107666
-
A sajátban nem tudja a modi csak a tulaj bezárni, és a sajátban volt a topic. -
Köszönöm! -
sikerült, köszi :) -
FAQ: Hogyan tudok online játszani?
Hogyan tudok online játszani?
MULTIPLAYER(Internet szükséges hozzá, a többieket látod a játékban és velük tudsz játszani)
1.Eredeti játék szükséges hozzá
2.Telepítsük fel a játékot
3.Ha kér cd-kulcsot akkor adjuk meg neki a játék dobozában lévő cd-kulcsot,majd
regisztráljunk gamespy accountot az e-mail címünkre.
4.Töltsük le a legújabb patchet a játékhoz(1.66A)
5.Ellenőrizdd található-e az ADDON.TXT NEVEZETŰ FÁJL
Windows XP esetén: c:documents and settingsall usersapplication datatest drive unlimitedaddon.txt
Windows Vista esetén: c:programdatatest drive unlimitedaddon.txt
ha található töröld(engedélyezdd a rejtett fájlokat is),
SZINTÉN ELLENŐRIZDD HA FELTELEPÍTETTÉL MEGAPACKOT VAGY BONUSPACKOT A JÁTÉK SORÁN BÁRMIKOR.
Honnan tudom, hogy a játék normálisan működni fog a gépemen? -
Mitől lehet az hogy frissen telepített tdu + patch, új gamespyid acc, de ennek ellenére sem tud csatlakozni a serverhez. Próbáltam a megapackal is, serialt beírtam (nem jelzett hogy rossz lenne) de szintén nem akar csatlakozni. Vistám van. -
Szabi1991 #67286 északon, a golfpályánál megtaláltok egy lájtos kis E-F katos szabályos kocsikázásra :) -
Bőven xD -
belefér :D -
Edzés után vagyok, de azért remélem nem voltam túl bunkó... -
Látom jó paszba tetszik lenni grabowszki uram
De teljesen igazad van xD
-
Én is fraps-ot használok. 640x480-as felbontással 30 fps-el hang nélkül 10 perc 4,2 GB. Szóval Moodo-nak van igaza, már bocs, srác!
Azt, hogy utána te a kicsi kezecskéddel Sony Vegassal vágod/tömöríted vagy mittomén gurulsz vele/szaladsz vele, az a te személyes dolgod. Képzeld, én meg After Effects-szel dolgozom, és a 10 percnyi videót összetömörítem olyan kicsire, amennyire akarom, de ez senkit nem érdekel, pont annyira nem, mint ahogy te Sony Vegas-szal dolgozol producer úr. És mielőtt valakinek azt mondod srác, nézd meg az adatlapját pöcsös (én megnéztem a tiédet kapásból)...
-
?Srác? akkor hajrá!!!
Amúgy az elején leírtam, nyomsz 1 versenyt azt replay! A játékban ennyi van megoldva! -
csak modi tud topikot bezárni -.- -
baszki twist-.-' -
figy amiről te beszéslz én abban jártas vok tucatnyi fragmoviet csináltam cod2-ből full graffon dx9-ben fps-em laggolt...de amiről én beszélek az a játékon belül lévő replay mode :] amugy frapsot használok és mégse 2-5giga:] illik tudni a beállítást is srác:D meg utána 1 kis sony vegas ami fexik gurul szal owned :] -
Valószínü Pepsi Twist -
Ha mondjuk teljesítesz egy versenyt akkor a végén van rá lehetőséged visszanézni(replay). De ha csak "szabadon" szeretnéd akkor ahhoz egy külső program kell pl.: Fraps vagy Gamecam. De előbbi ha gyenge géppel rendelkezel nagyon visszafogja az fps-t, nem beszélve hogy a végen egy pár perces videó lesz 2-5GB!!! -
téged is érdekel??:D -
erre válasz?
#67231 -
A másik topikot ki és miért zárta be?? 
-
Ez egy külön mod amit le kell tölteni.
OFF
Erre a netbagra be kell regelni hogy képeket tudjak felrakni?
ON -
Üdv.
