 200-220 ha ma lesz szivesen csatlakoznék hozzátok :D
  • AdyBaby
    Egyelőre még a nisimosusimo izé...tuningos Nissannal próbálkozok. G kategóriás kocsikkal nem szoktatok csapatni? :) (nem mintha az lenne...:) )
  • somdav95
    Persze ! Vagy írnak ide a topikba vagy csak simán beszúrnak egy képet, amiről megtudod, hogy mikor lesz, hol, és milyen kategóriás kocsikkal !
  • AdyBaby
    Igyekszem majd foglalkozni eleget a játékkal. Itt szóltok a krúz idejéről?
  • Roger6
    Na meg ha jó fej vaze, el ne felejtsd!
  • Fitti83
    Gyere el pár általunk szervezett krúz-ra és ha jól megy neked és normális viselkedést tanusítasz, akkor beveszlek a clubba!:)
  • Roger6
    Azért álszent sem akarok lenni, mert autópályán néha elhangzik az a parancs, hogy GO! Ilyenkor a következő lehajtóig amit bír a verda és a tudásod. A klubfőnök nem én vagyok, így én bevenni nem tudlak, csak azt tudom javasolni, hogy gyere el majd minél több krúzra, bárki szervezi, és bármilyen típusú is legyen az, hogy tapasztalatot gyűjts. Lehetőleg próbálj ki minél több autót, és találd meg azt, amelyik a te vezetési stílusodhoz a legközelebb áll, aztán olyan krúzokra menj, ahol ezt a kategóriát favorizálják. Nekem pl. a Maserati GranSport a kedvencem, ami D kategóriás, és a pár ezer együtt megtett km után már nyugodtan mondhatom, hogy tudom vezetni, érzem a kocsit. Azért így is vannak driftelésnél túlcsúszások, de egyre kevesebb.
    Szóval gyakorolj sokat, és ne csak a végsebességet nézd a kocsiknál.
  • AdyBaby
    Kösz Roger6!

Ez a szabályosabb krúzolás tetszik nagyon. Még az elején vagyok eléggé. MAJD bevehetnétek...:)
  • Fitti83
    Üdvözlet Uram!
    Nagyon jó kis szöveget hoztál össze! Grat!
    Tehát a jó krúz lényege az ésszerű vezetés és a jó társaság!
  • bbb007
    reggelt igazad van :D
  • somdav95
    Már bocsáss meg, én próbálom tartani a topik színvonalát valahogy, csak jön a sok vérpisti és már a .......... kivan velük, nem értem miért kell zsidózni, de persze ő nem kapott büntetőpontot, csak ÉN !!!!! Milk is régen sokat írt a topikba, csak mostanára visszavonult, nem hiszem hogy te ismered, őt próbáltam védeni!!
    Amúgy:
  • Roger6
    Többféle krúz "létezik", ha lehet így fogalmazni. A legtöbben belevágódnak a verdába (általában mindenki hasonló kategóriával megy), aztán ami a csövön kifér, cél nélkül csapatnak, tele karambollal, egymás lökdösésével. Személy szerint nem kedvelem ezt a fajtáját a krúznak. Aztán vannak, akik driftelnek, ezt a versenypályán lehet a legjobban művelni, de az igazi művészet a kis kanyargós hegyi utakon való driftelés. Na az már döfi! Itt erősen ajánlott a HC mód, driftelni úgy az igazi. Az én kedvencem pedig a könnyed krúz. Itt a szabályokat mértékkel betartva, ésszel krúzolunk, meghatározva egy maximum sebességet (ált. 200-220 km/h), így ha valaki esetleg egy ütközés miatt lemarad, az is be tud érni minket (vagy én őket). Pozícíókat cserélünk egymás között az autókkal, előzgetünk (csakis balról, és ha nem látjuk be az utat, bizony az NPC kocsi mögött maradunk, amíg tiszta lesz az terep). Általában a Leader-t nem szoktuk megelőzni, hiszen ő tudja az utat, kijár neki némi tisztelet (főleg ha ő szervezi a krúzt). Közben TS-en könnyesre röhögük magunkat (hallod Moodovin, szerezz be egy fülest+mikrofont!!!!), és élvezzük, hogy együtt van egy jó társaság. Én nagyon jól éreztem magam általában a krúzokban, akár én szerveztem, akár nem. Nagyo ritkán választunk A-s verdát (eddig csak egyszer fordult elő emlékeim szerint), hiszen HC módban elég irányíthatatlanok (Hypersport fölé meg nem teszem a DA-t, ne helyettem vezessen az autó vaze!). Röviden ennyi, de minden egyes krúzról, amit a klubfőnök szervez (innen üdvözöllek Fitti), oldalakon keresztül lehetne írni.

Szóval sok sikert a krúzolásokhoz, remélem te is találsz egy olyan társaságot, ahol jól érzed magad, és nem lesz gond
    Üdv
  • bbb007
    jaja én most kapora jövök egy guruláshoz :D valaki jönne?
  • AdyBaby
    Ezeken a krúzolásokon mit csináltok? Csapattok egyet a szigeten? Ökörködtök?
  • klödi
    valaki jön gamelni egy kicsit?
  • AdyBaby
    Nyomtál entert a "körbe" érkezvén?
  • Fitti83
    Vedd meg eredetibe és akkor jó lesz!!! Vagy kérdezd meg az off topicba!!!
  • CoolX
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a játék elején amikor menni kell valami versenyre,akkor mit kell csinálni?Mert ha bele megyek a versenybe nem csinál semmit.