107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ChuckyHUN
    Bravóóó amit pepsivel nyitottunk, ahova a régi játékosokat hítuk... Elég jó volt míg nem érkeztél meg
  • mama 2
    Őőő... máe sok versenyt megcsináltam, de még mindig nem írt ki semmit, és a chat-et sem hozza elő. És mi az a layer?xD
  • burjanmate
    Nekem a kedvenceim az nfs 2, 5, 6, a 2 underground még jó volt, de onnantól... Nem t'om próbáltad-e az Undercover-t, de TDU-ban hipersport DA ahhoz képest RBR meg RACE 07. Ha kiadták volna olyan skáláz6ó irányítással, mint a PS-ben volt, talán most is azzal játszanék... De ez nem ide tertozik, úgyhogy nosztalgia befe :D.
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • popzu
    :D otlesz elspawnolunk:D
  • ultrapulse
    Az szerintem elég könnyű, mert én személy szerint egy SG-sel sem szoktam találkozni véletlen :D
  • [HUN]FaTaL
    Nehogymár, majd elkerüljük a szigeten :o)
  • [HUN]FaTaL
    Jó csak kiváncsi voltam ki miatt hiszi pl. ladics hogy ezt terjesztem, mert én nem mondtam ilyet az biztos :D
  • popzu
    höhhhh esünk szét öszevisza a sok nobnak köszönhetöen..
  • ultrapulse
    ROFLMAO, ugye ezt nem mondod komolyan néhány hülye ember miatt ?
  • milk4
    Már csak te hiányoztál a topikból!Köszönöm,viszlát és soha többet nem TDU-zok.
  • ultrapulse
    Akkor gondolom Hiyakonak már bőven akad jobb dolga is a kockulásnál
    burjanmate: nekem az NFS-sorozat életem egyik legmeghatározóbb játékszoftvere volt eddig...a Hot Pursuitot, High Stakest, Porsche Unleashedet, és Hot Pursuit 2t imádtam. Az Underground-széria és Most Wanted hozott egy vmivel újabb szájízt, viszont a Cabon óta eléggé elkesernyésedett sajnos...Jó lenne már megint egzotikus helyszíneken nyomni egzotikus autókkal, csak sajnos ez a sablon már a TDU-t illeti. TDU közben viszont hallgatom az NFSHP2 OST-jét, szal a feeling megvan :D A Porsche Unleashed tesztpilóta játékmódja pedig nagyon jó volt !
  • Hoffi
    nem mondom meg ki mert megigértem neki hogy nem mondom el én személyszerint ezt hallottam: ladics a veterán topicot is szétbaszta most meg eztis!
  • burjanmate
    Apropó, kirakhatnátok a térképet is a fejlécre (nekem már a könyvjelzők közt van, de hátha kell még vkinek).
    Azt meg nem értem, hogy duplázódott az előző hsz-em (71030).
  • [HUN]FaTaL
    Ami nem mindig működik...
  • popzu
    halod minek olvastok visza otvan alul a topikon belüli keresööö..
  • [HUN]FaTaL
    De ki? Mert én nem az biztos, nem is értettem először hogy mi a rák a veterán topic, csak mikor írták, hogy a pepsi féle topic. A veterán topicot nem ladics, hanem BB007 cseszte szét.
  • ladics
    anno amugy nekem se engedte a szögletest, így lett sima ( )
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, akkor viszont nem tudom mi gondja lehetett, biztos, hogy nem a szögletes zárójelek okozták.
  • ladics
    xD nevano majd énis teszek be képet ha offolok :P
  • Falconer
    Ha foglalt akkor kiirja, hogy nickname already in use with an other password. Valami más lehetett.
  • [HUN]FaTaL
    Azért nem hozza elő mert nem látsz még senkit a layerben. Pár verseny után kiírja hogy mostmár látod a többi játékost, azonban ilyenkor is előfordulhat hogy egyedül vagy a layerben és ezért nem fogja előhozni, mert nincs kinek írni. Egyébként ajánlom figyelmedbe a játék kézikönyvét (sokan azt hiszik hogy az valami ócska f*s, pedig az alapvető dolgok kiválóan le vannak írva benne).
  • mama 2
    Na, most olvastam a FAQ-ot, ott leírják hogy a nicket is be kell írnixD. Na, most vettem autót(nem csíttel). Az optionsba írják hogy T a chat. De hiába nyomom a T-t, nem hozza elő a chat ablakot Miért van ez?. És hogy látlak titeket a térképen?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem semmi gond sem a designal, sem a mostani FAQval, a régi hiányos volt..
  • [HUN]FaTaL
    Hykao 30 felett van, szerintem szimplán abbahagyta a játékot. Slandről és Walinről nem tudok semmit.
  • somdav95
    Másik FAQ-ba nem volt benne sok minden, tele volt hiányosságokkal, meg volt benne sok fölösleges dolog....
  • ultrapulse
    No igen, ismerős a neved :D Csak azért soroltam 3ukat, mert bennük tutibizti voltam :)
    Velük nem tudni mi lett ? Időközben felnőttek és áttértek a valós vezetésre ? :D
  • popzu
    nemtom vmi veterán akéármi volt mind1 ..
  • [HUN]FaTaL
    Mire utalok én?:D Szóba sem hoztam a veterán topicot.
  • popzu
    én nemondtam ilyet hogy ladics cseszte szét ény annyit mondtam sztem a veterán toikp vlszinüleg fatal arra utal hogy az a pepsi-s rejtett topik
  • HUNMemphis
    Én itt voltam a kezdetkor és itt leszek amíg be nem zárják a topikot érdeklődés hiány miatt.
  • somdav95
    Már elnézést de a másik topikot bbb007 baszta szét.... Ne keverjük a szezont a fazonnal..
  • ultrapulse
    Hát nem tudom mennyien vannak itt a kezdeti emberkéktől, mindenesetre én nem ismerek fel senkit :D
    Anno Sland, Hiyako és Walin idején még fegyelem uralkodott, nem szabadult még be a sok n00b barom ide.
    Ugye folytak a bétatesztek (az Open Betán, amely 25000 kulcsos volt, abba még be is jutottam), a sok NFS-fan kölöknek meg még szerintem fogalma sem volt hogy mi ez a játék, meg szerintem a kulcsigénylés is elég nehéz feladat lett volna számukra, ha egy nyamvadt profilt nem tudnak egyesek létrehozni.
    Sajnos azóta volt némi problémám a nettel, így a játékot már nem vettem meg, hanem warezverzsönnel singleben nyomtam, és lám, 2 év alatt az egész banda lecserélődött...Mindenesetre a topik sokkal értelmesebb embereket foglalt magába, renddel és fegyelemmel. A régi FAQ-t meg lazán visszatehetnétek, mert az a hányás oldal szerintem nem hozza a megfelelő színvonalat.
  • [HUN]FaTaL
    Jó képek ;)
  • Misi az ezredes
    Ha azt mondják neked hogy meny el lécíves elmész? és híreszteled hogy a stílusod nem kell nekünk? köszi nah bocsi az OFF-ért srácok de hogy mégse legyen az teszek be képet is ^^

