107666
-
Újra, igen. De én pl két nap alatt eljutottam expert-ig. (~2x4 óra).
Pénzt meg, a traffipaxos versenyeken könnyen lehet gyűjteni. -
Mokus1 #68848 Holnap megyek megvenni a játékot:)ÉS neten szeretnék majd játszani.De most végigvittem már.Újra végig kell játszanom vagy nem?
-
Mi ujság erre? -
winfos reinstalled net okey,majd game -
Köszi az OFF-ot de nem kéne :/ -
Végre sikerült! Köszi azért a segítséget! -
Úristen mennyi hülyeséget hordtok össze :D Mi az hogy megsül a lap? Simán mennie kéne a 800as RAMnak a 667es ramok mellett, alacsonyabb órajelen. Persze csak valami normális alaplappal, nem szar AsRock félével. Az időzítés sem lehet probléma, simán működött a régi gépem, amiben 2GB DDR2-800 volt, az egyik modul 2.5-4-4-8-as volt a többi 2.5-3-3-8 egy Asus P4P800SE lapban. Próbáld meg kivenni az elemet meg visszatenni hátha. Ha nem megy, akkor passzolom :/ -
Sikerült felmásolnom, de az a profil már majdnem 100%-os... most a kérdésem az, hogy hogyan lehet új profilt létrehozni? -
Szia, hogy néz ki a mentésed, csak a playersave fájl maradt meg? Mert amúgy a mappa nevének a profilod nevével megegyezőnek kellene lennie..
Vistán nem vágom hova menti, xp-n itt van: C:\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame lehet hogy vistán is hasonló helyen van.
Ja, de most nézem, hogy valami jelszó kell neked.. hova kell jelszó? :) A gamespy-os bigyóhoz kell? -
Hogy tudok új profilt létrehozni? -
DeenQa #68834 nem, a Hz az nem a időzítés de annak is köze van hozzá. a 667es valszeg CL5 az új meg talán CL4.
Ha a 800ast hagyod benne, attól még nem biztos h gyorsulni fog, attol függ milyen az alaplapod. Ha 800on megy rajta akkor gyorsul, 3-4-5% ot... :D Inkább vegyél mellé még1 800ast. -
A mentésem megvan... vistát használok, hova másoljam a mentést? -
megkeresed a dobozt feltelepíted és készítesz egy új profilt :/ mert ha nincs meg a mentésed akkor vedd úgy mintha nem is volt :) -
-,- magán ügy! :D ha nem akar majd nem jön de szerintem sokkal jobb hogy nem írkál senki hanem mondja és megy is a válasz :/ -
Sziasztok! Tavaly játszottam a TDU-val, de elfelejtettem a jelszavamat (online profile)... Tud valaki linket adni, hogy lehet visszahozni? Köszi :) -
Én TDU-zok régóta, fülesem is van, de valahogy TS-re még egyszer se mentem fel. És nem is akaródzik :S:D -
#68825 igen :)
és mikrofont szerezz meg egy fülest hogy TS-en is boldogítsál minket :) -
Áh nekem nem tetszik a HDR.Semelyik játéknál sem.Talán a Far Cry-ban anno.De pölö a Fallout 3-ba sem tudom megszokni.Felhők eltünnek és egybeolvadt fehér az ég.Csak a pereme sárgás. 
Nekem a tiszta éles kép a fontos ami részletgazdag és világos. -
Az az, igen pontosan :)
#68824: Vedd fel a HDR-t, lehet menni fog szépen, de über gyorsulás nem hiszem hogy leesz. -
Amiket itt beszéltek meg, ugye? Oké:) -
Hát jól van legalább már tudom mi a gond ezt is megtanultam. 
Hát lehet az lesz a régi 667-es RAM-okat átpasszolom öcsémnek ha neki is olyanja van.Legyen neki 2Gb.
Eddig is megvoltam az 1Gb-al.
Valamiben kcisit gyorsabb lesz ha kiszedem a 667-est és 800-ast teszek be?Hangyányit gyórsulnak a műveletek? -
Gyere el krúzokra... -
Megleptem magam karácsonyra egy TDU+Megapack-al, de 4 napja egy magyarral sem találkoztam :/
Vagytok valahol skacok?:) -
Jah valószínű. Egyformának kell lennie az összes ramnak mindenben márka meg mhz-ben is. -
Igen, az lesz a bibi. Nehogy belerakd mégegyszer, mert megsül az alaplap. -
Igen most is max 2Gb-ról lett volna szó.Vista zabálja a RAM-okat. (4Gb) 
A márka az egyezik most nézem meg az időzítését?Amm az a Herz?
Most nézem az újjak DDR2-800.
Ami bent van az DDR2-667. Szóval ez a gond? -
A 64 bites dehogynem.. -
ez hülyeség, beteheti max nem használja ki -
De írta,hogy ugyanolyat is vett!
Én azt tippelem,nekem már sokszor megoldotta a problémámat,hogy az alaplapon azt a lapos,kerek elemet (asszem úgyhívják :D) kivettem,egy kicsit vártam,aztán visszatettem. Nekem mindig megoldotta az ilyen jellegű problémám!!!
De majd még valakit kérdezz meg,hátha én vagyok hülye;de nekem akkoris mindig jó volt. -
És 3 gb-nál többet ne nagyon tegyél a gépbe mert 4gb ramot nem bírja az (XP) -
DeenQa #68814 ez zsír egyszerű... az alaplapod nem tudja kezelni őket. Valszeg más márkát vettél, más méretűt, vagy más időzítésűt...
csak a nagyon komoly alaplapok tudják úgy kezelni, hogy nem egyformák! Más esetben ez a vége...
Olyant vegyél a gépbe, hogy minden tekintetben egyformák legyenek!
De tapasztalataim alapján a legtöbb problémát az időzítés okozza. -
Ugyan olyan ramokat vegyél amilyenek vannak a gépedben! Különben a géped összeakad :) -
Hát én nem rég kelltem szal inkább Jó napot kívánok mindenkinek. 
büszkén jelentem be meg van a 7700.-ik km is.
Mostanság nem volt túl sok időm TDU-hoz.
Jaj srácok ha már itt vagyok!Vettem 2x 512MB RAM-ot.Nekem azt mondták így gyorsabb lesz a gép.Picit a műveletek felgyorsulnak stb.
A poén az hogy megvettem betttem ahjogy kell és nem indul el a gép. Bootoláskor nem, tőlti be az Oprendszert a memóriába.Mert ez lenne a feladata.Ha kiveszem az egyiket tehát 1,50MB-om van akkor betölti DE a TDU szaggat azon a beállításon amin eddig használtam. (1280x1024, 4X AA, HDR OFF)
Mivel két darab van a RAM-ból ezért kicserélgettem és mind a kettő jó.Tehát valami az alaplapommal lehet de nem jövök rá mi.Ami még vicces hogy kivettem az új RAM-okat és jó minden.
Kingmax RAM-jaim vannak és ugyanolyat is vettem.
Esetleg valaki gondolkozna ezen? Ötletem sincs miért csinál ilyet.
-
Nem csak itt fordul elő. :S -
Jóreggelt!
-
Jóreggelt mindenkinek, visszajöttem, kipurcanva a sok karácsonyi összejöveteltől! :) -
csá :D -
amikor 1 layerben vagyok valakikkel és kidob a layerből engem,kimegyek térképre és sárgával jelöli akikkel voltam... de énse vágom hogy miért. -
solikka #68806 Hali! Sziasztok! -
Nekem se rémlik hogy bármit narancssárgával jelölne.