#67267 : ezzel én is így vagyok teljesen minimum grafikán megyek és Így is csak 18-20 fps-em van :S
#67257 : bakker és pont szombatok nem leszek itthon :(
#67265 : azt a damage mod-ot hogy lehet beállítani?
Előre is köszi!
-
Jól beszél(ír) a kolléga!!!
Én biztos damage ON fogom "tolni"! Az extra HC meg nálam alap.
Képek a tegnap esti "száguldozásunkról" ToMeE és Fitti részvételével:
-
A damage mod jó ötlet hozzá! Akkor tényleg nem tolná senki, mert ha elb...od, akkor vagy nem indul, vagy ha nehezen is, de nem pörög már annyit a motor! XDD -
én full minimum grafon nyomom és alig van fps-em -
tudod,nekem nem atomerőművem van (csak lesz) hanem gyenge gép és max graff 1280x1024 4x elsimítás
és amugymeg ilyen 20-25van és pont leszarom :] -
Egyébként múltkor mi is mentünk Extra HC-ben 400 km-et, és hidd el, 230-nál már remegett a lábam, hogy vajon mekkora kanyar lesz a következő, nem előzgettünk olyan lazán, mint GPS-el. Éppen ezért lenne fontos, hogy a résztvevők is hasonló beállításokkal menjenek, mert akinek van GPS-e, annak unalmas lesz így, hiszen előre látja a dolgokat. Én olyan autóval megyek, amiben nincs beépített GPS sem, na úgy a durva ám! :) Meg még egy Damage Mod-ot is rábaszhatnánk, akkor aztán tényleg nem csapatna senki, meg előzgetne be nem látható útszakaszokon, mint a sok lúzer...
-
Jól van na, értem én xD -
Kérlek kedves somdav, a realisztikusság kedvéért kapcsoljuk ki
Ha nem látod a gps-t, akkor nem csapatsz mint az állat, mert nem tudod, merre megy az út. Kivéve én, mert azzal a Cadillac-kel fogok menni, amit lentebb látsz, és abba van beépített gps 
-
Minek kikapcsolni a térképet?xD Még néha térképpel is eltévedek xD Bár nekem mindegy :) Lehet majd megyek. Csak legyen gépem, meg ne legyek szarul :) -
És "full" belső nézet, ezt elfelejtettem (bocs, hogy flood-olok) -
Gyengébbek kedvéért az Extra HC azt jelenti, hogy minden HUD kikapcsolva (AI Names esetleg maradhat)
-
Ha hozzászokik a szemed a kevés FPS-hez akkor nagyon zsír :) -
A francnak kell nekem dolgoznom!!!
De majd 13fele megnézlek bennetek, hogy bírjátok-e még.
-
Szombaton délelőttől kifulladásig krúzolunk majd. Megkérek mindenkit, hogy tényleg csak akkor jöjjön, ha betartja a szabályokat és bírni fogja az extra hc-t és a megamaratont.... 
-
Nekem meg valamiért rohadtul széthúzza a képet 1600-ba. Rohadtul idegesítő, pedig még ott is lenne vagy 40 fps-em. Így játszok 1280 minden max ( ha jól emléxem xD) és 60 fps körül... -
Nem is akartam venni többet gigabyte-ot. Bár ha arra cserélik ki akkor leszarom, ingyen van xD Holnap meg lesz a gépem, és mivel úgyis megint elkaptam valami retkes vírust, majd lehet játszani jó sokat
-
Hogyan tudsz 14FPS-el játszani??? Nekem 28-30, de néha az is zavar. -
Hajaj....sok sikert a laphop És akkor többet ne vegyél Gigabyte-ot
( kíméljetek meg a "hülye vagy, jó lapok azok" és hasonló kommentektől, köszi
)
-
Uraim a gépem alaplap hibás lett, de valamiért csak a vinyónál
Azt mondták hogy pont ilyen most nincs náluk, ezért mondtam hogy akkor adjanak valami jobbat, rá is fizetek ha kell, mert ez így már nem buli hogy nincs gépem. Remélem holnapra már lesz, és akkor mehetek TDU-zni....