107666
-
A motorháztető négyzetet utálom, igazából csak az A oszlop idegesít kurvára :D -
Motorháztető nézetbe menny szerintem,mert az A oszlopon kívül elég sok betegsége van belűlről szerintem. -
Ha már így belejöttetek ebbe a moddolgatás-ba, nekem lenne egy kérésem!! ( csak azért mert én láma vagyok ehhez)
Valaki meg tudná csinálni hogy ennek a mercinek a belsejénél az A vagy mien oszlopot, kihúzza egyenesre, hogy ne legyen ilyen recés az egész?:)
Erre gondolok:
-
tdumoddingtools.. -
amíg nem tom kiszedni a játékból a kocsikat nem lesznek jó kocsik:]
szal moddolni akarok csak hod szedem ki ?:O -
poén volt skacok:D
épp keresek 1 normális skyline modot ha valaki tud link:] -
Mint ahogy csúnya nő sincs ez is "érdekes'". De szeretünk ladics xD -
Te jó isten szívinfarktus kerülgetett mikor megláttam! Inkább valami gusztusos színt válassz xD
De gondolom nem a színek voltak a mérceadóak hanem az hogy próbálod saját ízlésednek megfelelően átszerkeszteni egyes textúra elemeit az autódnak. -

-
Láááááddiicsh, hááát mieez jesszus ?!?!?! o_O -
Pfúj de randa az a kék lámpa meg az a felni :D -
sry így..!
-
Friss szerelem:]
-
Átadom nekije, régóta jó haverok vagyunk :)
Linkeltem neki rólad ruf-os képet :) -
Na köszi srácok, de mit fordítsak le.. ill, jó hogy nekem még kötelező volt anno az orosz, de nem vágom hol kell bejelentkezni :D de értékelve van a segítőkészségetek :)
Pirelli feliratosat láttam ami nagyon jól nézett ki.. de jöhetne mind ha megoldható :) -
nekem kéne valameik:]
kösziiii -
link14 #70144 milyen kellene van dunlop michlen vagy yokohama -
Be kell jelentkezned -
Na nyelvtanból kb. énis ilyen szinten vagyok xD -
Maxx #70141 lol :D alapos vagy :D -
Nh ezt jólmegaszondtam, inkább kussolok.
-
Ha angolul tudsz, akkor ezzel le t'od fordítani. Ez magyarul is tud, csak xar. De itt van lefordítva. -
f1alonso #70138 értem. kár:) de am gondoltam :)köszi -
Hopsz, megelűztél :D.
(*te látod - már írni sem t'ok...) -
Neki nincs meg az a modell, úgyhogy az övében alap. Sz'al igen, csak telátod. -
Jaja, úgy van ahogy szépen megfogalmaztad.. Ők az eredetit látják, te viszont a másik alap autóját is modoltnak fogod látni (ha az neked modolva van)!
Ha talál valaki olyan gumi/abroncs (nem felni) modot amin felirat van, linkelje már be lécci.. vagy ha tudja hogyan kell módosítani az is jó.. Common_car.bnk-ben van a ts_tr_01.2db erre már rájöttem.. de itt megállt a tudomány :) -
f1alonso #70134 1 kérdés. ha valaki i cseréli magának az autót azt csak ő látja nem tehát ha neten tolja akk más az alap kocsit látja ami helyett berakta nem?vagyis a lényeg h azt nem látja mi? -
Maxx #70133 amiatt csinálja mert a tdu nem kezel nagyméretű fájlokat ezért ki kell cserélni a bnk1.map file-t.
innen le tudod szedni
természetesen az eredetiről biztonsági mentés javasolt. utánna nem fog fagyni ha kicseréled. -
Sajna nekem kifagy a játék amikor felrakom. elmagyarázná nekem valaki hogy kell a tdu modding tools-t használni mert látom hogy a bnk1.mapban a kocsinak a Charger_SB_I.bnk végü mapja piros. hogy lehet ki küszöbölni a fagyást -
Már fent van a genera Lee v.1.1-es verzió
-
Nem!
A pirossal volt!
-
Maxx #70129 Off:
Tomee Ifj. Nagy Zoli-t(clearSky) üdvözlöm :D Mondta hogy mutattál rólam TDU-s képeket :D -
Fogadjunk Moodo volt a lilával
-
Múlt héten volt egy kis Koenigsegg-es összejövetel, de elfelejtettem a képeket megosztani veletek!
-
Az utolsó nagyon tetszik!!! PhotoShopos? -
Memph szerda este legyél szigeten,mehetnénk 1 karikát
-
Hehe ne szídd jó az :D De ha lejjebb veszem a legtöbb kép nem lesz olyan jó hanem inkább olyan mű
-
Találtam ezt a jó kis ruszki oldalt..
Annyi a bánatom vele, hogy pl. innen hogyan tudnám letölteni azt a HDR.rar-t mondjuk.. nem bírtam még kitalálni. -
Az uccsó kép nagyon tetszik.Viszont a többinél már sok a HDR.Nekem sosem tetszett nem olyan élethű de ez magánvélyemény.Ettől függetlenül szépek a képek. -
Sikerült vele neten is játszanom úgy kb másfél órát utána ledobott,és azóta nemtudtam visszalépni....
Szóval nemtudom.....