107666
-
ultrapulse #69594 Ha már ennyi modolt járgányt linkeltek, akkor Opel Speedstert esetleg vki ?
Kis NFS Hot Pursuit 2 feeling meglegyen :D -
Megapack-ot csak így lehet --> link -
Itt a rendszámtáblás link.. kapsz egy Common_car.bnk fájlt, ezt felülírod a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules-ban lévővel és kész.. ha más név is van előtte, csak maradjon Common_car.bnk!
Ez a feed me a legvégén van..
Valahogy lehet csinálni saját kezűleg is itt leírja, hogy hogyan, de ez az Nvidiás bigyula nekem nem jön be :) -
Hali! A rendszámátírás engem is érdekelne. Meg az is, hogy hol és mennyiért lehet megrendelni a Megapack-ot. Köszi előre is a segítséget! Bye! -
Maxx #69590 Art ezt a rendszámátírósat majd msn ben küld át pls este, a két bömbit este kipróbálom, bár az X5 is megvan, azt is :D -
-
-
-
Maxx #69586 Nincs mit Art :) méskor is csapathatunk mocikkal :) -
Mondom packos autóval nem tudsz menni ha nem vetted meg, mi olyan érthetetlen ezen? -
Kösz a kétkerekű krúzt Kisvuk! :)
Kicsaptuk a legelőre a jószágokat..
-
Nem amúgy! Csak kihoztam a garázsból! Kb. fél éve tolom és eddig nem volt para! De sztem is ezzel lesz gond mert ha kijövök vmi mással szalad simán nem vág ki! -
És lám ezért dob le mert packos autót vettél :) -
Jah persze! Én kérek elnézést!!! -
ultrapulse #69580 Hát carpackot nem kapni bútba' szal nem warez :D
Rossz ki rosszra gondol :D Nekem személy szerint a "net" szó alatt az Atari webshop ugrott be XD -
No warez uraim
És én beszélek xD
-
Most akkor itt mi a vicc?
-
ultrapulse #69577 Netrü' :D -
akkor hova is lessz feltöltve a pack???honnan tudom leszedni???:D:D:D:D:D:D:D -
Azt nem is adom! Sőt nekem sem eredeti! Nem rendeltem hanem kaptam én is és a tdu seriálját adtam meg neki és lám müködik! -
mit csinálsz a carpackaL? :D mit töltessz fel?:D ám ha gondollod nem adnád meg a carpackod eredeti seraljat? xD -
Nem -
ultrapulse #69572 Packkel kapcsolatban szólnék hozzá én is :)
Ha netán fent van a cuccos, de ugye kitöröltem az Addon.txt-t, és így megpróbálnék venni egy autót akkor ledobna/kifagyna a játék ?
-
Kb 6hónapja fent van a pack és eddig semmi para nem volt vele! -
Húú nemtom. 7.0-t xDxD -
A packkal van valami hiba
Ha elérhető a szerver és beirtál kodot akkor az a hiba -
Your downloaded content has not been saved. You will bi disconected. Ezzel a hibaüzivel kidob folyamatosan! Vki esetleg tudja mi ez?
Esetleg ha kell vkinek feltöltöm nagyon szívesen a carpackot! -
ám mennyit sikerült gyorsulnod a maserati 3500GT-vel? -
MIT CSINÁLNÁL VELEM MSN-EN????? megint a perverz agyad az! xD
amugy nincs pénzem a carpackra meg amugy se nagyon szeretek internetről rendelni! -
Amúgy is folyton izélgetnélek msn-en :D Amúgy meg vedd meg a carpack-ot és megvan oldva :P -
nos hát szeretném bejelenteni hogy felhagyom a tdu carrieremet és újat kezdek singleplayerbe hogy 1 kicsit kiélvezhessem a megapack által adott boldog pillanatokban! xD
majd talán 1 nap talán 1 honap talán 1 hét de az is lehet hogy 1 év múlva térek csak vissza hozzátok! xD
De foSOM örömére a forumon még aktív leszek remélem sokan vannak még igy mint ez a fosom gyerek!
na csöccsi! -
Maxx #69563 Danee wazzeg ne legyél hülye mert nyakonváglak irl :D
igen somdaw jol beszél :D
-
NEM!!
Dél--->>>lent
Kelet->>>jobb oldal
-
Jahh vágom.... térképen a bal felső sarokban van egy világító torony ami mellett van egy parkoló... -
Hát ha ebből ki tudsz hámozni valamit.. -
Idézek a (nagy) kisvuktól: "délkeleti világitótorony parkolójában feent a dombon." -
Sziasztok. A krúzhoz hol lesz a tali? -
Immigrants #69557 Helló!Ha nem csináltam online profilt az elején később már sehogy se lehet úgy hogy a kocsijaim megmaradjanak?Előre is köszi a válaszokat!
-
Maxx #69556 Nem baj gyere csak :D Neked ott a helyed a kruzon :)
-
Nyugika van
csak érdekességképpen csináltam..
Mocizás lesz.. ? Abban még bénább vagyok :)