107666
-
mentem 82-őt is csak nem volt bent a mérő-.-' -
Na megyek énis ezzel eggyet :D Hátha letudlak nyomi :P -
sorry megvan a hiba -
na ma jövök arra a 18:00 kor ami lesz krúzra egy MV Augustával hogy tudjam tartani a tempót :D de max csak 7-ig maradhatok :(
de valaki betudna szúrni egy képet vagy elmagyarázná hogy pontosan hol kell találkozni mert igy arrol hogy dél nyugati autopálya meg motel az nekem magas :D -
TEJÓÉG MILYEN PICI
-
Hát akkor tessék csak tessék:P
-
Thx. -
Még nem tudom mivel megyek, még kikell választanom a gépsast... :D -
Emiatt szokott fagyni a játék... -
Kösz, kipróbálom. Egyébként mi is ez? -
Gaben: Na ná hogy laza lesz! 
Somdav: TVR-el is fasza eredmény ez. A Lotus meg olyan mint egy dragster és ez a 280-as sebesség is max egyenesben lesz autópályán.
Szabi: Jövök TS-re ha adsz egy IP-t és egy PW-t.
Ladics: Ez amolyan kedv csináló volt. Én a Ford GT-mel nyomtam egy mérést. 0-100 mennyi idő és mekkora a végsebesség. Som is nyomott a saját verdáival.Aki szeretne még várom a képeket. -
tök mind1 mivel?:D -
Ott van fent a bannerba. Töltsd le a progit, majd töröld ki vele a radialeng-et.. -
Mi? -
radialeng? -
Van 1 60 km-es verseny az óra ellen, nekem harmadszor fagyott ki, amikor márcsak 8,7 km volt hátra. Ez másnak is előfordult?
-
Ezen az útszakaszon ( amit látsz a képen ) kell gyorsulni és végsebességet elérned... HC-ben, és DA: off, -
ha laza lesz akkor előveszem a murcim:) -
Na ezt a versenyt valaki magyarázza el^^ me lemaradtam:D,szóval Ford GT- Lotus [valami kategória?:D] aki segít annak köszi:] -
Gyorsulgattam egy kicsit:
Először is itt a Sagaris. Hát a gyorsuláson még kéne javítanom, de ez most így sikerült...
Másodjára itt a kis Lotus. Egyszer sikerült gyorsulnom vele 2.82-t, csak utána megtolt egy buzi kis köcsög egy Mclarennel és 311-et mentem vele, ha azt felrakom az nem lett volna fair szerintem, így mentem mégegyet. Nem a legjobb de szerintem elfogadható.
És beállítottam egy új csúcsot is a kis Lotus-al! Íme:
-
ts hát öhhh :D Majd meglátom :) -
Szabi1991 #69285 GTO-val jövök sztem :D
TS-en legyetek :p -
Jéé hát akkor megyek a Lotus-sal. Lenyomom vele még a GT-t is
A multkor is úgy beszéltük meg hogy max 250-el megyünk mikor elkezdtük a szigetkört. Ahhoz képest végig full gázon volt a pedál majdnem :D
-
Más autó HELYÉRE teszed be.Ugyanannyi kocsid lesz. Ahogy írtad."Mercedesből hirtelen Supra lesz".Ez fog várhatóan történni.A létszám marad.
Rocco.:Eredetileg Oahu Motors volt de gondoltam jó fej leszek és átírom cars-ra.Ha lesz hely jöhetsz persze.Sőt aki motorral van az is jöhet.Laza krúz lesz nem verseny.
-
Az extra autókat mint pl a supra , impreza ha berakom a játékba akkor valamit átalakít(pl mercedes-ből hirtelen supra lesz) vagy plusz autóként kerül be? -
Ohau Cars, motor logóval.. :DDD én nem hc-zok, de a ha van hely mehetek ?
-
Örülnék ha eltudnál jönni!Eldöntöttem hogy megtartom.Annyi hónap után ideje visszatérnem. 
Som teee galád!Hát jó akkor 287 mindegy.A lényeg hogy jólenne ha jönnél te is.Akár az újdonsűlt erőgépeddel.Készítettem én is egy plakátot a gyűlekező színhelyén.Biztos ismeritek.
Kíváncsi leszek mennyien jöttök.Így végigondolva jöhetnek azok is akik mellőzik a HC-t.Csak tartsák féken a lábukat. -
Ha tudok jövök Memph!!
-
282??? Háhááá, 287-et kihoztam belőle a multkor :D -
A Lotusod 282-t megy.Ha jól emlékszem képes rá.Toyotával futottam most az imént össze és valami jó verdát keres.A GT-t már nem ajánlottam. 
Viszont volt szerencsém kipróbálni egy Ferrari Testa Rossát...Hát GT-hez képest sehol sincs az az autó.Pedig Ferrari.De a gyorsulása szegényes.
Lehet holnapra összedobok egy kis krúzt.Ha van rá 3 4 jelentkező akkor tuti.
Holnap reggel elkészítem a az ÉN plakátomat az infokkal együtt.
,Jó éjt,Good Night,Gute Nacht=> Tanult ember.
-
AdyBaby #69276 Köszi a linket a Suprához! :)
Ahhoz a szép Imprezához tudtok esetleg adni egy linket?
-
Holnapra gyorsulok ezzel is eggyet miután feltuningoltam :) -
Azt elhiszem, de tuning nélkül nekem akkor is gyenge :D Tuninggal nemtom... -
Szabi1991 #69273 270et megy :D -
Azt a pontiac-ot én olyan erőtlennek érzem hatodikba. :/ Pedig szépen megcsinált kis autó!! -
Szabi1991 #69271 [center] -
Fent északon mentem vele 349-et!! Szóval a 350-es "álomhatár" elérhető lesz szerintem :) -
Detélleg azért mentem neki xD
#69267: Sagaris-al mostanába nem járkálok de majd megpróbálom. Meg megyek eggyet lotus-al is. De csak holnap mert most nemhagynak msn-en... :D -
kamuuuuu nem direkt volt:D 
nem birtál ekkora sebesség felett uralkodni mi?:D
-
Bezony jó eredmény! A megállás meg...Hát én inkább saját fékkel állok meg.Bízok benne hogy 350-et is tud menni nagyon hosszú szakaszon.De tuti a 347km/h (segítség nélkül).
De ha már huncutkodsz akkor nyomathatnál egy Lotusos és egy Sagariszos menetet.Jah és bocs hogy nem írtam de öcsémmel LAN-oztunk.