107666
-
tetszik az aláírásod első része :) -
Szabi1991 #69020 [center] -
Szabi1991 #69019 [center]
-
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy készül a játékhoz új Mercedes S-osztály vagy CL? -
Köszönöm.
Akkor előbb kijátszom a single-t, mert ahogy olvastam jobbnál jobb verdákat tudok majd venni. -
AdyBaby #69016 Továbbá hidd el: ha egyedül jössz rá dolgokra, akkor azok dupla élvezetet jelentenek! :) Ha nagyon nem boldogulsz, akkor kérdezz. Én biztos szívesen segítek. -
AdyBaby #69015 Szerintem gyakorolgass előbb. :)
Én még narancssárgás versenyen nem indultam, de ahhoz előbb össze kell gyűlnötök, hogy indulhasson. Útszéli narancssárgás krimókban (éttermek, mittomén...) ) tudsz versenyezni játékosok által kreált challange-eken. Vagy mikor szemben jön egy online player "entert" ütve tudod kihívni egy versenyre, amit ha elfogad, akkor utána meg kell szabnod a menet útvonalát/hosszát.
De mindezek előtt előbb szvsz csináld végig a szingli részeket. Jó móka, útközben meg sok emberkével fogsz összefutni, míg kihívástól kihívásig gurulgatsz. -
Attól függ :) De szerintem jó nagyon :) -
Ami van Magyarítás az jól működik? -
Ez biztos jóvolt, kár, hogy nem tudtam ott lenni.:( -
Szabi1991 #69011 [center]
-
Még mielött kérdezel
1.: olvazsd el a FAQ-t
2.: ha nem kaptál választ a kérdésedre akkor regisztrálsz a honlapon és a forumban megkérdezed (Mert ide nem kell sok OFF kérdés, és ott is szívesen válaszolnak : / ) -
1990 Ft-ért. -
Mokus1 #69008 Basszus tényleg.Mennyiért osztogatják ott? -
Oks értem, köszi, zölden írja ki. Mostmár találokztam is egy két embberl föléjük van írva a nevűk narancssárgával. És hogy tudok ellenük versenyezni? a sárgához odamegyek amelyiket írtad? -
AdyBaby #68996 A motornak van egy olyan tulajdonsága, hogy minél gyorsabban mész, annál jobban kell dönteni, hogy mozduljon valamerre. Kocsinál is ez van a kormányzásnál. Ez így jó. TDU ban sincs az a kocsi, ami felvenné a versenyt az MV-vel forgalomban...:) Végsebességben esetleg, de ott se nagyon. -
neszójjábe mert megütlek :D Amúgyis segítettem, bleeeee :D -
jóvan,majd más akkor, te logoharcos:D -
sose regeltem gamespy on :D -
Ergo ajánlom a google-t :D Amúgy gőzöm nincs, nem szedek tducentral-ról -.-' -
ő, tducentral-ra adna valaki 1 linket , mert nekem 1 11.hó 08.ik update1 jön be, ergo bugos^^ -
Nem muszáj regelni... Van akinek anélkül is megy. Pl nekem :P -
Lol a linkelés nem tudom hogy sikerült, de működik az a lényeg..
-
Szia, S2SJH1WWaBaUo6LLSmoZWdqFIibRFHh1yrSEDfKBF[QxWQhDHbODvUGYS7WCXOcwEMLNq3o1Wf0g__]itt csinálj értelemszerűen egy új account-ot, majd e-mail-en megerősíted ha minden oké.. ezután tudsz csak online játszani, ahogy Atti12 is írta. -
tducentral-ról mod? :) -
ha feltelepítetted felrakod hozzá a patchet, ezután elindítod. Beírod a serialt utána pedig kérni fogja hogy írj be nevet meg email címet ha jól emléxek. Lényeg hogy tölts ki mindent és a gamespy ID-t pipáld be :) Ennyi az egész. -
Hali!
Most jövök a Media Marktból megvettem a játékot, most telepítem.
Mit kell csinálnom hogy tudjak vele neten játszani? Kell valahol regisztrálni vagy csak rámegyek a multiplayerre és kész? -
Szabi1991 #68984 vagyok.. :) -
gagyenkov #68983 Aloha! 11.00 CADILLAC XLR-V találkozó és túra! Dél-nyugati világító toronynál! TS-re gyertek! -
Mindenki alszik? valaki nem jön? én fent vagyok szigeten! :) -
Mivel elég sok hiba volt az autóskártyában. készítettem hozzá javítást, amit innen le is lehet tölteni. Akinek nincs meg egyáltalán az autóskártya za letöltheti innen az egészet javítva. -
raga #68980 Viper GTA4 módra... -
egy tipp: motor irányitáshoz, és úgy egyébként a játékhoz ha nem akarsz kormányra befektetni a legeslegjobb egy Logitech gamepad olyan amin van két kis "gomba" mint a ps joyokon.
Rendkívül finoman lehet vele irányitani autót is motort is!
nem vagyok logitech díler:) -
teljesen más stílusú mint a GT Legends :) Olvass utána, nézz videókat. -
Jobb ez mint a GT Legends?Az 50-es évek országúti cirkálói benne vannak? -
Von Nyalosch #68976 Másnak sem megy a szerver? -
Csak úgy.
-
balika95 #68974 Hát Zalman hűtő az van...
Egyébként megtartsam a kocsijaimat 3as tuningon vagy aggyam el a régieket és vegyek újjat?
-
Nem. 4 kihozható belőle, de csak minőségi OC alkatrészekkel és alapos BIOS/frekvenica/feszültség ismeretek mellett. De ez nagyon off, menj a PC tuning topikba -
csoli31 #68972 Bocsesz de elírtam E8600 helyet E8500-ast írtam