Nosztalgia a legszebb képeimben (nekem tetszenek)

• rtfmZoli
    Én meg abban látom a problémát, hogy:
    - A topikban túl sok az 1 nap alatt 1-3 oldal hozzászólás, mert így áttekinthetetlenné válik.
    - A FAQ nem elég kiterjedt, továbbá nem közvetlen link van, hanem a főoldalra mutat http://mc-club.extra.hu/faq.php, továbbá lehetne a http://tdufaq.e-plague.hu/game.html címről átemelni szinte az egészet[és összeszedett szerkezetben, 1 oldalon], mert lássuk be nem lehet lehurrogni az embereket, akik 4-10 oldalt nem olvasnak vissza (aki 1 oldalt nem képes visszaolvasni mondjuk megérdemli)
    Esetleg a FAQ-ba, vagy itt az sg-nél a linkekhez lehetne a link1link2link3link4 -eket hozzáadni
    - Mivel minden 2. nap ugyanazt kérdezik az emberek, ezért valakit lehet hogy ez felhúz(mert nem birka türelmű , mint pl. én :) , ezután pedig elszabadulhat a flame)
  • misiizsai
    Jösztök a Ford Szigetre A-s kocsival meg HC-val?
  • ladics
    hoffi ha azt mondják hogy fatalnak van fasza akkor elhiszed? és híreszteled?
    Komoly asse tom mi az a Veterán topic de szétbasztam. bravóó gyerek...
  • mama 2
    De nekem nincs szögletes zárójel a nevemben. pullingcsoki. Ennyi:D.
  • [HUN]FaTaL
    És akkor mi a probléma hogy behozza a menüt? Azt be is kell hozza LOL:DDD

#71001: Semmi probléma a szögletes zárójelekkel, nekem [HUN]FaTaL a nickem. Valószínűleg foglalt a Falconer[HUN] név.