107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • burjanmate
    Pont azt nem akarok, azért kéne a trainer.
  • burjanmate
    Ezen a térképen rajta van minden.
    Falkon nekem is adtál, meg is van a cobra, thx még1x.
  • somdav95
    Mennyél lassan és szabályosan...
  • burjanmate
    Hi! Kéne 1egyszerű trainer, amivel a rendőröket le t'om állítani, meg nem von le, ha lemegyek az útról (nem ilyen übermarhaságok, mint itt ).
  • kvmark
    te nem a Audi a3 at de figyeljetek már nemtudnátok egy képpel megmutatni az összes autós leszállítós küéldiket pls"
  • RS
    Valaki tudna linkelni letölthető új Lamborghinit vagy Porschet? Köszi!
  • Toyo
    Aztán HC audi tt-vel? :) De figyelj már, csinálgasd a feladatokat, versenyeket.. autóleszállítós küldikért kapsz egy rakás pénzt, bejárod legalább az összes utat, megismered a kocsik nagy részét.. legyen már valami kihívás benne.
  • Falkon
    Már én is vettem tőled egy autót , igaz csak 3 milláért
  • RS
  • kvmark
    Ja mert tudod a archivment ek ott azért kapok pontot tulajdonképpen tudod nekem kéne a HC azért veszem meg a kocsikat hogy meglegyen a hc
  • Misi az ezredes
    szép képek gg
  • Toyo
    Hamar a seggére vágtál 9 millának, de mindjárt elsírom magam.. tegnap a dtm mercit, ma egy ferrarit adsz el, a legjobb kocsiktól válsz meg.

SiteDisagner, szépek a képek, főleg az utolsó. :)
  • kvmark
    Sziasztok felraktam Trade re egy Ferrari f430 spydert 0 kilométer van benne 3 milláért valaki megvenné mert tegnap szinte megvettem az összes ford,aston,ferrari,lamborghini és stb de elfogyott a pénz valaki megvenné fontos lenne plz :_(((( fekete színű kérlek titket
  • SiteDisagner

• kvmark
    Sziasztok felraktam Trade re egy Ferrari f430 spydert 0 kilométer van benne 3 milláért valaki megvenné mert tegnap szinte megvettem az összes ford,aston,ferrari,lamborghini és stb de elfogyott a pénz valaki megvenné fontos lenne plz :_((((
  • [HUN]FaTaL
    Az ISOLATE-el lehet lezárni a layert, de ha valaki kiesik nem tud visszajönni, illetve senki nem tud csatlakozni.
  • Toyo
    A térképen ha kizoomolsz látsz kb. 15 emberkét, amit bizonyos időközönként helyszínenként váltogat. Az úton lehettek max. nyolcan egy szálon. Azt nagyon nem tudod kivédeni, hogy ne járjanak épp arra idegenek mikor találka van, legfeljebb azzal, hogy nem a város ill. valamelyik zarándokhely a helyszín. Ha már együtt vagytok, lock-oljátok egymást, meg le is lehet valahogy zárni a layert.. de akkor gondolom más már nem tud csatlakozni ha le/kimaradt. Ha van lehetőség később csatlakozni a bandához, elég az egyikőjükre ráugranod és úgyis abba a layerbe kerülsz (mert nagy valószínűséggel együtt vannak). Egyébként kicsit várni kell, hogy betöltse térképen is az emberkéket, nem adja be mindig rögtön.
    Na de ez nem mindig ilyen egyszerű, úgyhogy próbálgatni kell párszor hogy összejöjjön.. meg a szerver sincs a toplisták élén!
  • Immigrants
    Helló!Ezt nem értem a térképen egyszerre csak 8 ember lehet.(tapasztalat)De én most mittom én észreveszek egy magyart és odateleportálok nincs ott.ha egy krúznál pl.: 8 vagyunk akkor azt a 8-at nehéz összecsődíteni hisz nem lehet semmi rus meg ger meg stb.Vagy ha pl megnézem a térképet és kilépek belőle megint nincs ott senki.Meg lehet ezt valahogy oldani?Előre is köszi a válaszokat!!!
  • Gabec26 #71075
  • Roger6
    Soha nem autóztam veled pászeg! Most akkor mentsem, vagy ne?! (csak hülyültem)
  • Maxx
    Üdv. Urak. Eénézést hogy visszapofátlankodok 1 hsz erejéig, akit érdekel itt is ki lesznek írva az általam szervezett kruzok: Kisvuk által szervezett kruzok

Aki szeretett velem autózni az mentse el a linket.
    üdv.
    Kisvuk
  • orszagtom
    Köszöntem nektek Urak! Nagyon jól éreztem magam én is! Remélem sok ilyen lesz még!
    (THX: Fitti, Grabowszki, Lybra, JonnyVTI, Rob79)

• Fitti83
    Szép Képek! Grat! Video-t csináltál talán, hogy ilyen későn tetted fel a képeket???Szólj ám, ha megvan!
  • lybrahu
    Köszi Fitti az éjszakai drift gyakorlást!

• Fitti83
    Köszönöm az esti krúzt! Király volt mint mindig!!!

• DJ RX7
    Fail.
  • Toyo

• [HUN]FaTaL
    Neked semmikor, sehol :D
  • carloelsa
    jók lettek majd az enyéimet is felrakom
  • misiizsai

Mi a véleményetek a képekről?
  • laci 700
    Jók lettek... -.-
    Hagyj szünetet a kép és a név között, vagy a szöveg a kép felett legyen...
  • carloelsa
    én is köszii a cruiset!!!
    (misiizsai,ArtMoney,gaben1)
    én másképp Dozoo vok nem carloelsa
  • Tomika001
    Szép kéró.
    Amúgy meg repülni tanulunk.
  • mama 2
    Na, megoldva, látom a többi játékost. Ti mikor lesztek fent, és hol?
  • misiizsai
    Na most végeztem a cruisal köszönöm a részt vevűknek
    (ArtMoney,gaben1 Dozzo)
  • [HUN]FaTaL
    Én még nem láttam.
  • ultrapulse
    Hey, motorkerékpárokat lecserélő mod nincs ? Egy chopper jól jönne :D akkor már nagyjából teljes lenne a lista (ha off-road gépeket leszámítjuk)
  • RS
    Új kéró.

Ezen nincs mit magyaráznom.
  • [HUN]FaTaL
    offline profilt csináltál..
  • mama 2
    Na, tudom mi az a layer. De nem tudok más layerekhez csatlakozni mert nem látom a játékosokat a térképen. Meg nyomok egyy alt+tab-ot, aztán vissza, akkor mindig kiírja hogy: test drive unlimited server is not unavalible vagy mi a franc. Ez miez? Megszakad a kapcsolat a szeróval?