107666
-
Na rájöttem nálam mi volt a szopás.
GameSpy nick: Falconer[HUN] - regisztrált -> invalid nickname
TDU nick: FalconerHUN - na így már megy.... szvsz a szögletes zárójeleket nem komázza -
Írd meg priviben te hogy csináltad, mert én nem tudok rájönni. Ha beírok nicknévnek valami hülyeséget, meg a regisztrált E-mailem, meg jelszavam akkor is elfogadja, kiírja hogy 90 másodperc múlva csatlakozik, erre behozza a menűt(új játék,folytatás,stb.) -
sztem edig mindenki megtudta oldani ezt a nagy feladatot...... -
xD -
De hogy lehet valaki olyan okos, hogy nem tölti ki a nevet?:D Még nem is az angollal van a gáz, hanem hogy üressen hagyja a nevet és csodálkozik hogy kiírja hogy hibás nevet adott meg:D -
Kicsit hűtsd le magad pls.. :/ sok baromságtól annyira ideges lettél h teljesen kifordultál magadból..
haverom pénteken vette meg a játékot és szombat reggel 8-tól 2-ig mondtam h csináljon és mit kiderült 2-kor h végig azt írta ki (HIBÁNAK) hogy 90 másodpercig is eltarthat a serverre kapcsolódás xD -
xD ez a sok okos barátunk:) -
Hát te még mindig egy idióta vagy. És gondolod mindenkinek az email címe van kiírva a kocsija fölé és úgy rohangálsz? Legalább azt az egy kibaszott mondtatot tudd már lefordítani angolból amit oda kiír... -
Ajaj, mindenek előtt patch, aztán rakd fel a carpack-ot, hogy lásd a többiek pack-os verdáját (ha nem eredeti, ne írj be neki kódot).. na ezek után játék indít, majd new profil az egészséges sorrend! Szóval a lényeg, a patch hiánya miatt nem indul el.. -
de aztán gyorsba eladod tréden osztcsá -
Akkor jó :) Egyelőre online próbálok belépni, aztán felrakom a patchet meg az addont is. Csak az lesz érdekes, hogy megjegyezzem, hogy mik az addon kocsik, mert ha veszek egyet akkor állitolag kidob :( -
Viszont amikor beírom a E-mailom meg a jelszóm ott ugye fönt van a nickname. Oda nem írtam semmit mert az gondolom a sima single játékhoz kell. Egyszer írtam be a gamespy felhasználó nevem(pullingcsoki) töltött picit, és beadta hogy new game meg stb. De az meg gondolom nem az online gamre utal. -
Ha nem írsz a carpack-hoz kódot, nem csinál róla addon.txt! -
Nekem az első accountom, és uaz. -
Igen, hülyeségeket írtál. Én pl játszottam régebben és carpackot is használtam, de semmi addon.txt nem volt ott ahol kellett volna. -
Meg az IGN-re és a gamespyra is belép. Viszont kiadja hogy melyik accountal akarok belépni. Az lehet a baj hogy azon az E-mail címen már több account van regisztrálva? Meg van egy régebbi regisztrációm. Azzal is be akartam lépni, és ugyan azt írja ki mint az újnál. Pedig azzal régen simán be tudtam lépni. -
Megy az szerintem regisztráció nélkül is.. kell egy nem foglalt nick név és egy e-mail cím!
Először amikor regisztráltam nekem is ilyen gondom volt, aztán megjavult.. aztán egyszer újraraktam a játékot és a régi mentésemet nem látta mikor visszamásoltam, így csináltam egy új online profilt, más nick névvel, más (nem regisztrált) e-mail-lel és az egyből működött. -
Hát az igazság az hogy jtoljára kb 1 éve játszottamxD. -
régen játszottál má singlebe esetleg carpackot használtál-e mert ha igen akkor ki kell törölni az addon.txt-t de lehet h hülyeséget irtam most :D -
Nekem is ez van mester! :D
Szerintem csak annyi, hogy még nem szinkronizálta magát a TDU szerver a gamespyjal vagy ilyesmi. Gondolom vagy egy kis átfutási idő, csak az a kérdés, hogy mekkora. -
Szerintem meg inkább moderátoroknak kéne szólni vagy ilyesmi, mert ez tényleg nonszensz. Az egész SGt szétba*szák az ilyenek. Nehogymár az értelmesebb felének kelljen lelépni. -
Csináltam új accountot. Megkaptam a levelet, rákattintottam a megerősítésre, úgy jelzi mint ha be lennék lépve(Welcome Pullingcsoki, you are logged in! és zárójelbe az E-mailom). De a játékba amikor be akarok lépni ezt írja ki(minden oké, az E-mailt beírtam, jelszót beírtam): the nickname you entered is invalid.
