107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • csoli31
    Szevasztok!
    Én még azt teném hozzá hogy 15 Euro-ba kerül. Amúgy meg sajnálom de több lehetőséget nem tudok mondani neked a bajodra
  • Misi az ezredes
    Szerintem viszonylag tűrhető a tuning rajta ! De nem kéne mert én pont azért játszok a TDU-val hogy gyári járművekkel menyek...

#69671 NEM !!! Csak dombornyomásos kártyával interneten keresztül vásárolható (Főbb oka : Ha boltokban árulnák dobozos formátumba 1-2-re elkapkodnák és nem lenne működő kód. = kilopnák belőle [tehát inkább biztonsági okokból van meg persze olcsóbb is neten feltölteni szervergépről mint külön CD-ket gyártani ennek...)

De azok bizonyára segítő kezeket nyújtanának neked akiknek van...
  • burjanmate
    Nekem NFS-ben csak a tuning tetszik :D. 1ébként talán azért gyúrtak rá annyira a sztorira az utóbbiban mert már sejtették mennyire point n click lesz :D.
  • burjanmate
    Hi! A carpack-et be lehet szerezni dobozos formában magyarországon? Amúgy mennyibe kerül?
  • burjanmate
    Még mindig hülyül TDU alatt a billentyűzetem .
  • Szabi1991
    bűnronda nfs tuning..
  • bency
    amugy erre a gallardora nem lehet mondani semmit,maga a mennyorszag!!!
  • bency
    Hogy lehet beletenni uj autokat a jatekba,de a megapacken kivul !?
  • Toyo

Betettem a SE helyére, csak felnit nem lehet választani hozzá..
  • Toyo
    Van persze, olyan színűre fested amilyenre szeretnéd.. lime green alapból mondjuk nincs :)
  • ultrapulse
    Ez tényleg zsír, remélem van hozzá sunset orange, lime green és citromsárga festés :D
    Egyetlen negatívumot én a karbonozott csomagtartófedélben látom.
  • Toyo
    Kár hogy packos, nem tudtam menni vele.. de gyönyörű! Link

• Toyo

• Higany
    Köszi a segítséget!
  • n3whous3
    megoldottam

ami meg gond most... hogy elveszett a ~90%-os mentésem

Annyi időt öltem már bele, hogy nem tom hogy lesz kedvem megint elkezdeni...
  • Toyo
    Szerintem elég sok embernek fent van a gépén a gta4 is.. sőt a daemon tools csak nem zavarhat be, mert én nem használom a lemezt, hanem a mini imaget azon keresztül, tessék próbáld ki, lap alján van 43kb kicsomagolod és ezt mountolod be..
  • n3whous3
    MÉGSE az volt a baj :@
  • tdu Toyota
    jó is volt az csak hamar meglehetett unni
  • tdu Toyota
    köszi szépen
    popzu mi bajod ??
  • n3whous3
    hupsz, asszem meg van a gond, bocs a zaklatásért

(fel van rakva a daemon tools, bár elvileg nem fut most, az lehet a gond)
  • Hoffi
    nos leszedtem minden jó vele csak 1 baja van:
    [IMG][/IMG]

beis karikáztam szépen painttel :D

na hát ott felninél van egy másik felni rávetitve az aszfatra és sokszor qva zavaró tud lenni :D
  • n3whous3
    Hi mindenkinek.

Lenne egy elég nagy gondom, fel van rakva a gépre a GTA IV (szerintem itt kezdődnek a dolgok) és most felraktam megint a TDU-t is. Minden faszául megy, de fel kell ugye rakni a patchet is... Na most az a helyzet, hogy ezután már sír-rí a securom... És nem tudom elindítani

EREDETI a játék, már majdnem azóta meg van, hogy megjelent PC-re, eddig ilyen gond soha nem volt vele.

Szerintetek mi a lehet a baj? Muszáj felraknom a patchet, mert különben nem megy a netes móka :(
  • [HUN]FaTaL
    World Racing 2 ^^
  • Toyo
    Toyota Avensis
  • HUNMemphis
    Nah náh hogy ilyen kocsitok van.
    Mivel is gémeltünk anno?Nem jut eszembe a neve...Tudod ahol indexeltünk össze-vissza. xD
    Srácok egy élmény driftelni.Beálítottam a G25-öt olyan keménységüre mint apám Audijának a kormánya és baromi jó volt.Bele is feledkeztem és 160km-t drifteltem...
    Jöv. hétre tervezek egy kisebb krúzt.Még nem tom mikor mert most tele vagyok TZ-kel jöv. hétre is.Majd csinálok plakátot muhahaha!
  • popzu
    olvasni megtanitottak már az oskolában? hasznos dolog nem véletlenül tanitják!
  • [HUN]FaTaL
    A GPS az adaptive AA-tól olyan, semmi köze a verdához.
  • tdu Toyota
    lécci adj egy linket hol lehet letölteni kérlek please a tdu centralon nem látom
  • tdu Toyota
    beszarok ilyen kocsink van jeah :D huhú
  • Hoffi
    thx
  • somdav95
    Az a gps is érdekes ...
  • Toyo

Alfa GT helyére teszi be.. a szélvédője elég érdekes néha belsőnézetből, de jobb mint az X5 :D
  • Toyo
    Elküldtem priviben, remélem jól.. :)
  • csoli31
    Szevasztok!
    Tegnapi esti kis hármas krúz Matt-el és ficak-kal:
    Én és Matt
    Én, Matt, és ficak
    Én, és ficak
    köszi a kocsikázást Matt, és ficak
  • ladics
    srááácok aki tdu.hu ts-el tud garázdálkodni szal van regje csinálna nekem 1 szobát?[guild wars] néven nagyon megköszönném:S
  • holecsko10
    Szia Toyo!

Fel tudnád rakni a BMW X5 v1.55.5.6.0 módot meg a Shelby 427 COBRA/Weineck Cobrat mert ami az orosz oldalon van le tudom szedni de nem tudom ki csomagolni.

• RS
    Köszi! :)
  • Hoffi
    #69627 ?? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, concept car.
  • Hoffi
    én se tudom ám csak kérdezem:D