107666
-
hidd el nekem ez egy létező probléma volt egy other gameval:D -
Hát nem leszarom?xD Műküdik... -
vizes rongy gratulálok, boríts bele egy üveg ásványvizet az jobb lesz:D -
XD -
hogy te milyen okos" vagy!
-
De akkor kockázódna a kép...
johny: Először kiporszívózom, majd kihúzom a tápot, vizesronggyal kitörlöm, majd várok kicsit, táp vissza, és kész :) -
amugy profújó|nekünk proszívót átcserélni két cső lenni porfújó :O -
de én fogom szét szedem és kitísztitom minden részét:D meg 1 gyenge proszívó se árt:Damien por van ott Oo amugy csak a főb részeket takarítom XD me házba áll a por:D -
Kompresszor, sűrített levegő... -
Ti mivel takarítjátok a kártyát? Fülpiszkáló alkohollal nam bassza el? -
na még 1..szedd szét a gépet, vedd ki a VGA-dat és tisztísd meg& az össze benne tartozó ventilátort
majd tedd vissza és ha jó jó,nem hülyeség :] lehet túlmelegszik és nem tudja kezelni:] -
mit csinálsz? megbaszoL?
fúúj te b**i!
-
De az összes meghajtót elkell indítani!! Ha az nem mükszik, nemtom 
hoffi: Megbaszlak mostmár
-
nekem se mükszik a daemon tools
:( -
rohaggyále te gollam klón bazdmeg
-
Sajnos a Daemon tools-os megoldás sem működött szóval lehet valami külső problémálya van a TDU-nak -
xD az..... csak vicc :) -
Hát mert balfasz vagy
-
na hya itthon vok kruz kruz? -
3-4 hónap?? nekem május ota megvan a kormányom és néha még most se tudok vele vezetni
-
Bali, te itthon vagy? -
Én a TDU miatt vettem kormányt, de még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam vele...viszont másik játékokban szépen bénázok, nekem is lesz egy kis idő, mire belerázódok a kormányos irányításba:) -
este vki kruz? -
Szerintem jók a képek:D Az a színösszeállítás meg fun de jó xD.
Amugy a kormányhoz:Meg nekem valahogy most javúlt meg me rácsaptam xD és érzékenyebb már érzem a kanyarokat meg rendesen fordúl úgy ahogy:D szal időhöz nem köthető mert az hülyeség kinek mi ...:] -
Köszi
faxa lesz :D
-
Pff hát nem tudoom. Úgy igazából mikor én kezdtem akkor memphis-sel próbáltam tartani a tempót. Na hát ez vagy sikerült vagy nem... 3-4 hónap alatt hozzá lehet szokni..
hoffi: Győzike showt néztem moree, most meg megyek csucsulni xD
ladics: Az a szín összeállítás az utolsó képen "érdekes"
-
Hali! A kormánnyal rendelkezőktől kérdezném hogy mennyi idő kell még az ember megszokja a kormányt?mert én ma kezdtem kormánnyal és hát... pff... még bill.-lel jobb!
-
most mivan kinek jár pofon vagy mivan?:D
somdav mé nem jössz msn-re félsz?
-
Pár kép így estére :]
Na szerintem ez szép lett :P
-
Jah ez lehet segíteni fog.. Ha bemonuntolod misi akkor daemon-nál az összes meghajtót indítsd el, és akkor a játék elvileg úgy fogja látni mintha cd lenne !!!
hoffi: Te én téged mostmár megütlek
-
én hoffi oldalára teszem a voksot szal hozzá társulok majd egy két pofon azért jár:) minimum egy verseny :) OFF
ON:am a me-fourtwelve nem is olyan gyors :S pff.... saleen s7- milliószor jobb én oda teszem a voksot -
ja megoldható! bocsesz:D -
tölsd le a dvd-t mountold be és úgy probáld cd-hibás lesz :] szerintem -
Srácok köszönöm a krúzt tényleg fasza volt. De meg untam ezt a rohadt fagyásokat. Ma már 9-szer most meg 5 percenként újra indítom a játékot.úgyhogy nem megyek vissza. na császtok jóéjt.
JohnnyVTI -
Megoldható lenne hogy ne 5 HSZ-t írj Hanem 1-be mind az 5-öt? thx... -
teeee Gollam XD -
most má megint mit csináltam te rövidhajú köcsög emos!
-
Nem Valamiért fekete a kép nem elenőriz CD-t semmi baja pedig WIN-t is újra telepítettem cod4-is megy szal tényleg nem értem mi a baja egyszerüen fekete a kép :S RADIALENG nem segített

-
Szar a neted még mindig?
hoffi: Olyat kapsz hogy így fogsz kinézni:
szóval vigyáázzál mert véged lesz
-
xD