107666
-
AdyBaby #67331 Köszi!
Majd igyekszem. :)
3500+ AMD-n X1950pro Ultimattel, 2 giga 400-as memóriával játszom mindennel fullban 1280*1024-ben. XD Kicsit durva, de szvsz nem lassú. Kiváncsi vagyok. Köcce! -
Egyébként az "egészséges" dologhoz csak annyit, hogy az emberi szem másodpercenként 24 képkockánál többet nem képes felfogni.... ergo pl a 25 is kb olyan, mintha 50-nel menne. Azért jobb az 50 mégis, mert ha mondjuk (akármiért) beszaggat(na) a game, nem fog, mert az 50ből lejön valamennyi fps, és a szemed még mindig folyamatosnak fogja látni... :)
Nagyon suttogva jelzem meg, hogy warez változat is van a fraps-ből, amivel korlátlan mennyiségűt tudsz felvenni (mert a free-vel asszem csak 30mp-et). De persze én ezt nem tudom, csak úgy mesélték...
-
Szia!
Az úgynevezett "egészséges" jó ha van olyan 40-50. Ahhoz hogy megtudd nézni először is innen le kell töltened, majd mikor feltelepült csak elindítani a fraps-ot. Utána elindítod a játékot, a bal felső sarokba ( ha jól emlékszem ) ki fogja írni hogy hány fps-ed van. -
AdyBaby #67328 Hali!
Ez az FPS dolog nekem kínai. Mi az egészséges? Hogy tudom vezetés közben megnézni, hogy mennyi éppen? -
Uraim elvileg ma lesz gépem !!!
Ha tényleg meglesz, és nem törölték le a vinyóm akkor mindenkitől mára kérem a km gyűjtögetős autókat az 8c-ért ( már ha valaki gyűjtötte egyáltalán
) Ha nem lesz gépem, akkor meg nemtom xD
Szabi: Nem szeretem az alfákat annyira, de az a breba valami csoda, lehet kéne nekem is egy carpack mostmár, bár még gondolkozom :)
pepsi: Visszalehet térni ha már bezárdat a másik topikot, úgy is kevesebb láma van mostanába
-
Én is úgy kezdtem csak nekem inkább volt stabil 30, de ha hozzá szokik a szemed, akkor már nem annyira zavaró.. -
Szabi1991 #67325 1024x768 minimum graff, minden kikapcsolva... stabil 20 fps, néha 25 :-/ -
Egy veterán krúzt valaki ma este fele? 18:00-tól :) Ford salon? -
Fórumhiba, ha egyszerre ketten küldenek üzenetet, akkor az elsőt 2x teszi be... Mindegyikőjük 00:03-kor üzent. -
Elég lesz 1-szer is thx... :D
Amm.. szép képek! Ma délután valaki krúzt? :)
#67321 te sem vagy különb bagoly2 :D -
BAGOLY!!:) -
És itt vannak a tegnapi képek is.
-
Ma ismét mentem pár km! Kb 400km volt. Jól esett nekem, na és a saleen-emnek!:D
Komment nincs most, mert fáradt vagyok már.
-
Mögötted meg én, de a krúzon nem vettem részt, iszonyat szar a netem, bocs srácok :( -
misiizsai #67317 sziasztok
Épp most vettem észre hogy aki legelől volt az én voltam
Amugy ledobott a netről és mán nem volt kedvem vissza menni -
kár a gőzért off vége én lezártam azt csináltok amit akartok-.-' ennyi évesen családnak kéne lenni nem 1 szobábam koczkulni na ennyi.. -
Bazzeg te PC huszár :) gyönyörűek a képek -
De laza meg menő vagy ladics bácsi!
"amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába" - az élettel nem vagy tisztábba nigga brotha' gettó íszt szájd meeeen ilyen szöveggel. Most lazább voltam nálad gettó boy? Istenem. Ezért mentek a PH-ra egy csomóan. Na jól van kistestvér, csinájjjjjjááááá amit akarsz pöcsös!
-
Na tudod kinek vagy a jóbarátja! Azért linkeltem be mert Hoffi kérdezte, nem azért hogy ezen lovagolj! Tudod ez egy fórum ahol kérdések merülnek fel, amit igyekszik az ember megválaszolni,nem pedig kóstolgatni kell egymást. Részemről ennyi! -
hm... nagyon szép képek:] -
Szabi1991 #67311 [center]
Balatonnál :)))
-
^^ csak kipróbáltam a rajzpadot :D
-
háháháá ez jó:D +1 -
és most szebb a színe? 
-
Nem vetted még észre hogy ezzel a "menő" dumáddal itt nem tűnsz ki??
-
amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába :]na respect! -
after effectel énis dolgozok SRÁC ;) -
Akkor nem mész, ilyen egyszerű
-
amugy Ts-t nem tok garantálni fater eltörte az a4tech-es fülest-.-' :S -
Nemtudjuk...
Szabi: Nem vagyok én gondolat olvasó :) -
ja még1 ezt az extra szuper (szar) hc-modhoz leszedtem azt a vackot amit linkelt jóbarátunk...na indítottam ment..kaki...de
nem avval indítom a gamet akkor belép kiválasztom hogy hc-modeban és exe hiba :'OOO wtf??? mit tegyek?:/:/:/
vigyázzatok ti is! -
asztón marcíval jövök:P csak nem tuti hogy itthon vok:((( nem lehetne késöbb meccsem van dunaújvárosban fél 5kor kezdődik és max 2óra és hazais kell jönni:/:/:/ -
Szabi1991 #67299 holnap 18:00 :DDD -
És aztán megkérdezhetnénk hogy melyik nap is lesz?:) -
Szabi1991 #67297 jah igen, és tapasztalt vezetők kellenének, lehetőleg utat nem elhagyni, és ha megvagyunk vagy 5 en, lezárjuk a réteget, hogy mások ne tudjanak bejönni, ezért fontos a TS....
autólista:
szürke Aston Martin DB9:
fekete Alfa Romeo Brera: Szabi
fekete Alfa Romeo GT: -
Szabi1991 #67296
"Játékszabály":
1 játékos szürke Aston Martin BP9-el...
A többi játékos fekete Alfa Romeo Brera-val, vagy GT-vel..
-
Szabi1991 #67295
-
csak egy bizonyos idö után fogsz látni online emberkéket legalábis kb nálam 3versenyuátn láttam öket:) -
bár ami azt illeti nem nagyon látok senkit sem... Valamit elronthattam úgynézki -
mégegy kérdés. Trade csak egy bizonyos szint után megy vagy ahogy lement az első verseny és visszatértem a házba már mennie kéne?