107666
-
és hálás köszönet -
ó anyám:) ez ilyen realisztikk?:D -
atari -
atari -
Csurimadar #70197 Megadná valaki hogy a test drive mien mappában van ha a program files-ba telepítem? -
Nyomd a kuplungot is! :)
más: 48színü filctollal biztosan... -
Hát nem erre Főnök! :) -
atomnub kérdés:S
miért nem tudom elindítani az autót?:D viccet félretéve tényleg valami nem klappol....
bevan állítva manuális váltó faszán bekonfigolva akedvem szerint a shift up/down ,de nemtudom sebességbe rakni:S csak a motor pörög fel....van valami trükk?
más autós játékokban soha nem volt ilyen gond.....
más: nemlehet húzni még a grafikán valahogy? -
Mit szeretnél? xD Modeller és játék fejlesztői topick az »»ITT«« van. :) -
Shelby GT500...! -
Kicsit primitív =) De nekem tetszik ( Vélemény ? )
-
Esetleg ezt vki megtudná csinálni?
Nagyon megköszönném! :)
-
Gyönyörű! 
És én is remekeltem.Hasonló póz mint az asztalomon lévő de eredeti felnivel és nincs elsimítás PS-el.
Ideális napsütés.Már már Spanyolországot juttatja eszembe.Jóéjt. -
-
Muszáj megint telifosni a topicot? -
Nemtetszik az emo ? o_O
Scene-be átmegyek és akkor a Hello Kitty-s polommal lenyomlak ..... xD -
Köszönöm szépen! -
na milyen szép logod van:D
#70179 az lehet de inkább ne mert elsirom magam hogy ilyen emberek is vannak az országba xD
najó csak poén vot :D -
Kicsit, lehet a csalogatásod miatt is kattintottam a topikra! :) -
ÓóÓóÓ tudtam én hogy vissza tudlak csalogatni :D Üdvözlünk köreinkben :) -
Elég rég óta nem írtam ide! Sőt! Bevallom be se néztem! Konkrétan meg tudom mondani mióta:
A visszaolvasás, nehezen fog menni! De azért majd próbálkozok. És ígérem ezentúl aktív leszek! :) -
xD -
Egy szép emo képet magárol :D -
tőled mit kaphatunk...??
-
pontosan.!bőlcs vagy^^ -
Új fájlok kellenének hozzá, úgyhogy nem megoldható. Atari tudná megoldani de szarnak a játékra, az utolsó boxos packot sem kapjuk már meg soha szerintem. Pedig de jó is lenne az a diablo :( -
de ha megszerzed az eredeti db2.es interior filéket megprobálhatom! -
Hát az a gond hogy textura is kéne ahhoz hogy beletudjak nyulni vagyis,az eredeti filek:]
aaa pedig a digitális na, az bonyorult ha jol tom új textura nem nehéz szal ami van pl lambonál ott középen az autót azt átlehet alakítani,de a digitális műszer ahhoz új [úgynevezett ....ha eszembe jut updatelem] mind1 szal új """rendszert""" kell írni ahhoz hogy müködjön:D nem tom hogy előfodrul olyan auto [alap] amiben müxik is.Szóval elméletileg meglehet csak kibaszott nagy meló lenne....
röviden ennyi xD -
Sziasztok! Meg tudná mondani vki, hogy hogyan lehet Drive-In-ben egyedi versenyt csinálni, mármint én rámegyek és megtalálom, de nem tudok csinálni. Vagy végig kell nyomni minden 1-es küldetést és csak azután tudok, de az nem lehet, mert az is a feladatok közt van, h 2 egyedi versenyt kell nyerni Drive-In-ben... thx előre is! -
Köszönjük szépen :)
-
link14 #70170 Itt van a 3 gumi fajta ami meg van nekem ha nem tudjátok megcsinálni segítek
link -
Új lakás, új verda. 
(Ezen kívül 2 kocsim van: Audi RS4, Chevrolet Corvette) - csak úgy mondom.
-
Az első kis kép felett rámész a "szákáty szerverá"/download -ra! Letöltesz egy ilyet --> V1.56.27.5.0.4.2.1, ezt kicsomagolod mondjuk C:-re, kapsz egy Euro mappát, elég csak a FrontEnd mappában lévő C:\Euro\Bnk\FrontEnd\AllRes\MapScreens\Spots ECD_12E_7757.bnk, illetve a C:\Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots mappában lévő ecd_12e.bnk fájlokat felülírni az eredetivel..
A többi cucc az eclipsehez kell. -
yo akkor ha leszel msn-en megdumáljuk ha nem akkor tanulsz:) és majd bepótoljuk, én fél7-7re megyek a G25ért szóval nemtom mikorra leszek itthon(: -
Ez a fény mód nekem is jól jönne, de itt annyi link van. Melyik az? :D -
Szerda délután esetleg az este necces lesz mert készülök a témazárókra.Viszont sztem 8-tól ráérek.Legalábbis kis pihi nem árt.
Szóval felőlem oké.Kérdés az hogy hól találkozunk?A szokásos helyen?
Nevano:Persze én megértem ezt csak tudod nekem ez tűnik irreálisnak...Majd a TDU kettőben lesz szép HDR. -
Találtam itt az Eclipse -nél pár dolgot. Akinek napfény vagy szín hiánya van, érdemes megnéznie..
-
Járj TVR-el meg Lotus 240R-el, úgy sincs benne sok elektronikai baszás :D
Ha valaki meg tudja csinálni nekem az A oszlopot akkor léciléci :) -
ultrapulse #70162 Moddal a digitális mászereket nem lehet vhogy működőképessé varázsolni ? -
Négyzetet... Hülyevagyok énis... :D Nézetet...