107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ultrapulse
    Ha már ennyi modolt járgányt linkeltek, akkor Opel Speedstert esetleg vki ?
    Kis NFS Hot Pursuit 2 feeling meglegyen :D
  • Toyo
    Megapack-ot csak így lehet --> link
  • Toyo
    Itt a rendszámtáblás link.. kapsz egy Common_car.bnk fájlt, ezt felülírod a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules-ban lévővel és kész.. ha más név is van előtte, csak maradjon Common_car.bnk!
    Ez a feed me a legvégén van..

Valahogy lehet csinálni saját kezűleg is itt leírja, hogy hogyan, de ez az Nvidiás bigyula nekem nem jön be :)
  • Higany
    Hali! A rendszámátírás engem is érdekelne. Meg az is, hogy hol és mennyiért lehet megrendelni a Megapack-ot. Köszi előre is a segítséget! Bye!
  • Maxx
    Art ezt a rendszámátírósat majd msn ben küld át pls este, a két bömbit este kipróbálom, bár az X5 is megvan, azt is :D
  • Toyo
  • csontiz
  • csontiz
  • Maxx
    Nincs mit Art :) méskor is csapathatunk mocikkal :)
  • [HUN]FaTaL
    Mondom packos autóval nem tudsz menni ha nem vetted meg, mi olyan érthetetlen ezen?
  • Toyo
    Kösz a kétkerekű krúzt Kisvuk! :)
    Kicsaptuk a legelőre a jószágokat..

• Béla9248
    Nem amúgy! Csak kihoztam a garázsból! Kb. fél éve tolom és eddig nem volt para! De sztem is ezzel lesz gond mert ha kijövök vmi mással szalad simán nem vág ki!
  • [HUN]FaTaL
    És lám ezért dob le mert packos autót vettél :)
  • Béla9248
    Jah persze! Én kérek elnézést!!!
  • ultrapulse
    Hát carpackot nem kapni bútba' szal nem warez :D
    Rossz ki rosszra gondol :D Nekem személy szerint a "net" szó alatt az Atari webshop ugrott be XD
  • somdav95
    No warez uraim És én beszélek xD
  • Béla9248
    Most akkor itt mi a vicc?
  • ultrapulse
    Netrü' :D
  • anriracing
    akkor hova is lessz feltöltve a pack???honnan tudom leszedni???:D:D:D:D:D:D:D
  • Béla9248
    Azt nem is adom! Sőt nekem sem eredeti! Nem rendeltem hanem kaptam én is és a tdu seriálját adtam meg neki és lám müködik!
  • Hoffi
    mit csinálsz a carpackaL? :D mit töltessz fel?:D ám ha gondollod nem adnád meg a carpackod eredeti seraljat? xD
  • Béla9248
    Nem
  • ultrapulse
    Packkel kapcsolatban szólnék hozzá én is :)
    Ha netán fent van a cuccos, de ugye kitöröltem az Addon.txt-t, és így megpróbálnék venni egy autót akkor ledobna/kifagyna a játék ?
  • Béla9248
    Kb 6hónapja fent van a pack és eddig semmi para nem volt vele!
  • somdav95
    Húú nemtom. 7.0-t xDxD
  • Falkon
    A packkal van valami hiba
    Ha elérhető a szerver és beirtál kodot akkor az a hiba
  • Béla9248
    Your downloaded content has not been saved. You will bi disconected. Ezzel a hibaüzivel kidob folyamatosan! Vki esetleg tudja mi ez?

Esetleg ha kell vkinek feltöltöm nagyon szívesen a carpackot!
  • Hoffi
    ám mennyit sikerült gyorsulnod a maserati 3500GT-vel?
  • Hoffi
    MIT CSINÁLNÁL VELEM MSN-EN????? megint a perverz agyad az! xD
    amugy nincs pénzem a carpackra meg amugy se nagyon szeretek internetről rendelni!
  • somdav95
    Amúgy is folyton izélgetnélek msn-en :D Amúgy meg vedd meg a carpack-ot és megvan oldva :P
  • Hoffi
    nos hát szeretném bejelenteni hogy felhagyom a tdu carrieremet és újat kezdek singleplayerbe hogy 1 kicsit kiélvezhessem a megapack által adott boldog pillanatokban! xD
    majd talán 1 nap talán 1 honap talán 1 hét de az is lehet hogy 1 év múlva térek csak vissza hozzátok! xD
    De foSOM örömére a forumon még aktív leszek remélem sokan vannak még igy mint ez a fosom gyerek!

na csöccsi!
  • Maxx
    Danee wazzeg ne legyél hülye mert nyakonváglak irl :D

igen somdaw jol beszél :D
  • somdav95
    NEM!!
    Dél--->>>lent
    Kelet->>>jobb oldal
  • Realdanee
    Jahh vágom.... térképen a bal felső sarokban van egy világító torony ami mellett van egy parkoló...
  • Toyo
    Hát ha ebből ki tudsz hámozni valamit..
  • somdav95
    Idézek a (nagy) kisvuktól: "délkeleti világitótorony parkolójában feent a dombon."
  • Realdanee
    Sziasztok. A krúzhoz hol lesz a tali?
  • Immigrants
    Helló!Ha nem csináltam online profilt az elején később már sehogy se lehet úgy hogy a kocsijaim megmaradjanak?Előre is köszi a válaszokat!
  • Maxx
    Nem baj gyere csak :D Neked ott a helyed a kruzon :)
  • Toyo
    Nyugika van csak érdekességképpen csináltam..

Mocizás lesz.. ? Abban még bénább vagyok :)