107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fitti83
    Tegnap megtartottátok a krúzt??? Bocs, hogy nem jeleztem, de sok vásárló volt és 16-kor meg zúztam Zalaegerszegre. Már nem tudtam írni. Haverommal megvetettem a TDU-t! :D 1990 volt. Hétvégén összerakom neki a gépet és ő is jön majd krúzolgatni.
    Ha volt krúz kérünk képeket!!!!
  • Fitti83
    Nekem durván 2hét kellett, hogy megszokjam. De ahhoz, hogy jól menj sztem kell 1 hónap! Én legalábbis ennyi idő alatt tanultam meg, de még lehet tanulni. Azért néha megszenvedek vele. :D
  • Toyo
    Erre gondolsz? Ilyennel megyek én is.. options-ben a Rumble/Force Feedback balról a negyedik csúszkára van állítva.. de így is két kézzel kell fogni a kormányt. Mindig hátul kullogok, de legalább érzem a kormányon ha van valami. Sokkal jobb így mint nélküle, bár ha már úgy szoktad meg...
  • Maxx
    Tegnap kaptam kölcsönbe egy ugyanolyan Logitech Wingman Formula GP kormányt mint az enyém csak force feedbackes verzióban. Hát vegyes érzelmekkel öntött el miután kipróbáltam. Szegény Pecc-ék egyfolytában vártak rám annyira nem ment force-al :) Utánna mondom visszarakom a saját kormányom, akkor meg a TDU nem indult el, egyfolytában az eredeti lemezt kérte, pedig ott van a meghajtóban már vagy fél éve:P Mérgemben jól kikapcsoltam a gépet, utólag is sorry srácok hogy nem mentem vissza tegnap. Ha van aki rendszeresen bekapcsolt force-al játszik írja már le pls hogy mennyi idő alatt lehet megszokni :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja most olvasva már értem, kicsit figyelmetlen voltam, bocsi :)
  • Roger6
    De a haverja autójára gondoltam a szűrést, tehát a kategóriára. Bocs, ha félreérthető voltam...
  • [HUN]FaTaL
    Amíg egyszer sem találkoztak a szigeten, addig nincs a haverja a friend listen és nem tud rá szűrni :D
  • WiZZaRD
    Magyarul kísérletezés erősen:). Köszi a helpet:).
  • Roger6
    A térképen beállítasz egy szűrőt a barátod kocsijára. Akkor meg fog jelenni a térképen (piros autó), rányomsz, aztán vagy behozza, vagy nem. Ha nem hozta be, akkor vársz pár másodpercet, ismét ki a mapra, aztán haverra nyom. Egyszer csak beadja. Nagyban függ attól, hogy mennyire forgalmas helyen vagytok (ha a legtávolabbi pontból nézed a mapot, akkor a lila felhők jelzik a túlzsúfolt részeket), ha kevésbé forgalmas, előbb beadja. Próbálkozzatok, tuti sikerülni fog. Sok sikert!
  • WiZZaRD
    Én elolvastam, innen vágom az F betű dolgot (tuti a um-ben is benne van, csak lusta vagyok, illetve inkább időm nincs), de mégse látom. Szóval akkor a vakszerencsére vagyunk bízva...ez elég érdekes megoldás:(.
    Amúgy most próbálgattam kormánnyal a gamet, szerintem itt fogok hozzászokni a kormányos irányításhoz:), jól eltalálták.
  • Roger6
    Nos, először is egy layer-re kell kerülnötök. Tehát ha az F betűt benyomod, akkor ott kell lennie a nevének. Nem egyszerű egy layer-re kerülni, véletlenszerűen dobál a szerver (köszönjük Atari), többször is próbálkozni kell. Ha ez megvan, akkor... Elolvastátok ti a FAQ-t? (ott a válasz)
  • WiZZaRD
    na igen, ez engem is érdekelne, mert haver hiába van online, én meg hiába nyomkodok F betűt a felvételéhez, nem látom....
  • Toyo

Káosz volt az autópályán..
  • Von Nyalosch
    Sziasztok!

Online részen, hogyan tudjuk azt megoldani, hogy lássuk egymást? Hogyan lehet barátokat felvenni vagy egyáltalán mi kell ahhoz, hogy hárman együtt tudjunk kocsikázni?
  • Falkon
    De szép a 308 Gts-em
    (2.)
  • Toyo

Hali! Lesz ma menőke...?
  • Szabi1991
  • somdav95
    Ki vizsgálta meg ott belülről a három másik Nissan-t?:D
  • Falkon
    Szép képek!
  • Fitti83
    A tegnapi 350Z Krúz képei:

• Szabi1991
    [center]
  • Roger6
    Főleg ha lesz új netem, mert akkor bírja majd az 5 embernél is többet! :)
  • ladics
    hát gipszben vok xd szal nem tduzok mostanába sry:/csukló zúzda:P:D
  • Fitti83
    Mi is reméljük, hogy tudsz jönni és gyarapodik a társaság. Ha esetleg karácsonykor is ilyen későn krúzolsz, lehet megyek majd 1-et veled! :D
  • Maxx
    remélem januártól már és is tudok menni szervezett kruzokra:), de így hogy éjfél és 1 között érek haza már nem sokan vannak online, bár 1-1 kocka mindig akad akivel még tudok 1 órácskát autókázni :)
  • Misi az ezredes
    Jó képek! Amm.. nektek sincs server? :/
  • orszagtom

• Fitti83
    Tegnap jó volt ez a városba 300 aztán gooo-s féle csapatás!!!! Tetszett az ME 4-12 útontartása. De lehet ma nem tudok veletek krúzolni.Ha rá is érek akkor max 19-ig. Tehát ha akartok velem krúzolni, 17.30-tól 19-ig érek rá. De még ez se tuti, mert lehet megyek Zalaegerszegre. Majd még megírom, hogy alakul.
  • Roger6
    Ilyen ügyes a ToMeE? Ja, rendszergazda, ráér... Jól van no, csak hülyéskedek! Este akkor A-s krúz? Városban betartjuk a 300-at, de utána gooo!
  • orszagtom
    há'ja, eléggé száguldozósra vettük a figurát, nem is bírlak benneteket követni ha nincs velem a momo-m :)
    de sebaj, szombaton nyargalok haza, aztán januárig csapatunk mind állat!

Örülök, hogy tetszik a logo
  • Fitti83
    Igen, új logó!TomeE csinálta! Ügyes a csávó nem!?
    Jaja, mostanában nagyon száguldozunk!XD Biztos az időjárástól nem???
  • Roger6
    Új logó van? Fasza! Mostanában igencsak rászoktunk a száguldozós krúzra, nem?
  • Fitti83
    Jó volt a tegnapi Nissan 350Z Cruise! Köszi Grabowszki, TomeE, SonyBlack, Moodovin! Majd felteszem a képeket is, de tegnap el kellett lépnem.
  • Misi az ezredes

• Misi az ezredes
    Na itt vannak a képek :) (bocs csak megszakadt a net :S

• Misi az ezredes
    Profi képek szép graf nemsoká enyémek is jönnek
  • Misi az ezredes
    Igen! Írtatok valamit? :D Én nem láttam semmit :/ érdekes
  • Toyo
    Na jólvan abbahagytam, Nevano töröld majd ki lécci ezeket..
  • Toyo
    Ferrari cruise részlet..
  • Toyo
    Érdekes.. :D Képet hogy és mivel szoktatok feltenni?