107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ladics
    de gagyi logo:D
  • B2man
    Nekem is ilyen van és mindenféle hókusz-pókusz nélkül működött. TDU-ban Beállítások->Irányítás->Opciók (utsó) itt ugyi kormány engedélyezés, valamint nálam a Rumble/Force Feedback csúszka maxra kitolva. Valamint a kormány driverében Option->Global device settings. Itt bekapcsolni az enable centering spring opciót. Nálam az első 3 135%, a kormány visszatérítő erő pedig 125%, de neked kell megtalálni a Te számodra megfelelő beállítást.
  • somdav95
    De a HC az jobb, tegyük hozzá
    Tegnap gurultam egy kicsit luna-val meg ( úúh elfelejtettem a nicket ... ) egy másik sráccal. Én a kis 240R-el, hc módba mentem velük, meg még laggolt is a szerver mert töltöttem lefele 1mb/s-al. Érdekes volt :D
  • HUNMemphis
    Viszont ahoz ki kell lépned.Két féle képpen játszhatsz.Non HC vagy HC. Belépéskor dönthetsz és max egy új belépéssel változtathatsz.
  • Falkon
    A menüben tudod kiválasztani , ha eléred a 45%-ot
  • Von Nyalosch
    Sziasztok!

Lenne egy hülye kérdésem hogy hogyan tudom a hardcore mod-ot kiválasztani, mert amikor kiírta nem tudtam elolvasni.
  • Falkon
    Ki van még fent?
  • ladics
    off
    nézzétek mit találtam
    <--:D
    pontosan itt
    me tom hogy smile válság van :/ sry az offért közérdekü
  • somdav95
    Ezvan.. sprite.. Akkor is lenyúlom a betűtipust
  • ladics
    ennye somdav:D:D:D láttam logomühelyben:D dádá lesz XD
  • Misi az ezredes
    Már megírtam neki a válaszom (nekem is írt : )
  • ladics
    ez nem én voltam:D valami madafakaa gyerek ...
  • tdu Toyota
    van akinek logitech formula force exe van? akinek az van írjon lécci mert nekem is az lett és lenne egy pár kérdésem 1.nem lehet beálítani a kormányt hogy a kormánykerék ne maradjon ott hanem vissza ugorjon,és a vibrálás beállításokat
  • Misi az ezredes
    Ladics : A stressz okozta lelki bajaid vagy dühkitöréseid lécíves másik topicba... köszi
  • Hoffi
    jóvan nem értek én hozzá xD
  • Higany
    Utólag is Kellemes Karácsonyt Kívánok és B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!!
  • Misi az ezredes
    Fent van a honlapunkon a végeredmény!
  • somdav95
    Olvasó nincs, de amúgy tudok játszani... Itt nem hagynak msn-en, multkor meg ismerős volt nálunk.... Na de egyszer majd megyünk egy több száz km-t, mint régen :)
  • HUNMemphis
    Hát de nem? Csak gondold végig álmodd meg képzeld el ezt a három játékot egybe.Sztem pazar lenne.
    Sikerült szerezned olvasót?Most megyek fel szigetre kicsit megjáratni az amcsi babát.Jöhetnél te is.
  • somdav95
    Egyetértek mester
  • HUNMemphis
    Hogy őszínte legyek én sosem gondolkoztam a motorfizikán.Van egy Ford GT-m azzal is lehet menni ész nélkül aztán ütközni és ismét padlógázzal indúlni.
    TDU-ba az alap GT 500LE-vel megy 306Km-t.Elvileg.Tuninggal 347-et 600LE-vel. Ideális.
    Amikor kiderült hogy az SLR nem H váltós hát a szívem szakadt meg.Én nem érzem a kocsit ha nem markolászhatom a H váltót.

