107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Gyuszopapa
    Ja 2 garázsom van ugyhogy talán nem tévedek el köztük.
  • Gyuszopapa
    Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy vettem a trade-en autot a pénzt le is vonta,de az autot nem találom egyik garázsba se.Pedig a tranzakciok ott szerepel a vétel.Ilyenkor mi van?
  • alma2
    Ezt a global rankingot valaha karbantartottak ? Az elso szaz kamu idos csucsgyokerbol altalaban legalabb 5 magyar, gondolom abbol legalabb 1 itt van a forumon is...
    Nem lenne egy nagy feladat torolni oket, megis tojnak ra.
  • alma2
    Visszagondolva sajnos nekem mar nem lesz meg eddig 11-et vittem el, mert egyszer valaminek megint utkoztem, de ugy, hogy nem is lattam, nem is ereztem semmit, a zold sav se ment le, csak a cel elott 100 meterrel vettem eszre, hogy viszont a dollar osszegem kb lement 10-et vagy 20-at. Lealltam es en balga nem nyomtam retryre idoben.
  • alma2
    gepet ujrainditottam, kilove a par felesleges alkalmazas a jatekot elinditom megyek 4 kilomert megint a lathatlanba utkozok. Mondom ok, lejebb veszem a grafikat, de latom valamikor regebben mediumba tettem mar. Ezen felbuzdulva visszatettem high-ra es lon csoda vegig tudtam menni hibatlanul szinte maxi gazon az uton. Viszont igy, hogy tudatosult most bennem ez a lathatatlan jelenseg talan magyarzat arra, miert fekeznek neha allora az ures uton az autok, illetve miert kerulnek ki valami lathatatlan dolgot. Ezek utan az is felmerult bennem nem az eletszagusagra torekedtek azzal pl, hogy neha a sajat savomba jonnek szembe az autok, hanem az is csak valami bug eredmenye.

Ha az osszeset autos szallitast megcsinalom perfectrre gondolom nem ad semmit bonuszkent, vagy tevedek ?
  • Atti12
    fura, nekem 768 rammal sose votl ilyen láthatatlan autó gondom :S De egyébként nem te vagy az első aki kérdezi.
  • B2man
    Még annyit tehetsz a képek világosításához, hogy fotó módban a beállításoknál a napszakot állítod. Ha jól emléxem A-tól D-ig lehet változtatni, A-ban a legvilágosabb.
  • Toyo
    Én kösz, majd figyelek mi lesz, ha gép közelben leszek holnap..
  • bbb007
    köszi a gurulást és a drift élményeket majd jobban beszervezzük holnap :)
  • Toyo
    Nekem a wareznál voltak ilyen láthatatlan élményeim.. eredetivel semmi ilyen.
    Bár amikor a régi 300SL mercit kellett átvinni a szerpentinen, szedte a lóvét lefelé rendesen, pedig az úton mentem..
  • alma2
    ...es meg a gta4-et szidjak az eltuno texturak miatt, kerem szepen itt az autok lathatlanok :)
    lejebb veszem highrol, hatha segit neki, pedig 2 giga all rendelkezesere.szepen folyik ahogy kell.
    Elvallaltam egy masikat, ott is egyszer csak bumm a nagy semminek, mar elvittem jopar kocsit eddig nem talalkoztam ezzel. Lehet, hogy egy restart is eleg lesz a windowsnak.
    koszi.
  • somdav95
    Elvileg ram kéne még neki és látnád a kocsikat... De még mi se tudtuk kitalálni pontosan :)
  • alma2
    Pesten a legtobb gyoker ilyenekkel maszkal, persze ettol meg lehet jo kocsi :)
  • alma2
    Oh, hogy szaradna le a keze az eden programozi illetve tesztereinek az ut kozepen megjeleno lathatatlan valamikkel egyutt. Haromszor futottam neki egy kocsi szallitasnak 32 km-es es keptelenseg megcsinalni hibatlanul, mert mindig valahol beleutkozok a nagy semmibe , majd egybol harom rendorcsillag stb.
    Van akinek sikerult az osszes kocsi szallitast perfectre-ra csinalni ?
    Van erre valami trukk, hogy kikeruljem ezeket ? Vagy valami elojel, hogy mikor hibazik ilyet a jatek ?
    Sajna mind a harom esetben mashol akadtam a semmibe, valamikor meg forgalom is volt a kezelebe...
    arghhhhhhh
  • [HUN]FaTaL
    4830 is nagyon jó, és ha jól nézem most annyiba kerül mint nyáron a HD4850, de 10-15%kal lassabb, tuninggal majdnem beéri. Az a BEST BUY most, csak a pénz miatt ajánlottam a 3870et, az 20%kal lassabb mint a 4830, de annyival olcsóbb is.
  • somdav95
    Végül is van benne valami... Mondjuk még ami meg érte nagyon vagy két hónapja az a hd4850. Csak a válság miatt felment az ára...
  • [HUN]FaTaL
    3870-nel szerintem jobban jársz, gyorsabb az új driverekkel mint a 96GT, ha egy hangyafasznyival is, kevesebbet fogyaszt és a jövőre nézve kedvezőbb a felépítése.
  • tdu Toyota
    és nem is vészes az ára :)
  • somdav95
    Ugyan azon a szinten van mint a 8800GT. Megéri szentem! :)
  • tdu Toyota
    mesélj már lécci nekem egy két dolgot a videókártyádról én is egy 9600gt fog venni és kiváncsi vagyok mi a véleményed a kártyáról :)
  • cicai
    Az én kedvenc kis kocsim:)
  • orszagtom
    Királyosak az Audis képek! Remélem a mieink is ilyen szépek lesznek :)

