107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    A motorháztető négyzetet utálom, igazából csak az A oszlop idegesít kurvára :D
  • milk4
    Motorháztető nézetbe menny szerintem,mert az A oszlopon kívül elég sok betegsége van belűlről szerintem.
  • somdav95
    Ha már így belejöttetek ebbe a moddolgatás-ba, nekem lenne egy kérésem!! ( csak azért mert én láma vagyok ehhez)
    Valaki meg tudná csinálni hogy ennek a mercinek a belsejénél az A vagy mien oszlopot, kihúzza egyenesre, hogy ne legyen ilyen recés az egész?:)
    Erre gondolok:
  • [HUN]FaTaL
    tdumoddingtools..
  • ladics
    amíg nem tom kiszedni a játékból a kocsikat nem lesznek jó kocsik:]
    szal moddolni akarok csak hod szedem ki ?:O
  • ladics
    poén volt skacok:D
    épp keresek 1 normális skyline modot ha valaki tud link:]
  • somdav95
    Mint ahogy csúnya nő sincs ez is "érdekes'". De szeretünk ladics xD
  • Misi az ezredes
    Te jó isten szívinfarktus kerülgetett mikor megláttam! Inkább valami gusztusos színt válassz xD

De gondolom nem a színek voltak a mérceadóak hanem az hogy próbálod saját ízlésednek megfelelően átszerkeszteni egyes textúra elemeit az autódnak.
  • milk4
  • somdav95
    Láááááddiicsh, hááát mieez jesszus ?!?!?! o_O
  • [HUN]FaTaL
    Pfúj de randa az a kék lámpa meg az a felni :D
  • ladics
    sry így..!

• ladics
    Friss szerelem:]

• orszagtom
    Átadom nekije, régóta jó haverok vagyunk :)
    Linkeltem neki rólad ruf-os képet :)
  • Toyo
    Na köszi srácok, de mit fordítsak le.. ill, jó hogy nekem még kötelező volt anno az orosz, de nem vágom hol kell bejelentkezni :D de értékelve van a segítőkészségetek :)

Pirelli feliratosat láttam ami nagyon jól nézett ki.. de jöhetne mind ha megoldható :)
  • ladics
    nekem kéne valameik:]
    kösziiii
  • link14
    milyen kellene van dunlop michlen vagy yokohama
  • Johnny 19
    Be kell jelentkezned
  • somdav95
    Na nyelvtanból kb. énis ilyen szinten vagyok xD
  • Maxx
    lol :D alapos vagy :D
  • burjanmate
    Nh ezt jólmegaszondtam, inkább kussolok.
  • burjanmate
    Ha angolul tudsz, akkor ezzel le t'od fordítani. Ez magyarul is tud, csak xar. De itt van lefordítva.
  • f1alonso
    értem. kár:) de am gondoltam :)köszi
  • burjanmate
    Hopsz, megelűztél :D.
    (*te látod - már írni sem t'ok...)
  • burjanmate
    Neki nincs meg az a modell, úgyhogy az övében alap. Sz'al igen, csak telátod.
  • Toyo
    Jaja, úgy van ahogy szépen megfogalmaztad.. Ők az eredetit látják, te viszont a másik alap autóját is modoltnak fogod látni (ha az neked modolva van)!

Ha talál valaki olyan gumi/abroncs (nem felni) modot amin felirat van, linkelje már be lécci.. vagy ha tudja hogyan kell módosítani az is jó.. Common_car.bnk-ben van a ts_tr_01.2db erre már rájöttem.. de itt megállt a tudomány :)
  • f1alonso
    1 kérdés. ha valaki i cseréli magának az autót azt csak ő látja nem tehát ha neten tolja akk más az alap kocsit látja ami helyett berakta nem?vagyis a lényeg h azt nem látja mi?
  • Maxx
    amiatt csinálja mert a tdu nem kezel nagyméretű fájlokat ezért ki kell cserélni a bnk1.map file-t.
    innen le tudod szedni

természetesen az eredetiről biztonsági mentés javasolt. utánna nem fog fagyni ha kicseréled.
  • holecsko10
    Sajna nekem kifagy a játék amikor felrakom. elmagyarázná nekem valaki hogy kell a tdu modding tools-t használni mert látom hogy a bnk1.mapban a kocsinak a Charger_SB_I.bnk végü mapja piros. hogy lehet ki küszöbölni a fagyást
  • holecsko10
    Már fent van a genera Lee v.1.1-es verzió

• Fitti83
    Nem!A pirossal volt!
  • Maxx
    Off:
    Tomee Ifj. Nagy Zoli-t(clearSky) üdvözlöm :D Mondta hogy mutattál rólam TDU-s képeket :D
  • orszagtom
    Fogadjunk Moodo volt a lilával
  • Fitti83
    Múlt héten volt egy kis Koenigsegg-es összejövetel, de elfelejtettem a képeket megosztani veletek!

• orszagtom
    Az utolsó nagyon tetszik!!! PhotoShopos?
  • Gaben17
    Memph szerda este legyél szigeten,mehetnénk 1 karikát
  • Misi az ezredes
    Hehe ne szídd jó az :D De ha lejjebb veszem a legtöbb kép nem lesz olyan jó hanem inkább olyan mű
  • Toyo
    Találtam ezt a jó kis ruszki oldalt..
    Annyi a bánatom vele, hogy pl. innen hogyan tudnám letölteni azt a HDR.rar-t mondjuk.. nem bírtam még kitalálni.
  • HUNMemphis
    Az uccsó kép nagyon tetszik.Viszont a többinél már sok a HDR.Nekem sosem tetszett nem olyan élethű de ez magánvélyemény.Ettől függetlenül szépek a képek.
  • anriracing
    Sikerült vele neten is játszanom úgy kb másfél órát utána ledobott,és azóta nemtudtam visszalépni....
    Szóval nemtudom.....