107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Toyo
    Szia, max nekem is ennyit dob be egyszerre, nézettől függően, de narancssárga nem rémlik..

• [HUN]FaTaL
    1. nem tudom, ezt még nem figyeltem
    2. nem egy layeren voltatok, egy layeren max 8 ember lehet (egyszerre max 7 embert láthatsz magadon kívül)
    3. a térkép nem mutat mindenkit, sokezren játszanak, magyarokat ki kell fogni :)
  • madafakk
    sorry, nem 2, hanem 3 lett :$
  • madafakk
    sziasztok. 2 kérdésem lenne a TDU-val kapcsolatban, mégpedig az online részével.

1. miért van az, hogy a térképen a playereket pirossal vagy narancssárga színnel látom? mitől függ hogy valamelyikük piros vagy sárga?
    2. volt hogy egy ismerősömmel megbeszéltük hogy találkozunk a merci szalonnál. ottvoltunk mind a ketten, de nem láttuk egymást, viszont térképen jelezte, hogy ott van és ő is látott engem a térképen, de élőben nem..ugyebár az alap hogy mind2en free ride-ban voltunk
    3. nagyon kevés playert látok free ride-ban...kb olyan 7-8at - ha térképnézetben vagyok. hogy lehet ez? főleg cseheket és lengyeleket, de magyarral nem is találkoztam még, és keveslem ezt a létszámot is. ennyire kevesen játszanának? vagy több szerver van és pont arra kerültem ahol kevesen vannak?

bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, de nekem ezek nem tiszták, és szeretnék képben lenni :) remélem tudtok segíteni! köszi előe is! üdv.
  • HUNMemphis
    Nem értem miért pazarolod ilyenekre az energiádat.
    Nagyon unatkozól?Valszeg ez az oka. Unod az életed? Hosszú a szünet igaz? Vagy talán örömet lelsz mások agyának húzásában?
    Tegyél be egy nyugis zenét és gondolkozz el azon mit miért teszel és minek mi a következménye.
  • SHADOWEYES7
    fejezd be légyszives
  • gabi89
    Majd bannolnak vagy kapsz egy figyelmeztetést.
  • solikka
    Nemt udom
  • Roger6
    Igen, köszönjük Emese. Hogy kerülnek ilyen lúzerek ide? Mit követtünk el???!!!
  • solikka
    Igen, valójában egy elmegyőgyintézetből netezek
  • Roger6
    Akkor hogy lehetsz gimnazista? Vagy hazudozol az adatlapodon?
  • solikka
    igen
  • [HUN]FaTaL
    fogyatékos vagy?
  • [HUN]FaTaL
    Gallardo B
  • solikka
    De akkor miért az van kiírva hogy tEST dRIvE uNIMILED TOPIL?
  • gabi89
    Így:
    [flash]http://www.youtube.com/v/HKRB9VTLftA[ /flash]
    a watch nem kell meg a végéről mindent elhagyhatsz csak a szám- és betűsor maradjon
  • ChuckyHUN
    nem, ez anyád topicja
  • solikka
    miért nem ez a test drive topicja?
  • ChuckyHUN
    kérdezd meg mindenhol köszipuszi
  • RS
    Igen az, de ne járj be minden topikba megkérdezni, mert semmi értelme. Olvasd el a címet.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
  • tdu Toyota
    hogy csináltad? :D írd le :D
  • solikka
    Ez a Test Drive Unlimited topicja?
  • gabi89
    Így
  • solikka
    Hali ez az a topic?
  • tdu Toyota
    hogy lehet berakni youtube videot???

katt
  • tdu Toyota
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HKRB9VTLftA&feature=channel_page[/youtube]
  • tdu Toyota
    Boldog karácsonyt! :) videom az új lamborol
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HKRB9VTLftA&feature=channel_page[youtube]
  • HUNMemphis
    Nah ennek örülök. Nincsmit.
  • DeenQa
    áá sikerült sikerült sikerült, bennt vagyok :)

azért köszi!
  • DeenQa
    nem, vmiért nem tok online csatizni...
    lp560 at raktam be 1 másik fileal ami kiüti a fájl méret ellenőrzését... lehet ez a gáz?
    fél éve nem tduztam, aztán most hirtelen csomo progit találtam meg mindent ami eddig nem volt... ez bezavarhat? :D
  • HUNMemphis
    Elküldtem E-mailbe.Remélem segít.
  • Roger6
    Nem hiszem el, hogy nem sikerül. Motorral a leggyorsabb, kanyarokban úgy otthagyod őket, mint a szél. Próbáld meg újra. (De már Koenigsegg-el is sikerülnie kellett volna, csak nem kell feladni az első 5 percben...)
  • DeenQa
    ismim oda akarta adni a profilját, aztán kiprobáltam övét is de nem tetszett, mindent vissza de a file törölve lett...

más: noble_m14_i -t a vehicles mappábol át tudnád nekem küldeni? ez is hiányzik és nem tudok miatta onlinera menni :D

[email protected]
  • HUNMemphis
    Hát sajnálom ilyen velem nem fordult elő.Tudom ezzel semmit sem segítettem csak gondoltam írok már rá választ.Kis empátia nem árt manapság.
    De ha már itt tartunk.Miért törölted? Mit kerestél te ott?
  • DeenQa
    #68763 ?
  • misiizsai
    Sziasztok
    Kellemes Karácsonyi Űnnepeket Kivánok Mindenkinek
    Én az Egyik szigetkört Ferrari Marraneloval csináltam meg
    A Másikar Meclaren F1-el
  • burjanmate
    OK, megoldottam újratelepítéssel. Más: hol t'ok tuningolni?
  • Atti12
    ha csak a kamera forog az út felett akkor vedd meg.
  • AdyBaby
    Furi öregem! :) Én motorral perceket verek a kocsis meneteimre...350 fölött van az MV végsebessége...Annyira nem hagyhatnak ott...Kicsit erőltessed szerintem. Jó lesz az. :)
  • csaba90
    Szevasztok annyi gondom lenne hogy felraktam a játékot és mikor rárakom a magyarosítást nem lesz tőle magyar :S meg amikor eljutok az első versenyig akkor nem indul el a verseny :S ez miért lehet? mit cisnáljak hogy jó legyen?:S előre is köszi.....