107666
-
Néha vacakol a hdr.. túl fényes lesz minden, ilyenkor egy újra beállítással elmúlik! De nekem általában meg töksötét van, alig látok valamit :D Az út is sötét, beborul mint az állat, a civilek se nagyon feltűnőek amúgyse.. :)
Ha valaki tud erre megoldást én is kíváncsi vagyok rá. -
Kajari82 #69714 Hali,hdr-t mire,ill hol kell átírni,hogy normális legyen ne ilyen eltúlzott ?Előre is kösz
-
Viszont a kereke az jó:) -
Nekem ilyen SA-hoz van, 2 sávos úton nem t'ok vele közlekedni, mert kidöntögeti az oszlopokat
.
-
Túlságosan sötét már az a hátsólámpa szerintem... :) -
Kicsit buheráltam a dtm mercit.. sötétítés agyig, felni, színek.
-
szerintem az ilyenekkel nemkéne elbaszni a játékot:) nekem csak a hangok vannak modolva=)
de attól még jopofa:D -
XD ez se semmi
XD -
ez de lol verda lett:D
ez odabasz XD -
Nem. -
Szerintem ne oszd ki.... Nekem se mindig jön be.... De visszapofázásból jeles vagyok :D -
Köszönöm mindenkinek!
Majd a tanárt kiosztom hogy ne kurja át a fejünket
-
Az asztalomat elrejtettem, mert már nem férnek ki az ikonok, meg nem látszana a háttérkép, de a tálcáról elindult és műxik. Thx. -
Tuggyuk, ezt írja ki... Csak két katt az ikonra ami az asztalon van.... -
Ez csak egy mini image, nem tartalmaz adatot, arra jó hogy úgy érzékeli a géped mintha bent lenne a lemez..
Az asztalon a játék ikonjára kattintva így elindul a tdu, nem? :) -
A Daemon tools szerint hibás :S. -
Mostanába nekem is. Mivel szar a dvd olvasóm, és lusta vagyok visszaküldeni gariba :D -
Szabi1991 #69698 nekem még soha nem volt a gépembe a DVD (még a tokból se vettem ki), mindig a démonba volt csak :D -
Ez eredetivel is műxik? -
Na megvan a játék. Játszottam, találkoztam emberekkel szóval minden működik. Fontos dolgokat azért mondhattok. :) -
Akuma #69695 Azért fura a feladat, mert 3m/s-al ha talajra érkezik a lift, akkor ripityára törik
Mindenképpen kell lennie lassulásnak is. És akkor még bejöhet a kavics g gyorsulása is. Szóval kicsit komplikált feladat.
-
Akuma #69694 Ereszkedik, vannak úlrtagyors liftek pl Tokyo-ban. -
Ez a felvonó zuhan?
-
Akuma #69692 "Felvonó egyenletesen v=3m/s sebességgel ereszkedik lefelé. Amikor a felvonó mellénk ér , kavicsot ejtünk el mellette , s ez a felvonóval egyidejűleg ér a talajra."
"Mekkora sebességgel ért földet a kavics?"
Egyértelmű, akkora mint amekkora a lift süllyedő sebessége.
"Milyen magasan volt a felvonó a kavics elejtésének pillanatában?"
A válaszra szükség van az eltelt időre. Ekkor h=v*t, ahol h az indulási magasság, v a sebesség, t az idő. -
Vki eltudná küldeni az eredeti Bnk1.map fájlt! Nagyon megköszönném! -
Dél-Nyugati világítótoronynál vagyok aki akar velem furikázni ott megtalál. sajna nem látok egy magyart sem. -
Bűnocsmány NFS tuning :( -
Nagyon szép a verda! Küldhetnél 1 linket róla!
Szegecses fekete NFS felni! -
Gabec!!
Te vagy gabesz_012_sg?? Vagy valami ilyesmi?:) -
Lekell tölteni valami map.bnk-t -
Egy readme-ből:
"YOU MUST DOWNLOAD DJEY'S MAGIC MAP OTHERWISE GAME WILL CRASH!!!
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=3739" -
Geci egy feladat!
Osztársamnak 4.5 km jött ki hogy olyan magasan van a felvonó
-
Hülye kérdésem lenne: Az mitől van,hogy kilép hibával a játék mikor beleteszek egy autót? Most betettem az Avensis-t és ugyanugy kilép mint a többi autóval. Eredeti a játékom! -
Kevés az adat szvsz nem lehet megoldani -
nemszándékoztam szivatni téged de ha kicsit lejebb mentél vna akk oda van irva hogy mely 2oldalon vanak ilyen kocsik és kb 2perc keresés allat megistatláltad volna :ÜZENET TOYOTA RÉSZÉRE -
Phúú hanyadikos anyag ez? :D 9-10-11?? Gőzöm nincs most így perpill :S Holnap írok fizikából az ötösért. Multkor is csak egy pont kellett volna, de nem lett meg az ötös,
Szóval remélem ez sikerül :)
-
Sziasztok!
egy kis off:
Segitsetek már lécci fizikába
A feladat:
Felvonó egyenletesen v=3m/s sebességgel ereszkedik lefelé. Amikor a felvonó mellénk ér , kavicsot ejtünk el mellette , s ez a felvonóval egyidejűleg ér a talajra.
Mekkora sebességgel ért földet a kavics?
Milyen magasan volt a felvonó a kavics elejtésének pillanatában?
Pls segítsetek!
És Tisztelt Nevano kérlek ne töröld ki!
köszönöm -
Emlékszem, GTA: VC-ben mindig Countach-csal mentem
-
Tegnap teszteltem egy Ferrari 512-t és kipróbáltam a Lambo Countach-ot! Nem rossz! Na meg volt egy érdekes parkolásom is! 
-
Drágább, mit az alapjáték 2x ennyi kocsival
.