107666
-
Oké köszi! Muukodik :D -
Off, de gondoltam hátha érdekel vkit: Smokin' Guns -
Szabi1991 #70647 vmilyen old 3 :D -
ezt nem tom -
Értelek, csak egyszer valami miatt cseréltem már a common.bnk-t, így most csak azt az egy bizonyos hangot szeretném kicserélni a BNK File Editor-ral. -
MERCEDES-BENZ_W124_E500_BETA_v.1.0
új_úttest.rar -
én a common.bnk-t másoltam be
-
Jól van hirtelen ez jutott eszembe :D Azért érdekelne melyik .wav az.. -
az tábornok!!
különben simán berakod és ugy kell hogy szóljon
-
Kapitány?? :D amugy nem tudom xD -
Az audio Common.bnk-en belül melyik horn-hoz tartozik a kapitány kürtje? Mert már végigpróbáltam egy csomót de nem adta be.. :) -
Szabi1991 #70638 én mostanában ezzel fogok menni, ha ti is akarjátok látni, akkor szedjétek le :p -
neked má mindened van baszod... xD még alcoholos ice teád is xD -
hogy volt neked pénzed olyan gyorsan olyan autóra??? xD -
köszönöm
hát egy saab 93 cabrio bőrülése .
remélem ma elkezdjük,teszek majd képet ha kész lesz=) -
Rád értettem, mert azt hittem csak én nem vagyok jelen! De ezek szerint te sem voltál. Majd ma bepótoljuk!!! :D -
Szabi1991 #70633 boldog szülinapot :D
ám milyen a széked ? :)
majd ha kész lesz, jöhetnek képek róla :p -
És még valaki hiányzik onnan! Vagy rám értetted Fitti? :D -
köszönöm(^^,) -
Boldooog születésnapot ! :) -
Szabi1991 #70629 [center]
-
én is hallottam hogy a momoknál van 1 ilyen probléma,viszont asszem valamivel meglehet csinálni,persze csak ha már nincs gari:) -
Jó képek, csak hiányzik onnan valaki nem???? 
Bocsi, hogy nem jöttem, de sajnos elaludtam a filmen! :( Éjfélkor ébredtem meg, de már nem volt kedvem felmenni. Ma este bepótoljuk, de ha ráérsz én már délután is felnézek. Majd értekezünk! -
Momo van egy haveromnak, igazábol alig használja, de azt mondják sokan hogy nem a legjobb, mert van egy pár darab ameiknél a pedál néha szarakodik .. ( de ezt nemtudom tutira, csak hallottam) Én mondjuk a DFP-t venném, ár-érték kategóriába a legjobb szerintem :) -
mercihez linket légyszi. -
Sziasztok le akarom cserélni a Logitech Wingman force GP-met egy Logitech MOMO-ra vagy
Logitech Driving Force GT... melyiket tartjátok jobbnak.... ? a momo azért jó mert iszonyatrég végyok már rá és most lett pánzem h beszerezzek 1 és rá is áldozzam a pénzt :) a Drivng forc meg azért mert PS3 on is játszok és a grandturismo 5 höz lett kifejlesztve és game közbe lehet állítani a kocsit a kormányon... szval fogalmam sincs melyik a jobb... pls írjatok előre is köszi -
Valaki berakott nemrég egy képet, hogy lecserélte az aszfalt textúrát. Tudnátok ebben segíteni, hogy mit kell hozzá leszedni, honnan és hogy hova kell berakni? -
Ez kizárólag PS-re értettem.Azon belül keresd meg ezeket és kész a trükk.
Kösz a tippet a füsthöz.A kerkékforgatásra magam jöttem rá.
Jah és csináltam egy TDU2-es DVD boritónak való képet...
-
Pontosan
-
Pföhhh! Ha egyszer az ember megszokja a jót...
-
Én most csak ezzel mászkálok, nincs itthon a G25, és addig szerváltam egy Formula Force-t. H váltó és kuplung nélkül nemolyan vezetni a verdákat, úgyhogy böjtölök amíg visszakapom. -
Mentünk mi is, kösz mindenkinek..
Kisvukkot a végén menteni kellett... :) -
A magányos hoel elindult az úton.
Találkozót egy jó baráttal Librahunnal.
Madár lesen is voltunk, ahogy kell
Mivel csak ketten voltak a mesének vége jóét kívánok minden tdu rajongónak.
-
Köszi hole az esti Lambo tour-t! 

-
Fasza verda, pont ugyanilyennel mászkáltam 1 nappal azután hogy elkezdtem a játékot :) -
-
Valahogy létre kéne hozni egy saját Test Drive szervert, csak magyaroknak! :) Oké-oké, már megyek is aludni.
-
úgyhogy elmész a boltba, megveszed a játékot és csinálsz online profilt.. -
Nem a vidi karin múlik gyárilag nem homályosít a TDU :D nem exponál ha pontosak akarunk lenni ^^ -
az jo! és h lehet fellépni multiba ien szabad koborlásba?