107666
-
ezt mi helyére raktad?? -
Szabi1991 #67824 [center] -
Hát ecsém akinek van pénze annak jóhogy futja R8-ra xD Én már arról álmodozok hogy milyen jó lesz egy Q7-essel végig száguldani a terepen :) Vagy ha benne lenne az új Freelander, vagy Range Rover, de szép álmok
-
Szabi1991 #67822 én ezzel jövök :p -
Nem fogják engedni hidd el.... -
az baj hogyha nem hcban megyek mert már megvan a hc csak nem tudok\szeretek benne vezetni...
de már a kocsit is megvetem tuningoltam festettem légysziii

-
Szabi1991 #67819 Audinál várok :)
TS-en vagyok... -
nincs géz pedálom :) :( joyal nyomorgok mertakormányom rángat esetleg segithetek :) -
(Y) -
A szép kis talpikád feljebb emeled a gázpedálon... :) xD -
értem :) -
Szerintem városon belül nem fogunk órákat kocsikázni, mert ToMeE sem városnéző túrát akar csinálni, szóval be fogod tudni tartani a sebességet. -
majd megprobálom vissza fogni magamde nagyom ,megy a rs4 :) a3 fikával meg nem akarok jönni :)
-
NEM léped túl. -
90-el elég gázosmenni nem tom betartani 120-al megy 2-esbe az rs4 :) szoval :) kicsit lehet tullépem a hatást -
Ha hazaérek benevezek egy TT-vel én is.. -
Megyek, csak most még épp nagytakatrítok anyummal:PPP
s6 al megyek. -
Akkor már tuti A3-al megyek, a pirosnál beérlek titeket mindig!
-
Helyes helyes, gyertek csak minél többen!
Grabowszki, ott a pont, teljesen szabályos krúzt szeretnék. Lámpás, stoppos, full KRESZ krúz :) -
Maxx #67806 Tomee vszinű megyek ha beférek:) meg nem jön közbe semmi, mostanság én is 16 órákat melozok és éjfélre esek haza, de ma elvileg szabad wok :) -
kösszaz infot :) -
Ajjajj! Az kemény...
Remélem azért legközelebb jössz te is.
-
B2man #67803 Sajna délutános vagyok, este 22:03-ra érek haza. Este se jó, mert 05:45-re megyek vissza tűzoltóba este 10-ig, sz'al ez a hetem nem a TDU-ról szól. 
De nektek jó gurulást.
-
Hé DaB2man!
Gyere ám este Audi krúzra! -
B2man #67801 "igenytelenseguk/lelekesedesuk/penz mohosag bla bla bla"
Ezt komolyan gondolod?
Játékot jogszabályok alapján? -
Eloszor meg arra gondoltam milyen szep feature altalaban a hidaknal autopalyan, hogy a kocsik alja szikrazik, mert olyan hepehupas az hid. Mar mar biztos vagyok benne, hogy az igenytelenseguk/lelekesedesuk/penz mohosag bla bla bla miatt maradtak igy azok a hidak es nem tudatosan. mert "milyen jol nez ki".
Igen szigoru eloirasok vannak meg nalunk is, hany fokban leejthet egy autopalya, hany fokos szogben kanyaroghat stb. ok errol biztos nem hallottak meg :) -
nincs. -
HUN BECSEHELY #67798 Hali.Magyar oldalt nem tud valaki,ahonnét lehet leszedni kocsikat a Game-hoz?
Vagy nincs olyan? -
Mit lovagolsz már ennyit a témán? Ha nem mentek krúzra, akkor nem mentek, kész. Lehet az időpont volt szar, lehet a kocsiválasztás, az úticél, a mittudoménmicsoda. Nem várhatod el, hogy minden egyes krúzon fullon legyen a layer. Sőt! Én inkább jobban favorizálom a kisebb krúzokat, 4-5 fővel. Akkor nem laggol senki, és nincs egy baromállat sem közöttük. Ha 8-an vagytok egy layer-en, akkor tuti, hogy lesz egy olyan lúzer, aki lökdösődni fog, vagy balfaszul vezet, vagy mindig ő akar elöl mennni. Én ezért nem is szervezek mostanában krúzt.
bbb007: azt kérdezted, hogy a stop táblánál, pirosnál megállunk-e a krúzon. Bár nem én szervezem a dolgot, de a plakáton a legelső szót elolvasva (szabályos) az jött le, hogy igen. Na ennyi. -
Császtok ahogy látom senki nem olvasott vissza. Nem 20 percel elötte szóltam hanem még délelött hogy este 18:30-kor lessz tali.
itt lehet leátni
#67684 -
Lehet még ma megcsinálom a pályát és írok pm-et. Amúgy köszi a tegnap esti gurulást. És sory, hogy hamar leléptem. De remélem azért ti jól elvoltatok. -
ott leszek szerintem :) audi rs4 :) jah és még annyit stop tábla lámpa ilyesmi betartás? -
-
Azta!!! Mester, ez a kép totál királyságos lett!!!
Nekem 8800GT-m van, árba ugyan annyi, mint a 9600Gt, szerintem jobban megéri..... -
link14 #67791 Hali nekem is 9600 GT van és én meg vagyok vele nagyon is elégedve az igaz enyém nem MSi hanem Gainward de nálam favorit néztem az atit is de nekem nem nyerte el a tetszésem
Tehát ahogy halod az Ati 3870 és 4850 se rossz kari arról nem tudok nyilatkozni én mert az utolsó ati kártyám egy radeon 9800 volt még 4 éve.Szerintem mindegyik karival jól jársz
Amúgy nekem ez van
na üdv -
DA off HC on powa:) -
Miller22 #67789 Én egyszer végigcsináltam perfectre az összes autóleszállítósat. Végül nem kaptam semmit érte, de sokat öregedtem egy-egy "meló" alatt. A Te problémáddal nem találkoztam. Láthatatlan autók nem voltak, de néha nekem is levett egy nagyon kevés pénzt a semmiért. A legemlékezetesebb a Shelby Cobra Daytona Coupe volt. Kb. 8-szor kezdtem újra. Többnyire az út miatt. Biztos azt akarta szemléltetni hogy az aszfalt megkaristolta az alvázat. :D De más autókkal is volt néha nagyritkán ilyen gondom. -
Gyuszopapa #67788 Hogy lettem lehuzva.Magyarázd már el légy szives hogy máskor ne járjak igy. -
METESTO #67787 Be lettél húzva
-
ToMeE és egy Maranello segítségével kiakasztottuk az F430 km óráját. 375 volt, de szerintem még ment volna kicsi. Fitti! Te meg csináld meg a versenyt, aztán szóljál! :)