107666
-
de gagyi logo:D
-
B2man #68930 Nekem is ilyen van és mindenféle hókusz-pókusz nélkül működött. TDU-ban Beállítások->Irányítás->Opciók (utsó) itt ugyi kormány engedélyezés, valamint nálam a Rumble/Force Feedback csúszka maxra kitolva. Valamint a kormány driverében Option->Global device settings. Itt bekapcsolni az enable centering spring opciót. Nálam az első 3 135%, a kormány visszatérítő erő pedig 125%, de neked kell megtalálni a Te számodra megfelelő beállítást. -
De a HC az jobb, tegyük hozzá
Tegnap gurultam egy kicsit luna-val meg ( úúh elfelejtettem a nicket ... ) egy másik sráccal. Én a kis 240R-el, hc módba mentem velük, meg még laggolt is a szerver mert töltöttem lefele 1mb/s-al. Érdekes volt :D -
Viszont ahoz ki kell lépned.Két féle képpen játszhatsz.Non HC vagy HC. Belépéskor dönthetsz és max egy új belépéssel változtathatsz.
-
A menüben tudod kiválasztani , ha eléred a 45%-ot -
Von Nyalosch #68926 Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem hogy hogyan tudom a hardcore mod-ot kiválasztani, mert amikor kiírta nem tudtam elolvasni. -
Ki van még fent? -
off
nézzétek mit találtam
<--:D
pontosan itt
me tom hogy smile válság van :/ sry az offért közérdekü -
Ezvan.. sprite.. Akkor is lenyúlom a betűtipust 
-
ennye somdav:D:D:D láttam logomühelyben:D dádá lesz XD -
Már megírtam neki a válaszom (nekem is írt : ) -
ez nem én voltam:D valami madafakaa gyerek ... -
van akinek logitech formula force exe van? akinek az van írjon lécci mert nekem is az lett és lenne egy pár kérdésem 1.nem lehet beálítani a kormányt hogy a kormánykerék ne maradjon ott hanem vissza ugorjon,és a vibrálás beállításokat -
Ladics : A stressz okozta lelki bajaid vagy dühkitöréseid lécíves másik topicba... köszi -
jóvan nem értek én hozzá xD -
Utólag is Kellemes Karácsonyt Kívánok és B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!!
-
Fent van a honlapunkon a végeredmény! -
Olvasó nincs, de amúgy tudok játszani... Itt nem hagynak msn-en, multkor meg ismerős volt nálunk.... Na de egyszer majd megyünk egy több száz km-t, mint régen :) -
Hát de nem? Csak gondold végig álmodd meg képzeld el ezt a három játékot egybe.Sztem pazar lenne.
Sikerült szerezned olvasót?Most megyek fel szigetre kicsit megjáratni az amcsi babát.Jöhetnél te is.
-
Egyetértek mester 
-
Hogy őszínte legyek én sosem gondolkoztam a motorfizikán.Van egy Ford GT-m azzal is lehet menni ész nélkül aztán ütközni és ismét padlógázzal indúlni.
TDU-ba az alap GT 500LE-vel megy 306Km-t.Elvileg.Tuninggal 347-et 600LE-vel. Ideális.
Amikor kiderült hogy az SLR nem H váltós hát a szívem szakadt meg.Én nem érzem a kocsit ha nem markolászhatom a H váltót.
Különben nagy álmom hogy egyszer egy NFS TDU keveréket készítsenek.Lehessen tuningolni izlés szerint ki amenyit nem sajnál de legyen remek grafika,TDU-s HC mód és NFS-es hangok/story.
Éss egy kis GTA-s feeling sem ártana.Dolgozz a pénzért aztán versenyezz ha van rá pénzed.Élő város.Nagyváros sok zsaruval.Kisváros kevés zsaruval kevés tömeggel. GTA+NFS+TDU=>Kasszasiker. -
Pedig az enyhén arcade, de ne zavarjon.... -
B2man #68907 Van ahhoz is, most néztem. A motorokra visszatérve, tény hogy nagyon irreálisak, de így legalább vezethetőek. Kormánnyal nagyon vacak az irányítás, billel nem próbáltam. Kocsiknál HC-ben DA offnál egész elviselhető, csak ne repkedne az ember velük. Mivel 1 kocsihoz se volt még szerencsém élőben ezért nem is tudom milyennek kéne lenniük, de azért van már 130e km vezetési tapasztalatom és szvsz nem annyira vészes a fizikájuk. Mellesleg ez a játék nem szimulátor, mint ahogy nem is arcade. A kettő közt szerintem a legjobb utat választotta az Atari. -
szerintem a race drivr gridnek se rossz a fizikája:D -
AdyBaby #68905 Forgalom nélkül nagyon uncsi lenne...És mennyire igaz pölö a szigetkörökre, hogy "lassan járj, tovább érsz". XD Nem kell sajnálni a féket, ha el kell kerülni valamit, stb.
Nekem is hagy kívánnivalót maga után amúgy a motorok fizikája, de a lényeg, hogy nagyjából ugyanazok a különbség köztük és kocsik között, mint a valóságban. Ilyen alapon a kocsik fizikáját is elbaltázták. Játsz pár kört a Race-szel, vagy a GTR-rel. AZ már közelít a valósághoz. -
No traffic hack ha jól tudom hálistennek nem működik az 1.66-tal. -
B2man #68903 Szerintem is simán végig lehet vinni, én pölö Enzoval csináltam meg párszor. Ha sehogy sem sikerül, akkor ajánlom a no trafic hack-et, asszem gamecopyworld-ön is van. Trainert én elvből nem használnék (forgalom kikapcsolását se), mert akkor minek játszani, elmarad a siker, dicsőség íze. -
nekem semmi bajom nincs a motorok fizikájával -
AdyBaby #68901 Miért? Milyennek kéne lennie? -
Nem igazán mert el van cseszve a motorok fizikája szvsz. -
Valami 335 a vége papíron. Ezt fel lehet tolni sima úton vagy 360-ra. De ez a 394 csak szélárnyékba kéne hogy meglegyen szerintem... -
haljátok ez jó hogy ha ennyit megy ez szélrányék nélkül? (ez természetes? O_o) -
AdyBaby #68897 Miért rákos a motor? Nem csípitek?
Ki a SZABODAVID?
Ezúton is köszönöm neki az ugratós trükkök megmutatását. Jót szórakoztam. :) Medvének meg a Nissan GTR-es srácnak (elfeledtem a nicket..:) ) a krúzt. :) -
csoli31 #68896 Sziasztok!
Nekem egy Logitec van és az vibrál!
Amúgy meg mostantól az öcsém is jelen lesz a szigeten, mert nem bírtam magammal és összehoztam egy gépet neki és megvettem a játékot is, és hogy ne keljen default kocsit látnia megvettem neki a car pacot is.
Az első közös képünk!
-
Pedig jelől. Nekem is volt már egy pár narancssárga gyerek a térképen :) -
Igen tudom, de a mapon nem tudok róla hogy bármit jelölne narancssárgával :) -
Pedig van ilyen!És olyan is hogy aki újból visszajött a layerbe és lockolod nem zöldre hanem narancssárgára változik a neve. -
kvanta #68892 Az legyen a legkisebb gond. Köszönöm a gyors választ. -
Ja csak nem vibrál 
-
Gyönyörű képek! Gartula. 
Nem tudod véletlenül mi lett a tegnapi warunk végeredménye? Nyertetek?
Nekem elszállt a gépem azért tüntem el.
<--:D