107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Köszönöm.
  • Moodovin
    Tessék.
  • Szabi1991
    párszor én is mentem már beléd, 1x se volt direkt
  • holecsko10
    Kelle egy kis segítség. Valaki feltudná rakni nekem az eredeti Lamborghini Gallardo RST fájlokat. ez a kettő kellene.
    Gall_Rst.bnk
    Gall_Rst_I.bnk
  • link14
    Belépsz a játékba ---> Pause alapból P betű --->Edit és ott tudsz csinálni versenyt
  • holecsko10
    Köszönöm a tegnapi napot Fitti, Johnny, Lybra, Moodovin, Krisz a krúzt!
    Ja, igen király volt, amikor csak pár embert láttam a layerben.

• Nathan66
    :) Szerinted az kockaság, ha egy ilyen játékot úgy használ az ember ahogy, azt használni kell? Szerintem, az aki csak összevissza megy és azt sem tudja mivel játszik, nem ismeri a játék lényegét, nem tudja, hogy azért nem törik az autó (ugye, óvodában, még az amenő, hogy "de jól törik a kocsi".....), mert nem kell egymásnak menni, csak nézi a képernyőt, de nem látja, az tulajdonképpen mi a fa..nak játszik?.... Rengeteg ilyennel talákoztam már én is. Ez van... ezek többsége, a pubertás kor elején lévő kis takony... Akkor, ezekszerint, akik az utcákon közlekednek autóval, mind kocka, mert betartják a szabályokat és nem mennek egymásnak?...
  • jofer
    Ahhoz, hogy Lexussal tudj kavarni szükséged lesz eredeti Carpackra/Megapackra is, amit csak neten tudsz megrendelni! De nagyon megéri az árát!
  • Sharks
    Én már bejártam az összes tetves utat és voltam ott is többek közt, de nem kódolta ki nekem!!!
  • Misi az ezredes
    Amikor arra jársz xD
  • Sharks
    A lexus szalont mikor kódolja ki egyébként?
  • Sharks
    Köszi szépen! Én is próbáltam egyébként kutatni utána, de ez a kis könyv sem tartalmazza sajna, amit adtak a game-hez... szval te vagy az utolsó remény! Thx
  • link14
    Sharks nem akkor hülyeséget mondani délután amikor hazaértem megnézem neked
  • Gaben17
    ahha,utálom az ilyen faszokat,de most nekem sem megy jobban,szoknom kell a kormányt:'DDD
  • Sharks
    Sziasztok, már a multkor is feltettem a kérdést, de sajna senki nem méltatott válaszra, viszont így nem nagyon tudok tovább haladni a game-ben, mert nem tudom hogyan kell Drive-In ben egyedi versenyt csinálni... ha vki tudja, irja le légyszi! Thx
  • [HUN]FaTaL
    Ugye mindenki tudja hogy NonHC + DAOFF-ban közlekedek, haver meg billről nyomja szal nonhc+da. Bejön a layerbe egy orosz köcsög, beírja hogy arcade loosers és kimegy. Most ennek mi értelme van? Nyomorék az ilyen... Gondolom az ilyen arcok mögött valami 12 éves kis csicska lehet...
  • Hoffi
    szájbaa kéne baszni!!! mármint azokat akik lökdösnek xD
  • [HUN]FaTaL
    Én mindig félre állok, de csomószor jön a köcsög orosz és direkt belémjön és belök a fák meg a bokrok közé. Normális az ilyen?
  • DJ RX7
    nem vagy te egy kicsit nagyon kocka?
  • Hoffi
    ezzel énis igy vagyok a gabennal mmentünk egyet aztán egy fekete lamboval valami arab köcsög állandóan kilökött!!! gondolom nem is kell mondanom hogy én motorral voltam :S kezdet elegünk lenni megprobáltuk lerázni de nem jött be aztán valamiért elhúzott!!

örültünk is ugye gaben :D
  • Hoffi
    elég gyakran :S de ezt inkább mások tudják mert én nem látom ha laggolok
  • misiizsai
    Sziasztok
    Szombaton 18:00-kor találkozó.A Déli Golfpályán cruise lesz
    Megjelenés:Bármilyen kategoriás kocsival.
    Úti Cél:Versenypálya
    Szabályokat nem tartjuk be
    Mindenkit várok szeretetel!
  • [HUN]FaTaL
    Pinging ataricommunity.com [207.97.223.202] with 32 bytes of data:
    Reply from 207.97.223.202: bytes=32 time=121ms TTL=104
    Reply from 207.97.223.202: bytes=32 time=119ms TTL=104
    Reply from 207.97.223.202: bytes=32 time=118ms TTL=104
    Reply from 207.97.223.202: bytes=32 time=118ms TTL=104
  • Atti12
    115 ms
  • somdav95
    Ja, én mostanába még akkor se szoktam mikor megy a torrent, szóval tuti nem ez a baj !
  • jofer
    Emlékeim szerint egyikőtök sem laggol... legalábbis nálam nem. Akkor más lesz itt a ludas. Köszi, hogy megnéztétek!
  • Misi az ezredes
    átlag 120-130 ms
  • somdav95
    Átlag 176.
  • jofer
    Közben nézegettem külföldi oldalakat is. Az ataricommunitynek a pingjét is: átlag 127 ms.

Megnézné más is, hogy nála mennyi?

startmenü > futtatás > beírod, hogy "cmd" > ok > beírod, hogy ping www.ataricommunity.com (ping után szóközt kell nyomni).
  • jofer
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz ki kéne deríteni a szerver ip címét.
  • Falkon
    Jah fasza is!
    Főleg amikor megyek Lee tábornokkal és szól a rock n roll , akkor olyan jó úgy váltani!
    Kuplung jó lenne de nem tom hogy kell csinálni!
  • jofer
    Sajnos itt nem szolgáltatnak, pedig szívesen maradtam volna náluk...
  • DJ RX7
    nekem most naracomos netem van. szarakodott nagyon míg ki nem rakták az antennát (mármint kívülre a padlásról) most így már jó, de néha nagyon rájön a hoppáré. mint pl. most is, de elég ritkán szerencsére.
  • jofer
    Márcsak kuplung pedál kellene pluszban és totál jó lenne! Láttam a H-váltódat, nagyon ott van!
  • Gaben17
    jó a dfp:) nekem most g25 van
  • Falkon
    Nekem most Logic3 van!
    Csak az a baj vele hogy rángat!
    Ha lenne egy dfp-m akkor tiszta g25 lenne! A h-váltó már megvan
  • jofer
    Láttam az adatlapodon, hogy kisvárdai vagy! Én vnaményi! Előzőleg Naracom-os netem volt, sosem laggoltam...
  • DJ RX7
    egyébként a játék megy ps3 sixaxis controller-el is faszán. :D
  • DJ RX7
    havernak kinek megvettem a tdu-t romániában lakik. egyszerűen annyira szar a ping-ünk kettőnk között, hogy tdu-ban soha nem tud rádobni egy layer-re. egyszer sikerült de akkor is -//- jel-el. hamachi-ban sem tudunk egymásra csatlakozni a kurva nagy ping miatt. :/