107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Az azért van kiírva hogy ha kérdezek másoktol hogy mibaja van a gépemnek akkor ne kelljen leírni nyolcszázszor. Boccs :P
  • rtfmZoli
    Én legalább nem írom ki a konfigom minden hozzászólásomnál :p
  • Falkon
    Szabi!
    Te áttudsz alakítani egy autót , amit a tdu centrálról lehet letölteni?
  • somdav95
    Arcoskodás 1 stigula
  • popzu
    minek irtad le h milyen a géped a modoknál ez nem számit:\
  • rtfmZoli
    Milyen elterjedt modok vannak, amit érdemes felrakni ?
    (Gépem: 8400 Duo, 2 GB Ram ,VGA:Nvidia 9600, ha valamelyik mod jelentősen növelné a gépigényt )
  • Tomika001
    Ja akkor valamit elrontottam.
  • Falkon
    Elküldjem az image fájt , amit a daemonba kell barakni ?
  • Toyo
    Így ni.. :)
  • RS
    Így.
  • Tomika001
    Ma kinéztem a pályára.
  • Hoffi
    bocs a hülye kérdésért de valaki letudná irni hogy hogy lehet valahgy azt megcsinálni hogy ne kelljen használni a gyorsan karcosodo dvd-t de tudjak is játszani? xD

köcce
  • Joybull
    kösz
  • ladics
    közösen megcsinálni?
    #70776:hardcore modban van 1 ilyen g-erő mérő:]
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem lanon. Hamacsival neten keresztül.. Konkrétan LANon nem tudsz szervert sem csinálni, internetkapcsolat nélkül (x db cd kulcsal) meg lehetetlen végigvinni...
  • Falkon
    Ez ellen nincs megoldás!
  • Szabi1991
    pont hogy csak Lanba tudod teljesen kijátszani xD
  • Joybull
    Sziasztok.
    Találkoztatok megálló kocsikkal az úton mostanában? Nálam gyakran előfordul, meg a szembejövő az én sávomat használja. A legjobb mikor verseny közben történik. Már egy párszor szellem autó is előfordult. A semmin összetört a kocsi verseny közbe.
    Ha van valami megoldás valaki megírhatná. Köszi
  • RS
    Elvittem bejáratni az új verdát.
  • link14
    egyszerre csak egy verseny lehet fent ha az lejárt rakhatsz fel újat és ha az is lejárt akkor megint rakhatsz fel és így tovább
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • Panzeradler #70789
    Lanon lehet játszani a TDU-t?
  • [HUN]FaTaL
    Nyerni kell 3 versenyt, nem pedig megdönteni a rekordot. Valószínűleg megdöntötted a rekordot, de aztán megint visszaelőztek mielőtt lejárt volna az idő, így nem te nyerted. Ahhoz hogy fel tudj tenni egy versenyt a drive inben, pedig végig kell menni a pályán, csak utána engedi.
  • Sharks

Ha vki már 99%-nál vagy tovább tart az kisegíthetne ebben a kérdésben!
  • somdav95
    Megszólalt bali... xD
    Én is mentem már vele 311-et, igaz hátulrol tolt egy Mclaren xD :P
  • Sharks
    Bocs főnök, legközelebb érthetőbben fogalmazom a témát, de nekem nyilvánvaló volt, h TDU-hoz képest nem lehet szebb, csak aztán jöttem rá, h rtfmZoli még nem látta a Top autós game-et!
  • ultrapulse
    Na azé... XD
  • ultrapulse
    háth...még a grafot sem mondanám szebbnek, bárhogy tekertem maxra a graffot, nem éppen úgy akart kinézni mint a képeken :D az irányítást meg meg sem merem említeni :) Sztori aztán meg marhára kell egy autós játékba XD
  • rtfmZoli
    Köszi
  • Sharks
    már úgy értettem, h grafikailag szebb, h az előzőkhöz képest, nem a TDU-hoz....
  • Sharks
    100000000000000x jobb az nfs-nél, csak az a divat-játék! Már az egyjátékos módja is tartalmasabb, de a többjátékossal egyértelmüen viszi a pálmát... igazából undercover nekem nincs is meg, de ismerem az Nfs sorozatot, a többivel asszem mind játszottam, de itt az autók viselkedése, kidolgozása, játékélmény stb. sokkal jobb. Az undercover gondolom grafikailag szebb, meg kapott egy "új" storyt, esetleg néhány új autó van benne, de még így se lehet sehol TDU-hoz képest, ennyiért ráadásul szinte ingyen van, szval addig vedd meg még van készlet belőle!
  • ultrapulse
    Sértésnek veszem hogy összemered hasonlítani a TDU-t azzal a trágyával...
  • rtfmZoli
    Sziasztok!
    Ez mennyivel jobb, és tartósabb(tartalmasabb), mint a NFS Undercover?
    Ha jó, akkor 1790-ért megrendelem :)
  • Sharks
    Nem, ez a Drive-In-es, azt a Clubbost se tudom megcsinálni, de erről már hallottam, h egybe kell kötni a gépeket, bár multkor még csak 2-t kellett, de azt se vágom, h azután mit hogy kell, bár ez most nem olyan égető, inkább a leirtak érdekelnének...
  • Panzeradler #70776
    Szia! Neked mi az ott a jobb oldalon?
  • ladics
    ahhoz 4lanba fogott gép kell 4 eredeti tdu-val:/ vagy ez a clubbos?
  • Sharks
    Sziasztok, megint faggatnálak titeket kicsit, mert 2% hiányzik a 97-hez, de az egyiknél gőzöm nincs mit kell csinálni, a másiknál meg csak sejtem, h mi lehet a gond. Tehát az első: van egy olyan feladat, h nyerj 2 egyedi versenyt Drive-In-ben, na most én megdöntöttem már 3 egyéni versenyt (2 sebbeségmérőst, 1 időmérőst) de még mindig nem adja meg. A második pedig, h osszak meg 3 versenyt Drive-In-ben, ebből 1-et már megosztottam, viszont a másik kettőt nem engedi! Ha vki tudna esetleg ezekben segíteni, azt nagyon köszönöm!
  • ChuckyHUN
    Lotus Exige 240-nel ment 303km/h-val
  • ladics
    ne rajkodjá:D
  • IJIazz
    igen