107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • zroland
    nem.............
  • Misi az ezredes
    Megvetted?
  • zroland
    ujraindítom a gépet, utána indul rendesen a játék de akkorsem látok megapack-os kocsit....:( azért kösz a segítséget...
  • zroland
    Miért csinálja azt, hogy kitörlöm az addon.txt-t, indítom a játékot, rámegyek a folytatásra tölt és aztán teljesen megfagy, olyan szinten hogy a monitorom is kikapcsol...mármint...nem kap jelet:( Köszi a segítséget
  • somdav95
    Ezt csak neked idézem a FAQ-ból:
    "5.Ellenőrizdd található-e az ADDON.TXT NEVEZETŰ FÁJL

Windows XP esetén: c:documents and settingsall usersapplication datatest drive unlimitedaddon.txt

Windows Vista esetén: c:programdatatest drive unlimitedaddon.txt"

De játszhatsz a packkal ha nem veszed meg, csak nem kell beírni semmilyen kódot, és nem szabad venni pack-os kocsit, mert ledob a szerverről...
  • Misi az ezredes
    warezért menyél át az OFF-SPAM topicba... Vagy büntető pontot fogsz kapni. Olyat kérdezem amire megkaptad már a választ -.-"
  • Falkon
    Ha nem veszed meg akkor NEM!
  • Misi az ezredes
    FAQ -.-" senki sem olvassa? ISTENEM!!!! Ha megvetted a megapackot és beírtad a kulcsot töröld az addon.txt-filet és menni fog
  • Falkon
    Különben szeva Roland!
    Vass Tamás rokona vagyok!
  • Falkon
    Megapack kulcsot akkor kapsz , ha megrendeled külön!
    Ha beirsz más kodot nem fog menni!
    De ha nem irsz be kodot akkor látod a packkos autókat , de ha veszel kilép
  • zroland
    Hali!Kis segítség kellene...mégpedig: felraktam a gépemre a tdu -t, és utána a megapack-ot is telepítettem...nem látni a megapack-ból semmit....van a játék mappájában egy activate-add-on.exe file, amit ha elindítok kér 1 kódot...beírom neki azt amivel a játékot is telepítettem, és simán kilép az activálásból(ha másik kódot írok magamtól, akkor hibát ír ki).De mostsem látszik sehol semmi add-on autó:( Mit csináltam rosszul ?:( előre is kösz!
  • Toyo
    Nekem sincs eredeti packom.. de fent van hogy lássam a többieket.
    Ha kicserélted ezt a Bnk1. bigyót, utána a rar-ból a RIMS-ben lévőt egyszerüen bemásolod ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg
    A hangot sztem nem lényeg.. de azt amúgy gondolom meg ide.. C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules

Remélem összejön :)
  • Misi az ezredes
    Nekem hibával kilép : / pedig jól csinálok mindent : / privátban aki ért az ilyen cserékhez írjon jam meg persze nincs megapackom szóval majd olyat akarok betenni amelyik nem packos :)
  • Chocho
    Basszus, vennem kéne egy Enzot addig. :)
  • orszagtom
    MA:
  • Falkon
    Én is köszönöm szépen!
  • Toyo
    Lambo LP560
  • Toyo
    Szedd le ezt (én a packosat töltöttem le) majd írd felül vele a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk mappában lévőt.. ezután már fogja engedni ha jó helyre másolgatod a lambot.
  • Misi az ezredes
    Nekem hibával kilép mindig mikor bemegyek a vásárláshoz vagy a lambo szalonba :/
  • Falkon
    Sziasztok!
    Leakarom tölteni a LP560-at , de regelrem a tdu centralra és nem engedi hogy letöltsem!
    Ezt irja:
    Falkon, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Mit csináljak?
    köszi
  • somdav95
    Jah akkor elnézést kérek, nemtudtam
  • popzu
    lehet ha forumra jön vki azt kéne betolni direktlinkként kezdölapnak
  • popzu
    FAQ ISMETÉLETEN ÉRTELMES EMBERT ÜDVÖZÖLHETÜNK BARÁTI TÁRSASÁGUNKBAN
  • gagyenkov
    Működik az csak legalább két-két gépnek egy-egy hálón kell lennie! És persze mindegyiken futnia kell a TDU-nak! Akkor meg lehet csinálni! Tehát nem kell mind a négynek egy hálón lennie!!!!
  • sztanko15
    Váááá felraktam a megapack-ot és "Network connection lost"-ot ír ki online és single playerben is:(:(:(:( most mit csináljak hogy jó legyen?
  • Chocho
    Ez tartalmas volt.
  • somdav95
    Sehogy...
  • Sharks
    Sziasztok, vki meg tudná mondani nekem, h az inter (clubok közötti verseny) funkció hogyan müködik? Köszi előre is!
  • HUNMemphis
    Sajnos nem találtam még.Igazábol nem is tudok olyan magyarországi oldalat ahol találnék GT-t.
    Meg arra gondoltam hogy ezt halasztanám késöbbre mert most jelentősebb pénzt teszek a bankba az pedig fontosabb.

Nevano:Köszi nekem is tetszik ez már az új színe.A régieknek sötét volt a színük ez már egy világosítotabb fajta.
    Sajnálom hogy nem tudtam beugrónak menni ez a fos X-fire nem jelez sehogyse.A szívás az hogy te is kerestél és még 8 ember.Eközben halálnyugodtan Promodoztam....
    Be fogom állítani rendesen ezt a ....X-et.
  • orszagtom
    Csapattunk Moodo-val (is), fasza volt nagyon, köszi! Képek:

• Waczkor
    Szép ez az új Gallardo

• somdav95
    A HDR néha bedilizik....
  • Toyo

Ha ki-be lépkedek néha így kivilágosodik a kép, hogy kifolyik a szemem.. jaú a gép :)
  • orszagtom
    megoldódott, ne törjétek a kobakotokat
  • Toyo
    Köszi, siker! :)
  • Chocho
    Az utolsó métereken toltam el a szigetkörüli versenyt.
  • somdav95
    Nekem meg azt írja hogy hibás a fájl, mindig...
    Ötlet?
  • orszagtom
    van kis gondom....
    - 4.00-s daemonnal (ha el sincs indítva akkor is) "Összeférhetetlenség támadt egy emulációs szoftverrel...bla,bla...
    - Legújabb daemonnal "Egy biztonságit mittoménmit nem sikerült aktiválni"
    - Ha a scsi device-t törlöm eszközkezelőből (amit a daemon csinál magának), akkor kéri az eredeti lemezt (tehát elvileg minden OK)
    Hiába a YASU, bár újhoz elvileg nem is kell. Win javító telepítés volt, eddig daemon 4.0val + YASU használtam, minden gond nélkül...

Ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    Szedd le a magic bnkmapot, fent van a tdu centralon.
  • popzu
    megcsuszot a lejtön lefele mi:D