107666
-
Akkor 20:00-kor Dél-Nyugati Cadillac szalon addig is bb all
okok -
Hát lusta disznó vagyok ma, szóval nem hiszem hogy megyek.... -
-
most megnézem -
csak rendeld meg élőrre!
#68061 OKS -
jéé akk szerintek azzal megyek :D
-
Szabi1991 #68061 én nyitott tetőssel jönnék :p -
Hi!
aki ráér egy kis délutáni suhanásra (HC-ban) az jöjjön 14:15-re jöjjön a vulkán kráter bejáratához ( alagút). 10 percet várok. D-s mustang gtr-el megyek -
Nem packos -
Szerintem sem pack-os. Ez nem a 288 GTO? Ha az, akkor alapban benne van. -
Remélem hogy nem packos mert megrendeltem :D -
Hy
na erre jönni fogok ha rendesen betartjuk a szabályokat :D
csak az nem baj ha nem a képen látható ferrarival megyek? mert nincs packom :(((( -
Chevrolett salon -> 20:00 maximum 15 percet várunk [HUN]<boxer56>[HUN]-ra kell csatlakozni = ÉN
A ferrarit a képen láthatjátok ez a ritka darab délen kapható (rendelésre) -
Nem para :) Próbáld azt nézni hogy felül ég e :D -
Rendezd le hamar waze, ilyenből ne maradj ki! :)
Nem tudom, én mikorra fogok hazaérni; megyek még a Mamutba, karácsony meg ilyenek....... de igyekszem! -
Na ez egy jó ötlet! :DD Na nem azér ám! Majd akkor holnap folytatjuk. Nyugodtan csajozz csak. Az is kell (néha)!XD -
xD -
Na mivanmá???!!! Mindenki akkor tart kedvenc kategóriámból krúzt, amikor nem vagyok?
Na jó van, este elintézem a csajt gyorsan, aztán megyek!
-
Tegnap lefagytam és már nem mentem vissza, bocsi srácok. Este kinek lenne kedve egy kis HC-s E-F guruláshoz?:) -
B2man #68048 Én is köszi, nagyon jó volt. Sikerült 300 km-t belerakni a Lambo Murci Roadsterbe, ami egész jó kis kocsi, csak ne lenne olyan lassú. Benne vagyok a visszafogottabb gurulásba, szimpatikusabb is, csak az a sok fránya piros lámpa...
Erröl jut eszembe, köszi Fatal a krúzt, és bocsi a színvakságom miatt. A pirost nem látom... -
Ezt az autót imádom!!! Akkor mikor megyünk vele??? Én benne vagyok! -
És mi lenne ha mindenki egy ilyennel jönne és rendesen kreszt betartva mennénk? -
Bezzeg amikor nem vagyok, akkor mehet a gyenge kocsi, mi?!
Najóvan, ezért szerdán versenyben elkenem a szátokat! :) (vagy nem...)
-
Nekem is jó ma! Én 18.30-tól ráérek. Valmi jó kis gurulás kéne. Tehát én vmi gyenge verdára gondoltam. Mondjuk a sima 350Z? -
Akkor Fittivel beszélj, nekem ma kötelező program van (csaj + sör/ök). :) Aztán lehet a végére odaérek...
-
Háhogyap*csábane??? Tegnap haver elhagyta a telóját, aztán végül is meglett, de elb@sztuk az egész estét ezzel, azért nem voltam MSN-en ... Amúgy nekem ma is jó! Szervezzetek, megyek aztán toljuk keményen! -
Nekem a holnap este lenne jó, remélem ToMeE bácsi is letolja rá az arcát! :) A részleteket majd MSN-en. -
Hát igen. Kicsit elengedtük magunkat és most mi is száguldoztunk egyet! :) Néha ez is kell. De a következő krúz már a megszokott lesz! :D Én is köszi a tegnapi krúzt!
Mikor lesz a következő??? -
Az már nagyon rég volt.... -
Ha pillangó váltós az az autó akkor a G25 is pillangó váltóval fog menni ha H váltós H váltóval : / -
És mi van a Four Twelve-el? Az hét sebességes, ott hogyan lehet berakni 7-be, ha nem a kormányváltót használom? Jó-jó, befejeztem... :)
Hé DaB2men, Fitti, köszi a tegnapi eszetlen száguldozást, azért néha ki kell kapcsolni az agyat ilyen módon! De legközelebbi lassabb lesz, azért tartsuk meg a hagyományokat. :D -
Igen.A kormány adta lehetőségeket mind kihasználja a játék.Csupán be kell állítani a mefelelő pedálokat és gombokat.Az utobbit izlés szerint.
-
Von Nyalosch #68035 Olyan kérdésem lenne, hogy a logitech g25 korménnyal a kuplungot felismeri a játék, vagyis lehet használni? -
Mai krúzról igaz csak bele csöppentem :)
-
Hú tényleg, mindjárt itt van karácsony 
Scott: Lemondott, nyitott másik topikot, bezárta, eltűnt, sok láma is eltűnt, így újra itt a kis közösség ebbe a topikba, misivel az élen :) -
Lemaradtam valamiről? Én úgy emlékszek, hogy Pepsi volt a HG -
Nincs neked nagyanyád ?!
-
Vehetsz nekem ha gondolod... Én nem fogok rá költeni
Ezen is elmegy még minden, ha meg majd gondolok egyet akkor veszek egy hűtőt :)
-
4.000Ft,- egy hütő ... :l -
Jó kép 
Toyota: Ha húzni akarod a procit, akkor vedd meg az intelt. Ha nem akarod akkor AMD. Ilyen egyszerű. ( Igaz az enyém sincs húzva, mert nem akarok hűtőre költeni xD ) Amúgy meg amelyik szimpatikusabb ...