107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • norman001
    hy nekem meg van eredetibe de nem tok kormánnyal játszani nem találom azt a be álitást tud valaki segiteni?
  • holecsko10
    Hát láttam már szebben kidolgozott módot is de szép. Eddig a 535i-nek a legszebb a kidolgozása belül.
  • Hoffi
    :D
  • Hoffi
    A Z4-esnek milyen a belseje?
  • holecsko10
    Ebben egyet értek remélem ki dobnak egy módolt hangot hozzá meg kijavítják benne az ablakot. Mert amikor le húzom olyan mintha egy lambo Murcielago ajtó nyílna ki.
  • Hoffi
    nemá :D báááe nekem az RS4-re van rakva xD
  • holecsko10
    Melegszik de kettő külön BMW van a garázsomban egy 535i meg egy Z4.
  • Hoffi
    csak az RS4 alap hangja egy fos(szerintem) meg leszedni se tudok olyan szépen duruzsoló hangot :(
  • holecsko10
    A BMW a Wiesmann helyén van.
  • Hoffi
    Az Audi RS4-re teszi és nagyon szép a bömbi :D
    már csak azé is kellet a bömi mert unokatesómnak is ugyanilyenje volt és olyan qva jó volt :D
  • Toyo
    Kis bömmögő melyik autó helyén van? Jól néznek ki..
  • holecsko10
    Igen karbon bevonatú Koenigsegg
  • ladics
    nincs, de ha mind a 2-őt jelölöd asszem az probléma probáld csak az 1. én bent maradok:)
  • burjanmate
    Kösz!
    Más: amikor a fórumra akarok bejelentkezni, hiába jelölöm ba a bejelentkezve marad fliratot, mindig be kell jelentkeznem. Erre van megoldás?
  • Kajari82
    hali simán a dokumentumokból a test drive mappát :)
  • pisuka
    Srácok újra kell dobnom a wint, mit kéne ki mentenem ,hogy ne előlről kezdjem és megmaradjanak a mentéseim?
  • HUNMemphis
    Hát jól van végülis nekem megér ennyit.1Órácska GT-zés bőven megér.
    Jó képek.Az 5. képen baró a Spyker motorháztetője alatt lévő izé.A spykernek nem farmotora van? Külsőre nekem az esne le.Sok beömlő erre utalna.
    Egy tuti a GT farmotoros.
  • ladics
    Másik képfeltőltés,na nézzük milyen,ha rossz akkor rossz:D
    pár kép nektek mert éjeli bagoly vok:D

• [HUN]FaTaL
    Sajnos igen :/
  • HUNMemphis
    Értem.És akkor ezt minden egyes belépéskor végig kell csinálni? Gondolom igen.
  • [HUN]FaTaL
    Mármint a hangja recseg belső, motorháztető és lökhárító nézetben. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez az összes NFS-t lenyomja, de ezt már jópáran nagyon-nagyon régóta tudjuk :D Nem is lehet egy lapon említeni a két játékot.
  • [HUN]FaTaL
    Egy csomó kocsinak recseg a belseje nem volt elég éles a füled :)

Megoldás: Amikor fut a játék ki alt+tabolsz, feladatkezelő, folyamatok, testdriveunlimited.exe jobb klikk és az affinitásnál a cpu1től kiveszed a pipát, nem lesz FPS csökkenés viszont a hangprobléma megszűnik. (Szvsz. ez mehetne a FAQba, a megoldásra Zabimaru jött rá :D)
  • Akuma
    Szerintem ez a játék lenyomja a legújabb NFS-t :)
  • Akuma
    Áhháááá :)
  • Toyo
    Hát magyarokat úgy találsz, hogy ott a nevében a hun, hu valamilyen módon.. vagy csak elég magyaros a neve :D
  • Toyo
    Próbáld meg, de nem fog menni.. ha packos kocsival mész, mondjuk a szalonban nyomsz egy test drive-t, akkor 1 percig megy vígan aztán ledob a szerverről.. de olvastunk már olyat is itt, hogy megy mint az álom ugyanazzal a kóddal.. :)
  • Akuma
    Igen már müxik végre :)) Köszi mindenkinek! Játékosokról rá tudok valahogy jönni, hogy ki a magyar meg ki nem??
  • proway
    sziasztok.eredeti gémem van és azt akarom kérdezni h van ez a megapack,és ennek a packnak kell 1 serial-kód ami aktiválja úgymond,és hogy ha ennek a kódnak beírnám a TDU serial-számát akkor az nem lenne jó? ugyanúgy kifagyna ha a megás kocsival mennék?
  • HUNMemphis
    Hát jah mi együtt szarunk.
    Srácok van egy kis problém a GT-mel.Nos nekem egy ideje elkezdett recsegni a hangja.Ezelött nem nagyon csinálta vagy nem volt elég éles a fülem nem tom.Kérdésem az lenne hogy:Hangkártya drivert kéne frissíteni vagy TDU-hoz van-e valami hang patch?(Sztem nincs).
    Másik hogy GTA S.A.-ba is sokszor nem "játsza le" a hangokat egyszerre.Pölö lövés+robbanás+motorzaj+sikoltozás+eső...

PC mágusok van ötletetek?
    Addig is új színnel kissé porosan.
  • RS
    Már kicsit fáradt vagyok, nem Zonda hanem Koenigsegg.
  • RS
    Karbon kocsi? [Zonda]
  • Atti12
    csinálj meg pár versenyt, majd lépj ki a játékból. Utána vissza és menni fog.
  • somdav95
    Én be is szarok :D
  • popzu
    g25tel beszarnál:D
  • Hoffi
    nagyon
  • Akuma
    Amúgy kormánnyal mennyire lehet élethűen játszani ezt a játékot?
  • Akuma
    Na sikerült végre belépnem, de játék közben kiírja, hogy nincs kapcsolat a szerverrel... Előjöttek az új versenyek végre, de mégsem tudok másokkal játszani mert nincs kapcsolat... Miért lehet ez? Hiszen a gamespy be tudott jelentkezni... :/ Amúgy köszönöm a sok segítséget!!!
  • Mokus1
    Addigra összehozok valami pöpec kis kocsit:)
  • Toyo
    Láttalak vagy 3x, de mindig eltűntél valóban.. :) Majd pótoljuk ha rendbe jön..