107666
-
csoli31 #69675 Szevasztok! 
Én még azt teném hozzá hogy 15 Euro-ba kerül. Amúgy meg sajnálom de több lehetőséget nem tudok mondani neked a bajodra
-
Szerintem viszonylag tűrhető a tuning rajta ! De nem kéne mert én pont azért játszok a TDU-val hogy gyári járművekkel menyek...
#69671 NEM !!! Csak dombornyomásos kártyával interneten keresztül vásárolható (Főbb oka : Ha boltokban árulnák dobozos formátumba 1-2-re elkapkodnák és nem lenne működő kód. = kilopnák belőle [tehát inkább biztonsági okokból van meg persze olcsóbb is neten feltölteni szervergépről mint külön CD-ket gyártani ennek...)
De azok bizonyára segítő kezeket nyújtanának neked akiknek van... -
Nekem NFS-ben csak a tuning tetszik :D. 1ébként talán azért gyúrtak rá annyira a sztorira az utóbbiban mert már sejtették mennyire point n click lesz :D. -
Hi! A carpack-et be lehet szerezni dobozos formában magyarországon? Amúgy mennyibe kerül? -
Még mindig hülyül TDU alatt a billentyűzetem
.
-
Szabi1991 #69669 bűnronda nfs tuning..
-
amugy erre a gallardora nem lehet mondani semmit,maga a mennyorszag!!! -
Hogy lehet beletenni uj autokat a jatekba,de a megapacken kivul !? -
Betettem a SE helyére, csak felnit nem lehet választani hozzá.. -
Van persze, olyan színűre fested amilyenre szeretnéd.. lime green alapból mondjuk nincs :) -
ultrapulse #69664 Ez tényleg zsír, remélem van hozzá sunset orange, lime green és citromsárga festés :D
Egyetlen negatívumot én a karbonozott csomagtartófedélben látom. -
Kár hogy packos, nem tudtam menni vele.. de gyönyörű! Link
-
-
Köszi a segítséget! -
n3whous3 #69660 megoldottam
ami meg gond most... hogy elveszett a ~90%-os mentésem
Annyi időt öltem már bele, hogy nem tom hogy lesz kedvem megint elkezdeni... -
Szerintem elég sok embernek fent van a gépén a gta4 is.. sőt a daemon tools csak nem zavarhat be, mert én nem használom a lemezt, hanem a mini imaget azon keresztül, tessék próbáld ki, lap alján van 43kb kicsomagolod és ezt mountolod be.. -
n3whous3 #69658 MÉGSE az volt a baj :@ -
jó is volt az csak hamar meglehetett unni -
köszi szépen
popzu mi bajod ??
-
n3whous3 #69655 hupsz, asszem meg van a gond, bocs a zaklatásért
(fel van rakva a daemon tools, bár elvileg nem fut most, az lehet a gond) -
nos leszedtem minden jó vele csak 1 baja van:
[IMG][/IMG]
beis karikáztam szépen painttel :D
na hát ott felninél van egy másik felni rávetitve az aszfatra és sokszor qva zavaró tud lenni :D -
n3whous3 #69653 Hi mindenkinek.
Lenne egy elég nagy gondom, fel van rakva a gépre a GTA IV (szerintem itt kezdődnek a dolgok) és most felraktam megint a TDU-t is. Minden faszául megy, de fel kell ugye rakni a patchet is... Na most az a helyzet, hogy ezután már sír-rí a securom... És nem tudom elindítani
EREDETI a játék, már majdnem azóta meg van, hogy megjelent PC-re, eddig ilyen gond soha nem volt vele.
Szerintetek mi a lehet a baj? Muszáj felraknom a patchet, mert különben nem megy a netes móka :( -
World Racing 2 ^^ -
Toyota Avensis -
Nah náh hogy ilyen kocsitok van. 
Mivel is gémeltünk anno?Nem jut eszembe a neve...Tudod ahol indexeltünk össze-vissza. xD
Srácok egy élmény driftelni.Beálítottam a G25-öt olyan keménységüre mint apám Audijának a kormánya és baromi jó volt.Bele is feledkeztem és 160km-t drifteltem...
Jöv. hétre tervezek egy kisebb krúzt.Még nem tom mikor mert most tele vagyok TZ-kel jöv. hétre is.Majd csinálok plakátot muhahaha!
-
olvasni megtanitottak már az oskolában? hasznos dolog nem véletlenül tanitják!
-
A GPS az adaptive AA-tól olyan, semmi köze a verdához. -
lécci adj egy linket hol lehet letölteni kérlek please a tdu centralon nem látom -
beszarok ilyen kocsink van jeah :D huhú -
thx -
Az a gps is érdekes ...
-
Alfa GT helyére teszi be.. a szélvédője elég érdekes néha belsőnézetből, de jobb mint az X5 :D -
Elküldtem priviben, remélem jól.. :) -
csoli31 #69641 Szevasztok!
Tegnapi esti kis hármas krúz Matt-el és ficak-kal:
Én és Matt
Én, Matt, és ficak
Én, és ficak
köszi a kocsikázást Matt, és ficak
-
srááácok aki tdu.hu ts-el tud garázdálkodni szal van regje csinálna nekem 1 szobát?[guild wars] néven nagyon megköszönném:S -
Szia Toyo!
Fel tudnád rakni a BMW X5 v1.55.5.6.0 módot meg a Shelby 427 COBRA/Weineck Cobrat mert ami az orosz oldalon van le tudom szedni de nem tudom ki csomagolni.
-
Köszi! :) -
#69627 ?? :D -
Nem, concept car. -
én se tudom ám csak kérdezem:D