107666
-
Császtok. Én már ott vagyok a Pályán a zászlóban aki akar jöjjön 18:45-ig várunk. -
Nekem volt... Nah?xD -
Ha nem írsz be kódot nincs addon.txt... -
És kitörli az addon.txt-t telepítés után... -
Maxx #67692 oké, köszönöm
-
Felrakja , de nem irbe semmilyen kodot! -
Maxx #67690 Uff. Srácok kérdés, havernak megvan a tdu, csak a megapack nincs, de valaki mondta multkor hogy nincs meg neki a megapack, de feltelepített vmilyen megapackot és látni legalább látja a packos kocsikat. Erre valami konkrét megoldást mondjatok pls, szegény már unja hogy állandóan titokautóval nyomom melette, de most nincs pénze a packra. Kisvuk beszélt :D -
budzsout ;p -
Maxx #67688 bazzeg lehet nem hajnal 3 ig kéne ohaun nyomulni, most nézem hogy írtam le a buyout-ot:P -
HUN BECSEHELY #67687 Köszi.Akkor megveszem,nem gond -
Maxx #67686 Szia. A kód a doboz belsejébe volt ragasztva a lemez fölött, ha nincs meg a műanyag tok akkor go 576 és bujout :), 2000 ft körüli összeg jelenleg a gama -
Ja, bocsi azt el felejtettem hogy nem lessz eszeveszett rohanás a szigeten, táblát jelzőlámpát be tartunk. Akinek meg van a cél a GPS-en, az megy elöl és nem előzheti meg senki. Sziasztok. -
Sziasztok. Versenyt rendezek az Ohau Racevay versenypályán a rajtnál a sárga zászlóban. legalább 7 embert kérnék hogy a 8 ember meg legyen. jármű követelmény L. Gallardo. Most vezetési stílusra megyünk, hogy meg tudjuk hogy vezetünk és ki a jobb. aki csal azt azonnal ki dobom. 18:30-ra várok mindenkit, aztán ha végeztünk, akkor a sziget közepén a Lambó szalonnál találkozunk, ide viszont G katos kocsikat várok. HC: nem kötelező. Akinek van még hozzá kedve az el jön ide is aztán megbeszélés szerint ki tűzzük a célt. -
HUN BECSEHELY #67683 Hali.Rég voltam már itt,mert nemnagyon voltam gép közelben.Lenne egy kis gondom,ha tudtok rá valamit mondani nekem akkor hálás lennék.Szóval az van hogy ugyebár a CD-Kód a Dobozon van rajt.Na ez nincs+.A DVD+-van,a tok nincs.Akkor most megint vegyem meg?Mert ha csak ez van,akkor megveszem.
Köszi elöre is -
Köszi én is! Jó volt a kis gurulás!
Akkor holnap Ferka krúz? Én benne vagyok.
-
mivolt a gond? -
jó'van, rábeszéltél de nehéz volt
Szerintem Fitti-t is őrült nehéz lesz meggyőzni....
-
Jeje megy a TDU de elörről kell kezdenem mindent, mert nem tudom betenni a mentésem :/
-
Áááááá, Paganiiiiii!!!!!!!! :))))))))))) -
Hihi aki elöl van az én vagyok :D Kegyetlen jól sikerült a kép pumi :) GZ -
Maxx #67676 Hali haverral csapattunk egyet most éjjel, és igen jó kis driftparty lett belöle, ime:
-
Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni, de behalt a köcsög szerver a cégnél. Most végeztem a melóval. Csütörtökön Ferka krúz? -
Fittivel csapattunk egy lájtosat ma este is! Köszi, nagyon zsír volt! Itt vannak a képek:
A kezdetek:
Tuningolósdi:
Festés után:
Fitti parkol:
-
eredeti!!!!!!!!! -
megveszed például -
ha nem látszana: "eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt" -
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem tudok tdu-zni mert ezt írja ki: valami megoldás? előre is köszi
-
CS!
Este krúz 22:00-tól 22:30-ig AUDI szalon Fekete nissan -nal leszek!!
HC-NEM KÖTELEZŐ!!!!! -
Mi az isten van nem tudok senkire rá csatlakozni?!
-
Szabi1991 #67667 [center]
-
Szabi1991 #67666 Barera
-
-
A mai Cruise képei :)
Szabi [Barera,Ducati]
Speedlimit [F40]
JohnnyVTI [Gallarado]
Csontiz [GTO]
SemiR [Murcielago]
-
Szervezek egy kis cruiset az estére!
Találkozó 18:30 Lamborghini szalon (A VW szalon felett van 1 picivel) előtt Indulás 18:45 (Addig képkészítés stb..)
Innen a szigetet majdnem megkerülve a balfelső világító toronyhoz megyünk! Ha van kedv utána lenézünk az alsóhoz is :)
Hardcore mód nem kötelező!
Autók: Csak Olasz!
Szervező: SemiR_HUN -
Én dameon tools-al használom az elejétől fogva, hogy ne keljen a dvd-t használni. Tökéletesen megy azóta is, pedig már párszor volt rendszertelepítés is.
Új daemon tools, all options on és megy. -
figy a rajzbadot már feltedted? töröld le azt úgy probáld meg elötte ment utána nem hm...gyanús:/ -
Akkor szermányolj egy újat, nagy valószínűség hogy annak hiánya miatt nem megy.. -
Amit letöltöttem tönkretette a gépet xD hibával leált rendszer visszaállítással kiküszöböltem :) -
Új videókártya driver?? -
Ki lett tisztítva de semmi : / hagytam had hűljön minden : / Helyén is van minden nem értem : /

valami megoldás? előre is köszi