107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • AdyBaby
    Köszi!

Majd igyekszem. :)

3500+ AMD-n X1950pro Ultimattel, 2 giga 400-as memóriával játszom mindennel fullban 1280*1024-ben. XD Kicsit durva, de szvsz nem lassú. Kiváncsi vagyok. Köcce!
  • orszagtom
    Egyébként az "egészséges" dologhoz csak annyit, hogy az emberi szem másodpercenként 24 képkockánál többet nem képes felfogni.... ergo pl a 25 is kb olyan, mintha 50-nel menne. Azért jobb az 50 mégis, mert ha mondjuk (akármiért) beszaggat(na) a game, nem fog, mert az 50ből lejön valamennyi fps, és a szemed még mindig folyamatosnak fogja látni... :)

Nagyon suttogva jelzem meg, hogy warez változat is van a fraps-ből, amivel korlátlan mennyiségűt tudsz felvenni (mert a free-vel asszem csak 30mp-et). De persze én ezt nem tudom, csak úgy mesélték...
  • somdav95
    Szia!
    Az úgynevezett "egészséges" jó ha van olyan 40-50. Ahhoz hogy megtudd nézni először is innen le kell töltened, majd mikor feltelepült csak elindítani a fraps-ot. Utána elindítod a játékot, a bal felső sarokba ( ha jól emlékszem ) ki fogja írni hogy hány fps-ed van.
  • AdyBaby
    Hali!

Ez az FPS dolog nekem kínai. Mi az egészséges? Hogy tudom vezetés közben megnézni, hogy mennyi éppen?
  • somdav95
    Uraim elvileg ma lesz gépem !!! Ha tényleg meglesz, és nem törölték le a vinyóm akkor mindenkitől mára kérem a km gyűjtögetős autókat az 8c-ért ( már ha valaki gyűjtötte egyáltalán ) Ha nem lesz gépem, akkor meg nemtom xD
    Szabi: Nem szeretem az alfákat annyira, de az a breba valami csoda, lehet kéne nekem is egy carpack mostmár, bár még gondolkozom :)
    pepsi: Visszalehet térni ha már bezárdat a másik topikot, úgy is kevesebb láma van mostanába
  • somdav95
    Én is úgy kezdtem csak nekem inkább volt stabil 30, de ha hozzá szokik a szemed, akkor már nem annyira zavaró..
  • Szabi1991
    1024x768 minimum graff, minden kikapcsolva... stabil 20 fps, néha 25 :-/
  • Misi az ezredes
    Egy veterán krúzt valaki ma este fele? 18:00-tól :) Ford salon?
  • Roger6
    Fórumhiba, ha egyszerre ketten küldenek üzenetet, akkor az elsőt 2x teszi be... Mindegyikőjük 00:03-kor üzent.
  • Misi az ezredes
    Elég lesz 1-szer is thx... :D

Amm.. szép képek! Ma délután valaki krúzt? :)

#67321 te sem vagy különb bagoly2 :D
  • bbb007
    BAGOLY!!:)
  • Fitti83
    És itt vannak a tegnapi képek is.

• Fitti83
    Ma ismét mentem pár km! Kb 400km volt. Jól esett nekem, na és a saleen-emnek!:D
    Komment nincs most, mert fáradt vagyok már.

• [HUN]FaTaL
    Mögötted meg én, de a krúzon nem vettem részt, iszonyat szar a netem, bocs srácok :(
  • misiizsai
    sziasztok
    Épp most vettem észre hogy aki legelől volt az én voltam
    Amugy ledobott a netről és mán nem volt kedvem vissza menni
  • ladics
    kár a gőzért off vége én lezártam azt csináltok amit akartok-.-' ennyi évesen családnak kéne lenni nem 1 szobábam koczkulni na ennyi..
  • Misi az ezredes
    Bazzeg te PC huszár :) gyönyörűek a képek
  • Roger6
    De laza meg menő vagy ladics bácsi!

"amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába" - az élettel nem vagy tisztábba nigga brotha' gettó íszt szájd meeeen ilyen szöveggel. Most lazább voltam nálad gettó boy? Istenem. Ezért mentek a PH-ra egy csomóan. Na jól van kistestvér, csinájjjjjjááááá amit akarsz pöcsös!
  • Moodovin
    Na tudod kinek vagy a jóbarátja! Azért linkeltem be mert Hoffi kérdezte, nem azért hogy ezen lovagolj! Tudod ez egy fórum ahol kérdések merülnek fel, amit igyekszik az ember megválaszolni,nem pedig kóstolgatni kell egymást. Részemről ennyi!
  • ladics
    hm... nagyon szép képek:]
  • Szabi1991
    [center]

Balatonnál :)))

• Misi az ezredes
    ^^ csak kipróbáltam a rajzpadot :D
  • ladics
    háháháá ez jó:D +1
  • IJIazz
    és most szebb a színe?
  • somdav95
    Nem vetted még észre hogy ezzel a "menő" dumáddal itt nem tűnsz ki??
  • ladics
    amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába :]na respect!
  • ladics
    after effectel énis dolgozok SRÁC ;)
  • somdav95
    Akkor nem mész, ilyen egyszerű
  • ladics
    amugy Ts-t nem tok garantálni fater eltörte az a4tech-es fülest-.-' :S
  • somdav95
    Nemtudjuk...
    Szabi: Nem vagyok én gondolat olvasó :)
  • ladics
    ja még1 ezt az extra szuper (szar) hc-modhoz leszedtem azt a vackot amit linkelt jóbarátunk...na indítottam ment..kaki...de
    nem avval indítom a gamet akkor belép kiválasztom hogy hc-modeban és exe hiba :'OOO wtf??? mit tegyek?:/:/:/
    vigyázzatok ti is!
  • ladics
    asztón marcíval jövök:P csak nem tuti hogy itthon vok:((( nem lehetne késöbb meccsem van dunaújvárosban fél 5kor kezdődik és max 2óra és hazais kell jönni:/:/:/
  • Szabi1991
    holnap 18:00 :DDD
  • somdav95
    És aztán megkérdezhetnénk hogy melyik nap is lesz?:)
  • Szabi1991
    jah igen, és tapasztalt vezetők kellenének, lehetőleg utat nem elhagyni, és ha megvagyunk vagy 5 en, lezárjuk a réteget, hogy mások ne tudjanak bejönni, ezért fontos a TS....

autólista:
    szürke Aston Martin DB9:
    fekete Alfa Romeo Brera: Szabi
    fekete Alfa Romeo GT:
  • Szabi1991

"Játékszabály":
    1 játékos szürke Aston Martin BP9-el...
    A többi játékos fekete Alfa Romeo Brera-val, vagy GT-vel..
  • Szabi1991

• popzu
    csak egy bizonyos idö után fogsz látni online emberkéket legalábis kb nálam 3versenyuátn láttam öket:)
  • Tufa
    bár ami azt illeti nem nagyon látok senkit sem... Valamit elronthattam úgynézki
  • Tufa
    mégegy kérdés. Trade csak egy bizonyos szint után megy vagy ahogy lement az első verseny és visszatértem a házba már mennie kéne?