Miért írja ezt ki? Nem jól írtam be a E-mailt? Vagy a jelszót? -
Köszönjük Ladics! Nagyon örülümk hogfy a hallotak alapján a veterán topikot és a tdu topikot is sikerült SzÉTBASZNOD! Gratulálunk:)
-
Valószínű hogy foglalt már a nick név, próbálkozz mással..
Oké, Kisvuk.. elég error ami néha kirobban itt :) -
Na most velem mivan már megint? xD Haggyatok, lehet elfelejteni, átmentem viszonylag normába, ladics, nyugi, próbáld meg :) Ha szidni akarsz valakit akkor msn-en, tudod ottvagyok énis, megteheted xD
#70971:
Amúgy csak érdeklődésből, elkezdted a carpack-nak a borítóját csinálni?
-
Én is elbucsuzom véglegesen sztem a tdu forumrol megtaláltok privibe msnen ph-n tdu.hu-n remélem oda nem fognak átszálni az ilyenek... -
Ennyi... grat ladics bazdmeg... Flame off....
-
Maxx #70972 Hát srácok, vettem a fáradságot és végigolvastam amit az elmulkt 2 napban forgalmaztatok itt. Gratulálok. részemről befejeztem az SG TDU topics látopgatását, aki szeretne ph!-n vagy priviben megtalál, a kruzokat is ott fogom kiírni. Art te pedig msn en elérsz úgyis. Ha valaki még szeretne elérni msn en: [email protected].
sziasztok, további sok sikert ..."ehhez"
Baráti üdvözlettel:
Kisvuk -
Mielött mindenki megöl midnenkit.Elöször is döljetek hátra lazítsatok és nézzétek meg a linket.Válaszatok ideálisat (az is akinek van barátnője)
Csak nektek ;) P.E.A.C.E. -
nem bali -
Gamespyon mennyi idő míg átfut egy új account? Már emailben megerősítettem, de a TDU még mindig azt irja ki, hogy invalid nickname.
(igen eredeti a program :)) -
Én befejeztem volna, ha nem ugat ez szarláma. Mindegy, aki akar még beszólni keressen meg privátba... -
ne szidd anyám te lóbaszó faszfej!!
amugy ha lenne egy kis eszed látnád hogy odairtam eg kis xD-t amiből következtethetnél arra hog nem gondoltam komolyan! -
Én megyek, újra felraktam a játékot:). -
Te miről is pofázol te szarláma offgép? -
Nekem nem úgy tűnt, hogy ott szoktad volna ladiccsal. Mindegy én befejeztem az offolást, remélem egyszer megérjük, hogy nem lesz szétbaszva a topic (nem 2-3 off hsz-ről beszélek, mert egy darabig nem zavaró). -
HOLECS! én ugytudom(ugyolvastam a joystickbol kikell szedni a rugot ami miatt visza ál rendes helyzetbe elöször és utána rpogramozni hogy ugy maradjon ugye:) remélem tudtam segiteni vmit. -
Képzeld ladiccsal ottszoktam, meg hoffival is.. BB7-tel meg ez csak jött, már elnézést akkor... -
Vagy csak fogalmad sincs hogy működik egy fórum, és nem 5-6 hsz volt naponta, hanem 100hszből 90el ti basztátok szét a topicot. Faszért nem msnen beszélitek meg?
#70950: Nem lehet, de azokat trafficnak hívjuk :D -
Jah, az AI. Valaki már megpróbálta kicserélni őket, de amúgy is enné a gépet, és fejleményt se írt a személy.
A bug-okra meg nincs orvoslás, laggol a szerver és kész