Különben nagy álmom hogy egyszer egy NFS TDU keveréket készítsenek.Lehessen tuningolni izlés szerint ki amenyit nem sajnál de legyen remek grafika,TDU-s HC mód és NFS-es hangok/story.
    Éss egy kis GTA-s feeling sem ártana.Dolgozz a pénzért aztán versenyezz ha van rá pénzed.Élő város.Nagyváros sok zsaruval.Kisváros kevés zsaruval kevés tömeggel. GTA+NFS+TDU=>Kasszasiker.
  • somdav95
    Pedig az enyhén arcade, de ne zavarjon....
  • B2man
    Van ahhoz is, most néztem. A motorokra visszatérve, tény hogy nagyon irreálisak, de így legalább vezethetőek. Kormánnyal nagyon vacak az irányítás, billel nem próbáltam. Kocsiknál HC-ben DA offnál egész elviselhető, csak ne repkedne az ember velük. Mivel 1 kocsihoz se volt még szerencsém élőben ezért nem is tudom milyennek kéne lenniük, de azért van már 130e km vezetési tapasztalatom és szvsz nem annyira vészes a fizikájuk. Mellesleg ez a játék nem szimulátor, mint ahogy nem is arcade. A kettő közt szerintem a legjobb utat választotta az Atari.
  • Hoffi
    szerintem a race drivr gridnek se rossz a fizikája:D
  • AdyBaby
    Forgalom nélkül nagyon uncsi lenne...És mennyire igaz pölö a szigetkörökre, hogy "lassan járj, tovább érsz". XD Nem kell sajnálni a féket, ha el kell kerülni valamit, stb.

Nekem is hagy kívánnivalót maga után amúgy a motorok fizikája, de a lényeg, hogy nagyjából ugyanazok a különbség köztük és kocsik között, mint a valóságban. Ilyen alapon a kocsik fizikáját is elbaltázták. Játsz pár kört a Race-szel, vagy a GTR-rel. AZ már közelít a valósághoz.
  • [HUN]FaTaL
    No traffic hack ha jól tudom hálistennek nem működik az 1.66-tal.
  • B2man
    Szerintem is simán végig lehet vinni, én pölö Enzoval csináltam meg párszor. Ha sehogy sem sikerül, akkor ajánlom a no trafic hack-et, asszem gamecopyworld-ön is van. Trainert én elvből nem használnék (forgalom kikapcsolását se), mert akkor minek játszani, elmarad a siker, dicsőség íze.
  • Hoffi
    nekem semmi bajom nincs a motorok fizikájával
  • AdyBaby
    Miért? Milyennek kéne lennie?
  • [HUN]FaTaL
    Nem igazán mert el van cseszve a motorok fizikája szvsz.
  • somdav95
    Valami 335 a vége papíron. Ezt fel lehet tolni sima úton vagy 360-ra. De ez a 394 csak szélárnyékba kéne hogy meglegyen szerintem...
  • CopyKing92
    haljátok ez jó hogy ha ennyit megy ez szélrányék nélkül? (ez természetes? O_o)
  • AdyBaby
    Miért rákos a motor? Nem csípitek?

Ki a SZABODAVID?

Ezúton is köszönöm neki az ugratós trükkök megmutatását. Jót szórakoztam. :) Medvének meg a Nissan GTR-es srácnak (elfeledtem a nicket..:) ) a krúzt. :)
  • csoli31
    Sziasztok!
    Nekem egy Logitec van és az vibrál!
    Amúgy meg mostantól az öcsém is jelen lesz a szigeten, mert nem bírtam magammal és összehoztam egy gépet neki és megvettem a játékot is, és hogy ne keljen default kocsit látnia megvettem neki a car pacot is.
    Az első közös képünk!
  • Norbi1990
    Pedig jelől. Nekem is volt már egy pár narancssárga gyerek a térképen :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen tudom, de a mapon nem tudok róla hogy bármit jelölne narancssárgával :)
  • Tattix
    Pedig van ilyen!És olyan is hogy aki újból visszajött a layerbe és lockolod nem zöldre hanem narancssárgára változik a neve.
  • kvanta
    Az legyen a legkisebb gond. Köszönöm a gyors választ.
  • somdav95
    Ja csak nem vibrál
  • HUNMemphis
    Gyönyörű képek! Gartula.
    Nem tudod véletlenül mi lett a tegnapi warunk végeredménye? Nyertetek?
    Nekem elszállt a gépem azért tüntem el.