107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Johnny 19
    Császtok. Én már ott vagyok a Pályán a zászlóban aki akar jöjjön 18:45-ig várunk.
  • somdav95
    Nekem volt... Nah?xD
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem írsz be kódot nincs addon.txt...
  • somdav95
    És kitörli az addon.txt-t telepítés után...
  • Maxx
    oké, köszönöm
  • Falkon
    Felrakja , de nem irbe semmilyen kodot!
  • Maxx
    Uff. Srácok kérdés, havernak megvan a tdu, csak a megapack nincs, de valaki mondta multkor hogy nincs meg neki a megapack, de feltelepített vmilyen megapackot és látni legalább látja a packos kocsikat. Erre valami konkrét megoldást mondjatok pls, szegény már unja hogy állandóan titokautóval nyomom melette, de most nincs pénze a packra. Kisvuk beszélt :D
  • eightmiles
    budzsout ;p
  • Maxx
    bazzeg lehet nem hajnal 3 ig kéne ohaun nyomulni, most nézem hogy írtam le a buyout-ot:P
  • HUN BECSEHELY
    Köszi.Akkor megveszem,nem gond
  • Maxx
    Szia. A kód a doboz belsejébe volt ragasztva a lemez fölött, ha nincs meg a műanyag tok akkor go 576 és bujout :), 2000 ft körüli összeg jelenleg a gama
  • Johnny 19
    Ja, bocsi azt el felejtettem hogy nem lessz eszeveszett rohanás a szigeten, táblát jelzőlámpát be tartunk. Akinek meg van a cél a GPS-en, az megy elöl és nem előzheti meg senki. Sziasztok.
  • Johnny 19
    Sziasztok. Versenyt rendezek az Ohau Racevay versenypályán a rajtnál a sárga zászlóban. legalább 7 embert kérnék hogy a 8 ember meg legyen. jármű követelmény L. Gallardo. Most vezetési stílusra megyünk, hogy meg tudjuk hogy vezetünk és ki a jobb. aki csal azt azonnal ki dobom. 18:30-ra várok mindenkit, aztán ha végeztünk, akkor a sziget közepén a Lambó szalonnál találkozunk, ide viszont G katos kocsikat várok. HC: nem kötelező. Akinek van még hozzá kedve az el jön ide is aztán megbeszélés szerint ki tűzzük a célt.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Rég voltam már itt,mert nemnagyon voltam gép közelben.Lenne egy kis gondom,ha tudtok rá valamit mondani nekem akkor hálás lennék.Szóval az van hogy ugyebár a CD-Kód a Dobozon van rajt.Na ez nincs+.A DVD+-van,a tok nincs.Akkor most megint vegyem meg?Mert ha csak ez van,akkor megveszem.

Köszi elöre is
  • Fitti83
    Köszi én is! Jó volt a kis gurulás! Akkor holnap Ferka krúz? Én benne vagyok.
  • ladics
    mivolt a gond?
  • orszagtom
    jó'van, rábeszéltél de nehéz volt Szerintem Fitti-t is őrült nehéz lesz meggyőzni....
  • Misi az ezredes
    Jeje megy a TDU de elörről kell kezdenem mindent, mert nem tudom betenni a mentésem :/
  • eightmiles
    Áááááá, Paganiiiiii!!!!!!!! :)))))))))))
  • Realdanee
    Hihi aki elöl van az én vagyok :D Kegyetlen jól sikerült a kép pumi :) GZ
  • Maxx
    Hali haverral csapattunk egyet most éjjel, és igen jó kis driftparty lett belöle, ime:
  • Roger6
    Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni, de behalt a köcsög szerver a cégnél. Most végeztem a melóval. Csütörtökön Ferka krúz?
  • orszagtom
    Fittivel csapattunk egy lájtosat ma este is! Köszi, nagyon zsír volt! Itt vannak a képek:

A kezdetek:

Tuningolósdi:

Festés után:

Fitti parkol:
  • 6ATA9
    eredeti!!!!!!!!!
  • Atti12
    megveszed például
  • 6ATA9
    ha nem látszana: "eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt"
  • 6ATA9
    Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem tudok tdu-zni mert ezt írja ki: valami megoldás? előre is köszi
  • Martinez01
    CS!
    Este krúz 22:00-tól 22:30-ig AUDI szalon Fekete nissan -nal leszek!!
    HC-NEM KÖTELEZŐ!!!!!
  • Johnny 19
    Mi az isten van nem tudok senkire rá csatlakozni?!
  • Szabi1991
    [center]

• Szabi1991
    Barera
  • Peck

• Peck
    A mai Cruise képei :)

Szabi [Barera,Ducati]
    Speedlimit [F40]
    JohnnyVTI [Gallarado]
    Csontiz [GTO]
    SemiR [Murcielago]

• Peck
    Szervezek egy kis cruiset az estére!

Találkozó 18:30 Lamborghini szalon (A VW szalon felett van 1 picivel) előtt Indulás 18:45 (Addig képkészítés stb..)
    Innen a szigetet majdnem megkerülve a balfelső világító toronyhoz megyünk! Ha van kedv utána lenézünk az alsóhoz is :)
    Hardcore mód nem kötelező!
    Autók: Csak Olasz!

Szervező: SemiR_HUN
  • Fitti83
    Én dameon tools-al használom az elejétől fogva, hogy ne keljen a dvd-t használni. Tökéletesen megy azóta is, pedig már párszor volt rendszertelepítés is.
    Új daemon tools, all options on és megy.
  • ladics
    figy a rajzbadot már feltedted? töröld le azt úgy probáld meg elötte ment utána nem hm...gyanús:/
  • somdav95
    Akkor szermányolj egy újat, nagy valószínűség hogy annak hiánya miatt nem megy..
  • Misi az ezredes
    Amit letöltöttem tönkretette a gépet xD hibával leált rendszer visszaállítással kiküszöböltem :)
  • somdav95
    Új videókártya driver??
  • Misi az ezredes
    Ki lett tisztítva de semmi : / hagytam had hűljön minden : / Helyén is van minden nem értem : /