107666
-
kvanta #68889 Üdv mindenkinek. Ma vettem meg a játékot. Érdekelne, hogy a játék támogatja-e az xbox 360 kontrollert? A választ előre is köszönöm. -
Csináld már meg rákos motorral, 47 perc alatt végig lehet menni. -
Nincs. -
Még egy kérdés: Audi RS Combi van a játékhoz? :) -
figyu, nem kell nagyon kapkodni, lényeg hogy ne ütközz. Legalábbis próbálj meg ne ütközni :D Ha utána számolsz rájössz hogy nem kell olyan nagy tempó ahoz hogy sikerüljön. -
AdyBaby #68884 Belisz öregem! Mi az, hogy nem tudod megcsinálni? Olyan nincs! Ha én megtudtam 50 percen belül csinálni, akkor Te is! Motorral erőltessed kicsit, azzal igazán egyszerű, hidd el! Nehogy csaljál már. Gusztustalan faszkalapok azok...:) -
nézzétek de szííp a logom:D
<-- "büszke" -
fúúj de szar kéépek:D [nem ér ha én beteszem x mittoménhányba [max 16-lehet,és nálom minimum 4] akkor nem megy:D csak 4-esen ] nem ér:D amugy kalsszak:D -
Csak nem volt jobb dolgom :D -
Szabi1991 #68880 látom unatkoztál.. :D -
Tagnap hirtelen ötlet ként ferrari krúz :)
-
Nah hogy ne lankadjon a figyelem :)
Elvileg Ford Salen tuning krúl lett volna de : /
-
Ilyen nekem is volt :) a hegyekben :D amikor mentünk egyszer csak a kocsim hátulja elsüllyedt :D -
Köszönöm szépen, a probléma megoldódott!
-
Nekem is Samsung monitorom van ebből a fajtából ez már a második és ha kicsit erősebben megütöd (hirtelen idegből) akkor megráz : / ezért inkább TDU-zok mint cod4 :D -
DeenQa #68874
ajha... szép lambo szobrot csináltam :D -
Hát most ha utáltok miatta,ha nem,nekem akkoris kéne,megcsinálni azt a szigetkört. :) -
Szabi1991 #68872 gondolom van vmi teleportos trainer.... -
És az milyen csit??
Mert azt a "millionaries challenge" nevű versenyt nem tudom megcsinálni az istenért se,és a Samsung monitoromat csak a lélek tartja egyben. (kapott egy pár sorozatot :) ) -
Szabi1991 #68870 jah :/ -
Jó reggelt!!
Srácok,hogy van az,hogy egy csomó verseny után megnézem a "global rankings"-ot,és látom,hogy az első 100 ember a kétszáz,meg az akárhány kilométeres versenyeket,ilyen 0.2 másodperc alatt,a traffipaxos versenyek összértéke meg ilyen 5000 km/H???
Ezek csíterek,vagy mi van?? -
link14 #68868 Igen újra végig kell játszanod.
Mondjuk lehet offline profilból online-t csinálni de az bonyolult meg amugy se értem
De nem veszítesz semmit ha újra kezded legalább gyakorolsz még egy kicsit miután jössz krúzolni. -
link14 #68867 Jó reggelt minden kedves forumozos társnak
Lehet még egy online profilt létrehozni.
Belépsz a játékba utána menübe ProfilList (valami ilyesmi) ott new és ugyan úgy csinálod mint az első profilt csak más nével azon kívül lehet ugyan az a jelszód email címed
Remélem tudtam segíteni
Üdv: Speed -
madafakk #68866 most mi van? miért piszkálódtok? normális kérdéseket tettem fel -
play sims2...u own sg.hu! -
madafakk #68864 nem ez :) viszont elég érdekes dolgok ezek, és mivel most szünet van, ilyenkor ér rá játszani is az ember. -
különben meg mér csodálkozol hogy a 3 hsz-edből csak 1 marad??? -
ez izgat a legjobban mi? :/ inkább menyél csajozni...
a koronádat te nem látod sztem de többiek igen -
Ezvan...sprite...
-
hát ez nemigaz válaszolnék valakinek és mire elküldöm má hárman megirták ugyanazt amit én akarok pf :D -
én ugy tudom hogy lehet de öÖö mi nem sikerül? -
madafakk #68858 sziasztok megint. tegnap este írtam 3 kérdést, mára csak 1 maradt :D
szóval. champion szinten vagyok, de még nem csináltam meg az összes kihívást, tehát csak "lyukas korona" jelem van - ELVILEG --> ugyanis ha benézek a klubbomba, és az intra club alatt látom a tagok nevét, előttük pedig egy kis koronát, ha már championok, de az én nevem előtt nem látok koronát :( pedig 465 pontom van, felül írja is h chamipon, de pl a klubbon belül rankingsnál PRO-t ír nekem...most akkor hogy is van ez?
köszi a helpet előre is! -
Tudtommal nemlehet... -
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy meglévő online profil mellé lehet mégegyet (online) létrehozni? Ha igen hogyan? Mert nekem nem sikerült. Mit nem tudok? (az olvasáson kívűl...)
Előre is kösz... -
kéne ujra rendesen TDU-znom :D -
BOLDOG KARAJCSONT - HO HO HOO -
ja:D akk nem szoltam:D -
De de warez az OFF topicban köszi! csináljatok képeket :D -
dehogynem -
oké hogy holnap veszed meg de ha még nincs meg eredetiben akkor hogyan játszottad ki?? 
mert tudtommalwarez verzióval nem lehet versenyeket nyerni:D