107666
-
Pont ő mondta :) -
Ugyanannyit, nem lehet változtatni az autók tulajdonságait, csak a modelleket cserélgetik. -
errre gaben tud válaszoni xD -
Nincs ilyen, de az új bnk.mappal nem is kell. -
Nem, de PC-n többen játszák sokkal, legalábbis ezt hallottam azoktól akiknek boxon is megvan a játék. -
de csúnnyaaaa omg -
csoli31 #69832 Szevasztok!
Ha már úgyis szinte mindenki mod lázban ég!Csak nektek vsak most! XD -
Üdv!
[OFF]
Tud valaki olyan progit amivel a fájl méretét tudom csökkenteni vagy növelni? Módoláshoz kellene!
Köszi
[OFF] -
Kajari82 #69830 fain,honnan van ?
-
ultrapulse #69829 De nekem alap van ami a játékban :D
Ez az új mennyit megy ? :) -
Holnap nem lessz valami krúz? :) -
Semmi baj a TT-vel, tökjó kirándulós autó :) ráadásul ég a lámpája folyamatosan..
-
aztán akkor jöhetsz valami aszfaltszaggató valamivel is xD -
figyelj vegyél fel msn-re és megdoblak pár millával ha kell! -
szivesen xD -
na ehhez kurván nem értek de asszem nem xD -
Szabi1991 #69822 eljársz talikra, és felveszed barátnak a magyarokat... :D
utána látod őket a térképen... -
ultrapulse #69821 és az mikor, mivel, hol, mettől meddig ? XD
sry újonc vagyok :D mert ha nevezhetnék, akkor az egy hete meglevő TT-m nem lesz elég XD -
Szabi1991 #69820 kb. hetente van :DD
de gyakran csak úgy spontán is.. bár én nem szeretek annyira száguldozni :)
#69819: akkor grat az új géphez :D -
Semmi PS nincs rajta ^^ -
ultrapulse #69818 THX a gyors választ :)
BTW vmikor kéne szervezni egy nagyobb krúzt, amolyan Gumballt :D Mittudomén 300-400km-t kéne lehúzni egyben, részletekről ne kérdezzetek mert most pattant ki a fejemből :) Mit gondoltok ? -
Szabi1991 #69817 nem :)
de így is van bőven pléjer :D -
ultrapulse #69816 Én is kérdeznék vmit TDU-ról. Xbox360 és PC-s verzió keresztezhető játék terén ?
Vagyis lehet találkozni a szigeten boxossal ? -
ultrapulse #69815 Kösz a felvilágosítást :)
Egyébként ezek az orosz autók egész jól bírják, muterom egyszer a nagyszüleim Ladájával átugratott egy árkot amikor megcsúszott az úton XD Csak a szélvédő zúgott ki :D
Hát az autóvásárlás még egy-két évvel odébb van, de már közeleg :D Ha terepjáró, akkor Samurai, más nagyon nem jöhet szóba :) Egyébként egy 3309es UAZt láttam eladót hazafele buszon :D
Csak nem kapunk warnt vagy vmit, hiszen kapcsolódott a témához XD -
ervó #69814 Bocsánat nem használtam válasz gombot! :D -
ervó #69813 Oké!! Köszönöm!!!
-
90-95%-ban úgy megyünk :) -
Szabi1991 #69811 általában úgy megyünk :D -
persze! -
pfúúúú hát a samurai motor az ugye alapból 1.3-as 65-70 lovas és 8 szelepes! na most a samuraihoz én nem sokat értek tuning cuccokat és egyéb alkatrészeket samuraihoz itt találsz! és a samurait nagyon nagyon sokan használják offroadra! és közuton is lehet látni! nekem személyszerint semmi bajom sincs a samurai motorral!
a defender is jó de a samuraihoz meg a vitarához képest DRÁGA! :(((
a Samurai árkategóriájába én a samurait ajánlom de ez saját vélemény! az Uaz is nagyon jó DE az uazt ha megveszed arra még sok pénzt fogsz költeni(mint faterom) mert ha terepre is használod sárba vizbe esetleg bányatóba mész vele akkor korrodálódni(rohadni) kezd a sárvédő és még egyéb alkatrészek is!
ha esetleg uazrol még kéne pár info(alatrészek, tuning cuccok) meg még ami érdekel nyugodtan irj az oldalamra a chatbe nagyon szivesen válaszolok de itt a TDU forumon nem kéne ilyenekről beszélni! :)))) -
ervó #69808 Sziasztok!
Még nincs meg a játék csak azt szeretnám kérdezni, hogy a játékban lehet csak úgy simán céltalanul és verseny nélkül kocsikázni a szigeten? -
honnan lehet szerezni uj gallardot???? -
Ezen semmi PS nincs. -
Szabi1991 #69805 szépen ki PS-ezted :)
van ilyen graff van nálad ? o.0 -
Beletoppantam ma egy krúzba készítettem néhány képet :) Vélemény?
-
Szabi1991 #69803 [center] -
Kipróbáltam Szabi gépét, majd együtt csappattunk is egyet vele.. :) thx
-
Hy,nekem valami regi vagy uj autok kellenenek,de nem talalok egy olyan oldalt se ahol jo nagy a valasztek,
Es miert nem mukodik a MEGAPACK??fel instalalta de nem mutat semmit.
Orulnek valami tanacsnak.kosz -
van itt valaki aki tud nekem linkelni normális lp640 módot?? mert ez elvileg a kész -.- de hát a bétának a bétájának is rossz
-
ultrapulse #69799 Az az 1.6os Vitara motor már kicsit húzósabb friss jogsi miatt a biztosíás terén, ha az ember mondjuk közútra is akarja használni :) alap Samurai motort nem lehet húzni vmi tuningcuccal ? Vagy úgy bekrepálna ? XD
mennyire strapabíró ? :D Mert ugye Suzukikról vannak előítéletek :D
Land Rover Defenderről mondják azt hogy rengeteg, a kezdetektől kiadott típus üzemképes még mindig.
Btw utóbbiról van egy stílusos kis reklám is :) http://www.youtube.com/watch?v=AEf0pKdyeyg