• tdu Toyota
    "HC off on powa"
  • ladics
    Nyugi nekem is ez problem:]
    na HDR-en vagy 4x-en a jobb?

• Falkon
    A mai Audi Krúz :

U.I : Miért ilyen sötétek a képek? Mit csináljak?
    A kontrasztot állítottam a játékba
  • krisz88
    Köszi Az Audi Kruzt mindenkinek aki ott volt! Jók a képek is!
  • ChuckyHUN
    Második képet ki is tettem háttérnek:P
  • ChuckyHUN
    Mentünk ma MEmphissel egy laza szigetkört:P
    Aztán elmentünk a koenigsegg salonhoz, és megvettem a (reményeim szerint) utolsó autómat.
    CCR, ennél már nincs tovább... ha ezt jól tudom vezetni 3as tuninggal akkor már igazi CHAMPION vagyok:)
    DA off HC on powa:)
  • HUNMemphis
    Köszi Chuckynak a krúzt.300Km-t agész lazán lehúztunk.Jah és odataláltunk a Koenigsegg szalonhoz is GPS nélkül.

• orszagtom
    Még annyit, hogy ha csinálok/csinálunk (Fitti, Grabowszki) krúzt, annak a plakátja itt is kint lesz: aegia.extra.hu
  • orszagtom
    ott a pont Uram
    Jonny19, szépen kiírod így félkövérrel hogy hol és mikor, de lehetőleg ne a krúz előtt 20perccel, mert akkor úgy jársz mint most :)
  • bbb007
    sorry,,,,találka:stadion melleti hotel parkloója uticél várhatólag északi vh,utána meg esetleg golfpálya
  • bbb007
    nem sokára 18:30-ra szerveznék kruzt mustang-osat ((lehet saleen is )) 18:40-ig várok esetleg aqki jön jelezze előre köszi :) privátba is :)
  • somdav95
    Nem mindig van mindenkinek ideje.. Ha előre bejelented jóval a krúzt akkor lehet jobban fognak menni.. Tomi is így csinálja, csinál egy bazi nagy plakátot is, hogy tuti elolvassuk, és arra sokan jelentkeznek :) Mert tudod vannak akik csak átfutják a topikot és nem látnak mindent...
  • Johnny 19
    Hát ez kurva jó. Tegnap én is csináltam krúzt erre egyedül mentem végig az egész szigeten. Senki nem jött el.
  • bbb007
    mikor hánytol lesz legharabb krúz?
  • krisz88
    Ma is lesz Cruise!
    Szintén Audi az audi szalonnál!:D
    De már írtam tegnap a részletekröl!
    Na remélem leszünk egy páran.
    hello
  • Roger6
    Okés Uram, így már értem.
  • ChuckyHUN
    Újkra felraktam a TDUt:P
    Reinstall volt:D
    Ugyhogy, ha minden jól megy ottleszek audin
  • [HUN]FaTaL
    Utálom, hogy szar a fékút, meg nekem nem tetszik. Sosem rajongtam a szimekért, inkább az arcade játékok jönnek be, persze nem az nfs féle szarrakások :D