107666
-
Lehet, hogy most valami baromságot kérdezek, de: meg lehet nézni valahol, hogy a TDU szervernél mekkora a pingem? A pinget azt tudom, hogy a startmenü > futtatás > cmd > ping "webcím·-nél tudom megnézni. -
Én is nézegettem egy használt DFP-t, de közben elment a zsé másra :( Majd egyszer, talán :D Addig megfelel a formula force vibration :D -
Mindenkinek másképp van beállítva szerintem, mert mindenkinek más a jó, próbáld meg kikisérletezni magadnak. -
De hülyén számoztam! Sry! Nem akartam 2 postot, erre mégis az lett...
-
Van amikor a layer szar. Nekem volt olyan hogy becsatlakoztam és mindenki laggolt, reconnect a layerbe és jó lett. De sokszor nekem is laggol a szerver, elémteremnek a traffic autók stb. Amúgy a 65ms az oda vonatkozik ahol éppen mértél, de TDU szerver másik országban van, lehet, hogy oda szar a pinged. :/ Haver pl. szegeden lakik, kábelnet, fél12ig németországba borzalmasan szar a pingje, így nem tud warozni UTban :/ -
Nyomtam be két képet is, lapozz vissza egy-két oldalt -
ronaldo86 #70440 70421-es uzenetre valaki??..lecci segitsetek -
#70432: Falkon! Nagyon helyes! A legjobb ár/érték arányú kormány, nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ajánlhatom mindenkinek!
#70432: Fatal! Akkor nincs valami tipped, hogy miért laggolhatok? -
65ms az nem vészes, lag szempontjából, TDUhoz bőven jó. -
én is dfp-t akarok venni -

-
Szoktál laggolni? -
Bukólampionos Corvette , csak épp az nem működik rajta :D
-
nekem is telefonos és nekem is ADSL-em van 1 megabites
-
#70428: Logitech Driving Force Pro-m van [DFP]! Jól emlékszel Somdav!
#70430: Vezetékes, telefonvonalon van "csupasz" ADSL-em. Ilyen a pingem:
-
Én 20:15-kor megyek driftelni meg egy kicsit vagánykodni.Amm lehet 9 után is még fönt leszek a szigeten.MSN-en kiírtam a dolgokat meg ott majd el is érhetsz. -
valószínűleg szar a pinged. mikrohullámú a neted vagy vezetékes? -
Ferkének dfp van ha jól emléxem.. -
#70421: milyen kormányod van?
#70427: milyen kormányod van? xD
-
Én itt vagyok! Minden nap olvaslak titeket! Csak sajnos a játékot hanyagolom az utóbbi időben! A költözés miatt netszolgáltatót is cseréltem, és folyamatosan laggolok... Pedig 4480 / 256 Mb/sec-es netem van! A régi csak 2 megás volt, ugyanekkora feltöltéssel, és egyszer sem laggoltam... Egy ideig próbálkoztam, aztán rászoktam arra, hogy hátul maradok, hogy a többiek játékát ne zavarjam. Elég sok krúzt vezettem le régebben, és elég nehéz hozzászokni a dologhoz... Ez eléggé elvette a kedvemet a játéktól... Már a kormányt is összecsomagoltam... Remélem, hogy hamarosan sikerül valami megoldást kiötölnöm, mert nagy elvonási tüneteim vannak.
Bocsi mindenkitől az offért!
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy lehet ADSL-es nettel normálisan TDU-zni? Ne habozzon, ossza meg velem a tapasztalatait! Köszi! -
Ha dual core az a 2,4es akkor bőven. -
ultrapulse #70425 Van egy villogó piros gomb a bannerban FAQ felirattal. Szerintem kiszúrja a szemed.
vagy Systemrequirementslab.com .... -
bőven! -
olasz autó is kényelmes:] pl a mi 166 alfánk [de abba momo ülés van [bőr] ] -
Helioszkft #70422 helo srácok a gépen teljesítménye:geforce gt 8600,1,5giga ram,2,4-es proci!Nekem ezen elfog menni a game? -
ronaldo86 #70421 nekem az lenne a bajom a játékkal h a kormany irányitás nem az igazi neztem tobb videot es azon nem olyan erzekeny..hanem szepen kanyarodik..nemtudom h kell beallitani h jo legyen...lecci segitsetek...vagy ha vkinek jo a kormany a jatekban akkor lecci linkeljbe a kepet h h van neki beállitva....thx -
200km-t mentem egy Xsaraval, meg 350et egy C5-tel, egyikben se volt gond. -
Bizony, aki szerint a német autók kényelmesek, az nem ült még franciában :D -
Ja, ez a Volkswagen meg a csoport tagjai (Skoda, Audi...) is jók!
-
Én meg aláírom hogy a német autók kényelmesek !
Svájc déli részétől - Nyíregyházáig semmi bajom nem volt, max az hogy széuntam az agyam :D
Ferke, merre jártál?:O Azt hittem végleg eltűnsz... -
Aláírom! Én közel 900 km-et vezettem le, néhány kisebb megállóval és nem fájt a hátam! [a logómban látható verdával]. -
server offline
gondolom csak nekem, mert alig akarja még az sg-t is betölteni...kibaszott tanyanet. -
Én egy fabian tanultam vezetni, nem kényelmetlen az sem. -
nekünk az új skoda octaviankba mikor mentünk horvátországba 600 km-t semmi baja nem volt a hátmanak :)) -
ronaldo86 #70412 hi..honnan lehet autokat letolteni ?? -
Nem feltétlen, ültél már francia autókban? Mind kényelmes, 250km után sem fájt a hátam és érdekes módon elég puha az ülés. 3as golfban pedig elég kemény és mégis fájt a hátam, úgyhogy nem feltétlen igaz amit írsz. -
hát én már nem igazán emlékszem, de rövid távon biztos nagyon jó. :D -
Nem azért, de pont a puha ülések rosszak a hátnak, attól fáj. Nem tartja a hátad. -
van valamilyen régebbi 80-as évek beli BMW ami belerakhatok a játékba? lehetőleg ne lowpoly. :D -
Tegnap is írta valaki hogy xpn ezt csinálja neki, egyre inkább úgy tűnik nekem hogy az okozza, régi gépemen is ez volt (p4 3,0@3,55, 2gb ddr, hd2600xt) hogy xp-n jobban akadt mint vistan. Városban mindig alacsony volt az FPS de vistan valahogy játszhatóbb volt. Aztán az új gépre már nem is tettem XP-t.