107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNbuddy
    Nagyon szépen kösszi!
  • laci 700
    ha előtte warez verzió vlt fent annak a serial-ja a játék törlése után sem törlődik!
    itt találod: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt
    töröld ezt a fájlt vagy írd át benna a kódot a dobozban található kódra! ha van ebben a mappában egy addon .txt azt is töröld!
    Remélem tudtam segíteni!
  • klödi
    valaki guruljon már velem:D
  • HUNbuddy
    ma lex valami találkozó?
  • popzu
    sikerült válasz találnii??? :| gratulálok ma csak 25 ember agyvizét huztad fel gratulálunk:)
  • HUNbuddy
    Am bocs mindenkinek a kérdésért.
  • popzu
    sry nagybetűkért
  • popzu
    SZTEM AZ ILYEN EMBEREKNEK FÖLÖS VÁLASZOLNI SÖÖÖTT.... A TOPIKOT MEGNÉZNI IS MERT IDEGES LESZEL...... SZÁNALOM EZ AZ 1 ÉRTELMES SZÓ RÁ
  • HUNbuddy
    Újonnan vettem a játékot és nem krackeltem
    megnézem a addon.txt t radialeng et törötletm most uijra rakom és meglátpom ka reakcióját
  • somdav95
    Nagy valószínűséggel azért mert crack-elt a játékod, ember !!!! Ha meg nem akkor keress valami addon.txt-t, ha nincs akkor rakd újra, vagy töröld ki a radialeng-et....
  • popzu
    KEDVES SZABI BARÁTUNK ÍRT VMILYEN HSZ-T NEM HISZEM HOGY NEM TUDSZ OLVASNI:)
  • HUNbuddy
    Am már kb 2 x megcsináltam és ugy ahogyan a FAQ ban van irva és mindig az a baj:Sxoval ezért kérem a segitséget
  • popzu
    és még olvasni se tud:)
  • HUNbuddy
    nem tudod h mi lehet a baj? Nagyon fOtnos lenne:$:P
  • popzu
    szánalooom..........
  • B2man
    Nagyon furcsa dolgot fedeztem fel. Fél délben is, 13 órakor és most is a térképen ugyanazok a nevek ugyanazon a helyen vannak, és persze senkire sem tudok csatlakozni. Valakinek volt már ilyen?
  • popzu
    gyere pmbe irj kb mert még megnézem a reakciot és ide többet nem jövök:)
  • Szabi1991
    cracked is van látom ;)
  • bbb007
    popzu ma mek haza tdu-t nyomatjuk ?? csak tesom el vitte a gépét :(:(:(:(:( síírok
  • somdav95
    Szerinted én mért kaptam két büntipontot?? :) Sok láma miatt...
    Moodovin: Az a sárga RUF, egy csoda, lehet tényleg bekéne már szereznem a carpack-ot :)
  • popzu
    töröld le és menj el a topikbol:)
  • popzu
    már nagyon idegesít látom nem csak én vagyok ezzel igy...... álandoan csak a vérpistikék irnak ezt hogy kell azt hogy??? már olyan r***** nagy betükkel villog faq hogy már nem lehet nagyobbal .....
  • somdav95
    PONTOSAN!!!!
  • HUNbuddy
    felrkatam az 1.6 os patch et de azt irja ki h ogy megjelent 1 új verzió a TDU hoz és hogy letöltölm e és kidobja TDU honlapját VAlaki nem tudna segiteni? NAGYON FONTOS LENNE !!!!!!!!! van ID m is game spy on
  • popzu
    -fav elmentem a topikból sziasztok:)
  • levi8
    hello!!!megvettem a játékot eredetibe de nem tok online jáccani...

pls segitsetek!!!kössz!
  • popzu
    3 vagy 4napot nem néztem a forumot vagy 100új üzenet:D és 50szer ugyanazok a kérdések nem látom miért?? :D sok uj kedves vérpistike is van mint látom:)
  • klödi
    jákob msn re gyere azt elmodom
  • klödi
    valaki jön gurulni?
  • swabo
    elolvastam de abba nincs-.- de am kössz:)
  • somdav95
    És felhívjuk a figyelmét arra is hogy lehetőleg olvassa majd el a FAQ-t, nemde ? :)
  • Szabi1991
    látszik hogy nem olvastad el a kis könyvet ami a lemez mellett van :p
  • ladics
    multis versenyekhez elöbb érd el a champions szintet vagy mi és menni fog..amugy csináld a küldiket autó vivőket és látni is fogod őket
  • swabo
    megvettem a játékot, csináltam online profilt is, csatlakozik is a szerverhez a játék, de amikor a játékban vok sose látok senkit, meg multi-s versenyekhez sem csatlakozik... vki tudna plz segíteni???

eéőre is kösz
  • klödi
    na msn cimed ad meg azért lécci
  • belisz
    Használjatok válasz gombot.
    Örüljetek,hogy én szóltam,nem pedig valamelyik törzsgyökeres tag leordibálja a fejetek!! :DDD
  • klödi
    de attol msn ciemd oda adhatod az majdleközelebb
  • HUNbuddy
    faszom beszart megiunt a TDU:@@@@@@@@@@
    Bocs de n em tudok akkor jönni:S:S(((((
  • klödi
    ad meg msn cimed és lerendezuk ott

ok?
  • klödi
    akkopr 13:35 kor talizunk valhol