107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    Bullitt Mustang
  • Hoffi
    ja meg még annyit hogy samurai könnyen fordul és hát ez előnyös a trial versenyeken
  • Hoffi
    ja a hunter is jó de mostanába az uaz patriot is igen tetszik! a barkasz szerű amiről te beszélsz az a dobzos uaz a 3909 na meg ott van a 469-es uaz(mint nekünk) meg a simbir is nagyon jó egy kis átalakítással!

a samurait talán azé használják off-roadra a legtöbben mert: 1. olcsó
    2. könnyű
    3. rövid kis helyen is elfér
    4. meg hát a samuraiba sokan belerakják a suzuki vitara 1.6-os 16 szelepes motorját ami kb ugy 85-100 lóerőig terjed(asszem nem mondtam hülyeséget a lóerőre:D) ami hát egy olyan könnyű autóba mint a samurai egy kicsit odabasz!
  • ladics
    tom hogy bogár de bogyáár:D áh...
  • burjanmate
    Az, csak én hívom ilyen hülyén :D.
  • burjanmate
    Sry, VW. Ez.
  • ultrapulse
    Az ném Bogár ? :D
  • burjanmate
    WV 1300
  • ladics
    miaz a bogyár?:D
  • burjanmate
    Az 1ik jelenet 4:20 tól ismétlődött, kétszer előztek le 1 bogyarat (vagy a bogyár fénysebességgel eléjük vágott).
  • bodesz
    jaja
  • ultrapulse
    Na ebben a filmben kitettek magukért :D
    Sok korabeli filmben eléggé debilek az autós jelenetek, debil korabeli zenével :D Itt legalább kihagyták a mjúzikot, ha már nem tudtak semmi adrenalindús szólamot produkáni :)
  • Szabi1991
    itt a charger :)
  • Szabi1991
    nincs kedve vkinek egy fekete chargerrel krúzoli velem ? :)

• Toyo
    Ebbe a kanyarba bele kellett nyúlni :D Aztán meg úgy otthagynak mint a huzat :)

• ultrapulse
    Ja a Hunterek azok jófélék, de az a Barkas-szerű akármi is odabasz (3909 asszem)
    Egyébként jó az oldalad, bár az offroad elég messze áll tőlem, ez betudható valszeg annak is hogy sportrobogóval kezdtem a motorizált járműves pályafutásom, és nem Simson S51 Enduroval XD
    Amúgy egy Suzuki Samurai-t elfogadnék, mivel annak ócó' a fenntartása friss jogsihoz mérten (terepjárók közül), de nagy valószínűséggel vmi csapotthátuljú szar népautóval fogom kezdeni XD
  • Gaben17
    lesz ma vmi laza hc krúz?
  • Szabi1991
  • Szabi1991

• Hoffi
    az UAZ az fasza nekünk is van egy :D
    vannak rola képek, videok az oldalamon ha valakit érdekel<----katt a nevemre xD
  • ladics
    ütemek:D
  • bency
    jah,na sikerult megoldanom es most megy,nagyon kiraly a kis LADA
  • Szabi1991
    ?
  • ultrapulse
    Jó, nem szólom le, sőt támogatom az ilyen jellegű járművek virtuális gyártását, jöhet Zastava, Polski, UAZ, GAZ, Zaporosec, Moszkvics, Wartburg, sőt IFA is XD

De azért egy Opel Speedstert még mindig nagyon szeretnék :D
  • bency
    hat betettem de Don't Send,no akkor most mit csinaljak?de en egy masik Ladat tettem be,mert az elozo nem csinalt semmit.
  • burjanmate
    Van fent 1 régebbi os, ami 1 csomó hibaüzeneted dob be indításkor. Nekem le fagyott vmi c-vel kezdődő vmi, én meg voltam olyan hülye, h bezártam minden c-vel kezdődő folyamatot.
  • Hoffi
    a ladát ne szold le mert ............ xD xD
  • ladics
    akkor hogy vagy itt?XD
    szabii tökre igaz:D
  • Hoffi
    LADÁT ÉN IS AKAROK!!!!!! olyan sárgát mint ami az udvarunk végében, ritkán beinditva ott rohad!!! xD
  • Hoffi
    vagyis nekemmindig betölt aztán ujraindult betöltött azt megint ujraindult
  • Hoffi
    előtte nem baszta le valami az áramot??? nekem akkor volt ilyen mikor játszottam+áramszünet ujrainditás azt ugyanaz volt mint most neked!
  • burjanmate
    Hi. Kéne 1 kis technikai segítség: a winfos nem indul el, hanem a betöltőképernyő után feketén megáll. Előzőleg lefagyott. Valakinek van ötlete újratelepítésen kívül?
  • Toyo
    Lada
    Ezeröcsi
    Magic map

Ezt a magic map bnk1 fájlt mindenképpen cseréld ki az eredtivel modolás előtt..
    Ha nagyon nem megy szólj, segítek.
  • Szabi1991
    nehéz lenne kivitelezni, hogy ne legyen 2 egyforma ütem :)
  • ultrapulse
    Trabant jobb lenne ha jár hozzá az a jellegzetes hang :D
  • ladics
    nem csítelek:( XD énis ladát akarok most!
  • ultrapulse
    hátőőő cheat azért van rendesen :D

Miért akar mindenki tróger Ladával menni ? vegyél egyet 30 ezer forintért azt mehetsz valóságban, de szigorúan közúton kívül XD
  • bency
    Hogy tudnek bele tenni enis egy ilyen Ladat .?
  • Higany
    Ez jó poén, csak elcsúfítja a játékot. Alapból kéne benne lennie egy halom fullos verdának, mert eléggé hiányos a felhozatal. Amúgy ügyes aki ezt a Ladát is készítette! Ezt már is láthatja online? Mikorra várható, hogy kiadják a TDU 2-t? Cső!
  • ChaosTeam
    Ez a lada nagyon jó :D Márcsak Trabi kéne :DDD