107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    Akkor 20:00-kor Dél-Nyugati Cadillac szalon addig is bb all

okok
  • somdav95
    Hát lusta disznó vagyok ma, szóval nem hiszem hogy megyek....
  • Misi az ezredes
  • Hoffi
    most megnézem
  • Misi az ezredes
    csak rendeld meg élőrre!

#68061 OKS
  • Hoffi
    jéé akk szerintek azzal megyek :D
  • Szabi1991
    én nyitott tetőssel jönnék :p
  • PsyPeti
    Hi!
    aki ráér egy kis délutáni suhanásra (HC-ban) az jöjjön 14:15-re jöjjön a vulkán kráter bejáratához ( alagút). 10 percet várok. D-s mustang gtr-el megyek
  • Misi az ezredes
    Nem packos
  • Roger6
    Szerintem sem pack-os. Ez nem a 288 GTO? Ha az, akkor alapban benne van.
  • Toyo
    Remélem hogy nem packos mert megrendeltem :D
  • Hoffi
    Hy

na erre jönni fogok ha rendesen betartjuk a szabályokat :D
    csak az nem baj ha nem a képen látható ferrarival megyek? mert nincs packom :((((
  • Misi az ezredes
    Chevrolett salon -> 20:00 maximum 15 percet várunk [HUN]<boxer56>[HUN]-ra kell csatlakozni = ÉN

A ferrarit a képen láthatjátok ez a ritka darab délen kapható (rendelésre)
  • [HUN]FaTaL
    Nem para :) Próbáld azt nézni hogy felül ég e :D
  • orszagtom
    Rendezd le hamar waze, ilyenből ne maradj ki! :)
    Nem tudom, én mikorra fogok hazaérni; megyek még a Mamutba, karácsony meg ilyenek....... de igyekszem!
  • Fitti83
    Na ez egy jó ötlet! :DD Na nem azér ám! Majd akkor holnap folytatjuk. Nyugodtan csajozz csak. Az is kell (néha)!XD
  • [HUN]FaTaL
    xD
  • Roger6
    Na mivanmá???!!! Mindenki akkor tart kedvenc kategóriámból krúzt, amikor nem vagyok? Na jó van, este elintézem a csajt gyorsan, aztán megyek!
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap lefagytam és már nem mentem vissza, bocsi srácok. Este kinek lenne kedve egy kis HC-s E-F guruláshoz?:)
  • B2man
    Én is köszi, nagyon jó volt. Sikerült 300 km-t belerakni a Lambo Murci Roadsterbe, ami egész jó kis kocsi, csak ne lenne olyan lassú. Benne vagyok a visszafogottabb gurulásba, szimpatikusabb is, csak az a sok fránya piros lámpa...
    Erröl jut eszembe, köszi Fatal a krúzt, és bocsi a színvakságom miatt. A pirost nem látom...
  • Fitti83
    Ezt az autót imádom!!! Akkor mikor megyünk vele??? Én benne vagyok!
  • Misi az ezredes
    És mi lenne ha mindenki egy ilyennel jönne és rendesen kreszt betartva mennénk?
  • Roger6
    Bezzeg amikor nem vagyok, akkor mehet a gyenge kocsi, mi?! Najóvan, ezért szerdán versenyben elkenem a szátokat! :) (vagy nem...)
  • Fitti83
    Nekem is jó ma! Én 18.30-tól ráérek. Valmi jó kis gurulás kéne. Tehát én vmi gyenge verdára gondoltam. Mondjuk a sima 350Z?
  • Roger6
    Akkor Fittivel beszélj, nekem ma kötelező program van (csaj + sör/ök). :) Aztán lehet a végére odaérek...
  • orszagtom
    Háhogyap*csábane??? Tegnap haver elhagyta a telóját, aztán végül is meglett, de elb@sztuk az egész estét ezzel, azért nem voltam MSN-en ... Amúgy nekem ma is jó! Szervezzetek, megyek aztán toljuk keményen!
  • Roger6
    Nekem a holnap este lenne jó, remélem ToMeE bácsi is letolja rá az arcát! :) A részleteket majd MSN-en.
  • Fitti83
    Hát igen. Kicsit elengedtük magunkat és most mi is száguldoztunk egyet! :) Néha ez is kell. De a következő krúz már a megszokott lesz! :D Én is köszi a tegnapi krúzt!
    Mikor lesz a következő???
  • Roger6
    Az már nagyon rég volt....
  • Misi az ezredes
    Ha pillangó váltós az az autó akkor a G25 is pillangó váltóval fog menni ha H váltós H váltóval : /
  • Roger6
    És mi van a Four Twelve-el? Az hét sebességes, ott hogyan lehet berakni 7-be, ha nem a kormányváltót használom? Jó-jó, befejeztem... :)

Hé DaB2men, Fitti, köszi a tegnapi eszetlen száguldozást, azért néha ki kell kapcsolni az agyat ilyen módon! De legközelebbi lassabb lesz, azért tartsuk meg a hagyományokat. :D
  • HUNMemphis
    Igen.A kormány adta lehetőségeket mind kihasználja a játék.Csupán be kell állítani a mefelelő pedálokat és gombokat.Az utobbit izlés szerint.
  • Von Nyalosch
    Olyan kérdésem lenne, hogy a logitech g25 korménnyal a kuplungot felismeri a játék, vagyis lehet használni?
  • Misi az ezredes
    Mai krúzról igaz csak bele csöppentem :)

• somdav95
    Hú tényleg, mindjárt itt van karácsony
    Scott: Lemondott, nyitott másik topikot, bezárta, eltűnt, sok láma is eltűnt, így újra itt a kis közösség ebbe a topikba, misivel az élen :)
  • Scottt
    Lemaradtam valamiről? Én úgy emlékszek, hogy Pepsi volt a HG
  • V43 1105
    Nincs neked nagyanyád ?!
  • somdav95
    Vehetsz nekem ha gondolod... Én nem fogok rá költeni Ezen is elmegy még minden, ha meg majd gondolok egyet akkor veszek egy hűtőt :)
  • V43 1105
    4.000Ft,- egy hütő ... :l
  • somdav95
    Jó kép
    Toyota: Ha húzni akarod a procit, akkor vedd meg az intelt. Ha nem akarod akkor AMD. Ilyen egyszerű. ( Igaz az enyém sincs húzva, mert nem akarok hűtőre költeni xD ) Amúgy meg amelyik szimpatikusabb ...