107666
-
Szevasztok!! Nemsokára megyek fel a szigetre kocsikázni, aki netán ráér, és van kedve az jöjjön. -
AdyBaby #67089 Köszi!
Amúgy ezek csak úgy aktiválódnak, ha megtalálom őket? Nem dobálja a gép egy idő után, hogy nesze, eddig ügyes voltál, kapsz egy műhelyet...Mint a festés esetében?
Basszus, holnap meló, én meg azon rágom a körmöm, hogy hol vannak ezek a mocskos műhelyek. XD Térképet láttam már, amin rajta voltak, de nem akarok csalni. Masírozok tovább, aztán remélem meglesznek.
Ezeket a gyagyás stopposokat meg gyűlölöm. "Nyugi, én sem tudok vezetni! " LOL Bár a sexy dressekért mindent! A dolgozó nőket szolgálom! XD
Jóccakát! -
Van 7 műhely. Ha esetleg megvan a Japan autoparts, afelett van az astoné, a saturn meg a városban a keleti szélén. -
AdyBaby #67087 Sziasztok!
Hány tuning műhely van? Gyanús, hogy nincs meg még mind, mert az Astont sem, meg a Saturnomat sem tudom húzni. Az izompacsirtámról nem is beszélve...Eddig csak 3 műhely elérhető. Lesz ugye több is? -
én mek gurulni:D -
HUNbuddy #67085 VAlaki jön gurulni? -
A Tour of the Island versenyt megcsináltam, az info-ban ki is van pipálva, a térképen mégis úgy mutatja mintha nem lenne teljesítve.. pedig már csak a milliós sziget kör hiányzott( hiányzik) volna, azt szeva a single résznek.. másnak nem volt ilyen gondja?
Ha hardcore módra átállítom attól még a multis versenyeket lehet látni, teljesíteni? -
Hát szerinted? 
-
jah sajna -
ez a lámás övezet? :D -
jössz gurulni??? -
Igen, elsőre is felfogtuk, köszöntünk ! :) -
HUNbuddy #67077 ok
én ott voltam -
A chucky által feltöltött videó a youtube-ra miért néz ki úgy mintha fel lenne gyorsítva??
-
nyughass -
ÍRJÁTOK MÁR LE EGY ÜZENETBE BASS...........G!!!!!!!!!!!!! omg mennyi láma van 

Uraim, jövőhét pénteken elvileg meglesz a gépem, szóval remélem gyűjtitek a kilómétereket az alfa 8c-ért, és akkor szombaton kihirdetem a nyertest !! A képeket ide várom, majd a nyertessel megbeszéljük privátba a többit !!!
-
:D -
ott a pont. -
ez nem chat sztem arra otvan az msnetek. -
klödi #67063 már ott vagyok lamboval:_D blero11 a nevem -
klödi #67061 ok de nekem cask audi tt van meg lambo murci -
HUNbuddy #67060 Gyere D katos kocsival a Bal felső sarokban lévő toronyhoz:D -
klödi #67059 se hogy mindenkine kicsi én isalig láttom
-
klödi #67057 hunbuddy msn cimed? -
felbontás kérdése:::: -
HUNbuddy #67055 :D:DXD nah nem lehelt beálitani? -
Hello!
Tudtommal nem, max bekapcsolod a Caps Lock-ot!
-
klödi #67053 hunbuddy megyunk már gurulni? -
De fogsz egy nagyítót és a monitor elé rakod !!!
-
HUNbuddy #67051 Lehet még 1 krédésem csak annyi hogy amit a chat be irsz azokat a betüket nem lehetne megenagyobittani? -
pontosan:D -
Na tudod ki fog vissza lapozni azért hogy segítsek !!! Ott a szép FAQ, ha ott nem talál valamit, szépen vissza lapoz, és nem kérdez olyan láma kérdéseket, amit minden nap 5ször megkérdeznek ! -
B2man #67048 Abban tökéletesen igazad van, hogy felesleges veszekedni. Nem kell reagálni és kész.
Más. A térképes hibát a PH-n is többen írták, tehát szerver gond van. -
HUNbuddy #67047 VAlaki jön gurulni ? és mg 1 x kkössz a segitséget:P -
B2man: "De ők erre lusták, mást meg zavar, hogy már 50* kell ugyanazt leírni."
Engem nem!
Inkább segítek mint hogy veszekedjek! (ha lusta vlt visszaolvasni és te tod hogy hol válaszoltak rá max vissza mész megnézed a hsz számát és az elküldöd.)
-
B2man #67045 Én, ha valamit nem tudok, nem 1ből kérdezek, hanem vagy átolvasom a hsz-eket, vagy a FAQ-ot.
De ők erre lusták, mást meg zavar, hogy már 50* kell ugyanazt leírni. -
ez viszont igy igaz én is inkább segitő kész vagyok minthogy felháborodhjak és vagy 20 hsz-en keresztül veszekedjek :) csak pozitivan -
igen csak a txt-t kell törölni/szerkeszteni! -
a sok idióta hozzászólás helyett inkább segíthetnétek TI is! örülnétek hogy megvette és nem krekké könyörög!
őket hibáztatjátok hogy tele van OFF-olva a topik pedig ők csak segítséget kértek! végül is ez a fórum lényege! Mivel most kezdtek online játszani még nem tudják h hogy kell stb... -
HUNbuddy #67041 itt cvan 1 olyan cucc aminek ez a neve:BuddyCache ezt haggyam ot?