107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Még lowon is akadni fog sajna :/ Kétmagos proci és minimum 7600GT/x1650pro szükségeltetik a normális futáshoz sajnos :(
  • belisz
    Nekem most ilyen gépem van:
    Celeron 2,8 GHz
    ATI RADEON 9550 GE 256 MB
    512MB+1 GB DDR memória..

Szóval a videókártyám éppenhogy megfelel,a processzor sem egy atom gép....szóval szerintem örülhetek ha elfut olyan közepes beállításon...xD
  • Misi az ezredes
    Pár kép :) Nemrég taliztam pár ismerős arcal :)

• somdav95
    Próbáld meg a játékba állítgatni... Én is szarakodtam a GTAIV-el egy csomót. 1680x1050-be, medium, high, minden 11-en kivéve az árnyék, fut akadás mentesen. Csak néztem hogy milyen jó már :)
  • belisz
    Csak kár,hogy a böngészőm ellentmond,és nem akarja kipróbálni....:@
  • belisz
    köszi,király vagy,meg is nézem én is gyorsan!
  • Szabi1991
    [center]

• Misi az ezredes
    Nekem gyenge grafikán volt eddig felraktam 1024x768-ra és szaggatott! Benyomtam 4x-es élsimítást játékban és tökéletes :) szóval ajánlanám először hogy nézd meg itt menne-e a gépeden »»»ITT«««
  • orszagtom
    Ez az Enzo VS Koenigsegg krúz nagyon jó volt, itt van pár kép. Köszönet mindenkinek, aki ott volt! Remélem jól éreztétek magatokat a közel 300km alatt!

• belisz
    hááát,nem hiszem,az én gépem alig erősebb,de 800X600-on alacsony részletességen beszaggat....de azért próbáld meg..én abbahagytam most a TDU-t,mert gyenge grafikával élvezhetetlen a játék...szerintem
  • Sordoran
    sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezen a gépen elindul-e, és szépen futna-e minimumon:
    Athlon 64 3500+ 2.2 GHz
    512 MB RAM
    Ati X550 (128 MB-os, de azt olvastam h még 128-at levesz rendszermemóriából, így 256 MB-os lesz)
  • tdu Toyota
    katt itt találod meg a kocsikat
    C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk/Vehicules és oda simán behúzod és kész
  • tdu Toyota
    az új gallardot hogy ne az SE-re cserélje ki hanem a spydere akkor mire kell átnevezni???
  • GPoWeR
    Sziasztok!

Régen nyomtam a TDU-t és most win reinstall után úgy döntöttem, hogy visszatérek! :)
    Viszont egy kérdésem lenne: láttam, hogy vannak új autók és ha jól informálódtam, akkor ezek néhány eredeti autót cserélnek le. Valaki le tudná írni, honnan lehet letölteni az új autkat valamint mit kell csinálni, hogy látható legyen a játékban is?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Szabi1991
    az 1.1-be már jó a belső is, az eredeti picit áttexturázva :)
  • Toyo
    Köszi Skacok, jó volt, bár nem vagyok nagy száguldozós (látszott is :D)

Erre vezetett végső utam :)
  • Falkon
    Bocsi hogy sötétek ,de hiába választok a napszakok közül , meg hiába állítom a kontrasztot !
    Nem tudom mit állítsak hogy szép világos legyen
  • Toyo
    Baba nagyon, szép képek.. kár hogy a belső nézet kicsit szögletesre sikerült.
  • Falkon
    Nagyon szépen megcsinált autó!

• Misi az ezredes
    Kezdtem érzékelni a sok OFF-ból és a sok kérdésből : /

Íme néhány kép (Vélemény?)

• Falkon
    Nincs 18!
    Ismerem
  • Moodovin
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ledob, kifagy Már nem volt hangulatom visszamenni, azért köszi mindenkinek a krúzt!
    Bye
  • Misi az ezredes
    XP:C:\Documents and Settings\Saját neved (gép neve) \Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\HUNboxer56HUN\Radio\
  • somdav95
    Vista alatt: Sajátgép/C/Felhasználók/Saját neved (gép neve) /dokumentumok/ Test Drive Unlimited/savegame/neved/itt létrehozol egy Radio mappát/létrehozol még egy mappát ( max. 4-et lehet ) ahova tudod rakni a zenéket.
    Xp alatt is valahogy így van, de nem akarok hülyeséget beszélni...
  • Mokus1
    Nem találtam a faq-ba.

Hogyan tudok saját zenét varázsolni a játékba.Emlékszem h valahol a rádiónál kellett matatni de mit?:P
  • Fitti83
    gyere ts-re!!!!! Már ott vagyunk:D
  • Roger6
    Gyáááá! Tiszta jó ez a figyelős cuccos.
  • Szabi1991
    van már gizda TS szerver figyelő is

ha vki krúzolni akar, az jöjjön fel erre a TS-re.. :D
  • Misi az ezredes
    0-24 :)
  • somdav95
    Tesco nyitva mindig :D ( vagy nem? nemjárok oda nemtom xD )
  • Misi az ezredes
    15 euro
  • zroland
    egye-fene...januárban rohanok a boltba :D Ilyenkor már sajnos 1 bolt sincs nyitva....megapack mennyibe kerül hozzá?
  • Roger6
    Nessssszzzzórakozzámáteeeee! 2.000 Ft a játék, vedd már meg, ha játszani akarsz vele...
  • somdav95
    Tört játékkal kérlek fáradj át az OFF TOPIC-ba. Az eredeti játék kétezer forint, nem hal bele senki. Köszönjük eddigi írásaid, szia
  • somdav95
    Akkor én túl fejlett vagyok :D Holnap megyek vásárolni ajándékot ( persze csak magamnak, mert ötletem nincs, ezért kell keresni valami csaj ismerőst keddig aki segít ) , szerintetek nyitva lesznek informatikai boltok?? Vagy lehet megvárom januárt, és akkor kérek egy másik dvd olvasót, de már unom hogy nem tudok tdu-zni
  • Misi az ezredes
    pedig 18-25 között van :/
  • somdav95
    Haggyad, lehet nehéz a felfogása :D
  • Misi az ezredes
    Offline módban használhatod is az autókat de azt hisze elég lesz az OFF ból
  • zroland
    és a megapack-hoz muszáj online játszani? eddig azért nem találtam mert "Hogyan tudok online játszani? (1)" nem kifejezetten erre kerestem a választ...de azért kösz....
  • Misi az ezredes
    Gyenge értelmi képességű emberek számára ott a banner azon belül ott a FAQ -> a honlapon gyakori kérdések és a telepítésnél olvashatsz róla...