107666
-
jah és am. kell hozzá az az autó pack?Vagy lecserélik valamelyik autót a játékba?PL. Honda autó nincs benne...akkor ha a Civicet betszem mi lesz?Létrejön egy Hondakereskedés? :D -
és ha én hülye vok angolból? :D -
DE!
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=64
itt nézegesd -
autókat nem lehet letölteni? :) -
Köszi Kishoffi, sikerült.. jó kis rejtett helyek vannak.. :) -
Legalább hallunk róla valamit ! Köszi hogy belinkelted. Nem baj az, hogy nem egy éven belül jön, el leszünk addig ezzel a GTAIV-el meg a Far Cry 2-vel xD -
Lesz TDU 2, de 1 éven belül biztosan nem... -
Persze hogy lehet csatizni, kötelező versenyek nincsenek, meg semmi feltétel. Nemis nagyon lesz kötelező verseny mert elég hülye a munkabeosztásom. Nevano-val konzultálj a többiről, ő hátha fent lesz a szigeten mostanában. Én max jövőhét szerdán tudok felmenni legközelebb, akkor tudok küldeni meghívót. -
valaki gurulni?? -
nekem a mentésen belül van egy bookmark mappa abban meg a bookmark képei meg a txt fájl -
A bookmark-ot hogyan kell használni? Kell neki külön Bookmarks mappa vagy csak simán a jegyzettömb mehet a mentés mappába.. bár mindkettőt próbáltam, de nem mutat semmit, üres a bookmark lista a játékon belül.. ötlet? Vagy menjek anyámba nézzem a faq-ot? :D -
hozzánkcsapódott közben, de eltürtük! :DD -
Szabi1991 #67199 jah igen.. és a TDU.hu TeamSpeak szerverén megtaláltok ;) -
Szabi1991 #67198 17:00 - Lexus kereskedés... lassú krúz, HC ben.. :D -
Szerintem tuggyuk a választ, nyugi :) -
Na jó hát látom nem sok értelmes ember van mostanába errefelé.... Ki mondta hogy magamra vettem ? Ahh.....
Fitti: Az a skyline mit keresett a G-kat krúzon?
-
lol 
-
Hol-hol nem látom! :) Amúgy nem neked szántam az okoskát hanem ToMeE a magyarnak de te tudod ha már magadra is vetted nekem megfelel!!! LOL -
Ott van OKOSKA amit belinkelt Toyo !!! 
-
Ha itt kaptad a bünti pontot nem azért volt mert kiabáltál...
#67186 np szerintem mindenkit zavar ogy olyat kérdez ami már FAQ-ban le van írva! De ha megcsinálom az új bannert abba benne lesz hogy bünti pont jár annak aki olyat kérdez ami le van írva a FAQ-ba ( Türelem :) ) -
Köszi szépen! -
Itt van, Béla.. -
És a faqban hol találom a kérdésemre a választ OKOSKA!? -
Nem akartam már ordibálni, mert a végén kibasznak innen, vagy kapok még 2 büntipontot, és akkor nem tudok rendesen írni a topikokba :) De tényleg olvasd el a FAQ-t léci béluci :) -
KÖNYÖRGÖM OLVASD MÁR EL A FAQ-T!!!!!!!
(sry caps, de tököm tele van) -
addon.txt.... -
Failed to connect.......! Vajon mi lehet a gond? -
Már fel is raktam és a patchet is remélem jó lesz! És a régi mentés jó hozzá v újjat kell kezdenem? -
Azt hiszem, benne van a packban a patch. De ha utána is 1,47 lesz a verziószám, max ráteszed a patchet is.... -
Szevasztok! Az lenne a kérdésem hogy a car packot a patchre kell tenni vagy simán a játékra? -
AdyBaby #67180 Eebbn nav Csevrolet Ticó? XD -
Én úgy tudom, hogy ahhoz is jó, mert vki így csinál más hangot alá. Egy próbát megér sztem. -
No igen, de én hangot akarok az pedig nem jó ehhez, azért kösz! -
johet nekem is:D küll pár bit külömbség is számít! kb 5 perc alatt át lehet írni -
Nekem van másik bnk1.mao-om és akkor különbözhet a méret is. Azért használom, mert akkor a mod-dolt autókat nem csak arra tehetem rá, amire írták, hanem bármelyikre! :D
Ha kell elküldöm! -
Szevasztok!
Dolgozott már valaki a bnk editor nevű progival, ezzel lehet hangokat modolni, de bármit is cserélni szeretnék nem lehet/tudom, mert azt írja ki hogy a méret kicsi vagy éppen nagy az eredetihez képest ami enyhén szólva nevetséges mert pár kbit a különbség.
Lehetőleg az válaszoljon rá aki már csinált ilyet!
Kösz -
Elrontottam az utolsót! SRY
-
Ma esti G-s krúz!!! THX mindenkinek!!!
-
roncstelep vezető guberálta ki a szemétből -
kié az a gyönyörű challenger?:D