107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Higany
    Köszi a sok infót! Halihó!
  • [HUN]FaTaL
    A barátok része nálam is buggol hónapok óta, az okát nem tudom. Ha lockolsz valakit, bármilyen távol is vagytok egymástól, nem rak külön layerbe a szerver. Megapackhoz ott van a link a bannerban, az ára 15 euró, le van írva milyen bankkártyával lehet megvenni, lényegében bármilyennel amivel tudsz neten fizetni.
  • Higany
    Sziasztok! Az miért van, hogy ha belépek a játékba, akkor az előzőleg felvett barátaimat, ha bekapcsolom a szűrőt, akkor se jeleníti meg, bármikor is lépek be? És pontosan mit is jelent ha lock-olok valakit? És a Megapack-ot milyen bankkártyával lehet megvenni? Vagyis Paypal kell hozzá vagy elég, ha a neten tudok utalni egy M.országi pénzintézet honlapjáról? És mennyiért lehet beszerezni? Köszi a sok infót! Cső!
  • PPgergő
    nem eri meg felrakni

neha, ha arnyekos reszen "ejszakazol", egyszeruen semmit sem latni az egeszbol (meg feher/vilagos autonal sem)

verseny kozben felettebb idegesito..
  • DJ RX7
    nyomd ki a hdr-t. :D

én pl. hányok a hdr-től simán bírná a vga de nem használom.
  • [HUN]FaTaL
    Egész jó, HDR-rel azért lehet látni. Csak ugye világítás nincsen :(
  • Toyo
    Night Mod Vision ezt még nem próbáltam, mivel sokszor így se látok semmit.. :)
  • Toyo
    Nálam volt már ilyen.. de én buheráltam már annyit :D
  • burjanmate
    Hi van vmi mod, h normálisan váltakozzon a nappal-éjszaka? Tehát h a naplemente ne déllel végződjön.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, féklámpa mind.
  • Szabi1991
    [center]
  • Toyo
    Lybra.. Ace Ventura stílusban :D

Kisvuk a háttérben..
  • holecsko10
    Én is csatlakozok pár képpel csak már fáradt voltam tegnap.

Tegnapi találka

Fitti, Tome, Lybra, Rob

Na és persze köszönöm a fura találkát kis vuknak. Igaz csak az induláskor láttalak 5 percig utána nekem eltűntél és csak a végén láttalak.

• Misi az ezredes
    az egyiken index volt? :O

#71198 nettől függ engem 3-4 mp-vel később dob le :)
  • nesto
    köszi a választ
  • rtfmZoli
    Itt van a megapackos autók listája - ha ezek közül a a garázsodban van egy is, akkor 1 perc után ledob a szerverről http://img.metaboli.fr/promotions/Boutique/TDU/TDU_Megapack.pdf Eladni a megapackos autókat pedig csak azonnalli eladással tudod, amivel kb a felét kapod az értékének.(Én is ezzel jártam meg, vettem egy Lamborghini Roadstert(lásd régebbi hsz.im), és csak 195K ért, a feléért tudtam eladni)
    A megapack installálása után az addon.txt-t le kell törölni, ha nem eredeti a mjegapackod(a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\ könyvtárbanban van, rejtett file-ként)
    u.i.: A sziget K-ÉK részén van egy "farmolható" verseny amivel 10k-t lehet keresni 30-40 s alatt[226 km/h át kell elérni, bármilyen autóval lehet menni, csak az a titka, hogy a startvonalnál egyből meg kell fordulni, a 4 sávos út irányába]
  • Immigrants
    Honnan lehet Autókat letölteni???
  • [HUN]FaTaL
    Pár kép :)

• [HUN]FaTaL
    Amennyiben a megapackot megveszed fogsz tudni játszani. Ha felrakod a megapackot és nem írsz be kódot, akkor láthatod a megapackos autókat, de nem tudsz venni mert kidob a szerver.
  • nesto
    Azt olvastam az egyik TDU-s oldalon a letölthető TDU Megapack-al kapcsolatban, hogy ha a játékom eredeti, akkor a megapack telepítése után nem fogok tudni online módban játszani. Ez igaz?
  • Fitti83
    Köszi, jó volt! :) Jók a képeid!

• nesto
    megrendeltem a játékot, holnap vagy holnapután megyek átvenni az 576 online-ba! 2000Ft-ot igazán megér!
  • SiteDisagner
    pff : DD
  • orszagtom
    Köszöntem Urak! (Fitti, Holecsko, Lybra, Rob) Ismételten faszányos volt!!!

• DJ RX7
    namá ne akarjátok, hogy én is elkezdjek képeket ps-elni mert a végén csak irigykedés lesz.
  • misiizsai
    majd az enyimre jösz hétvégén?
  • carloelsa
    meg stb... még az a néhány hét messze van
  • somdav95
    Én tuti nem megyek... :)
  • misiizsai
    vagy pl egy Ferrari Enzo cruise-t az is jó lenne
  • Hoffi
    na úgytűnik hogy ha holnap nem töröm össze magam a koripályán akk rendezek valamiféle krúzt... xD
  • carloelsa
    aztán majd lehetne az is hogy majd csak egy típúsu kocsival lehetne menni pl: egy olyan kruzt szervezni amibe csak nissan 350z-k lesznek
  • carloelsa
    én azt csináltam hogy vettem egy házat amibe csak a megapackos autókat raktam és akkor semmi gond nem volt.nem nyultam hozzá ahhoz a házhoz és kész.
  • misiizsai
    akor egyet értűnk
    És a legvégén a motor jönne
  • rtfmZoli
    Nagyszerű: a Lamborghinit nem tudom eladni a házamból, és emiatt percenként kilép-> új játékot kell kezdenem???
  • carloelsa
    sztem is így kéne :)
  • HUNMemphis
    Szinte már érzem a égetett gumi szagát.Szép. Nos a képemről annyit hogy tényleg délután volt tényleg ilyen szépen sütött a nap csak én játszottam rá méh egy picit.Plusz megvilágitást is kapott az egész.És asszem hogy az eget majd meghagyom élesnek. Jóészakát.
  • misiizsai
    hétvégén B kategoriában kén utána C stb
  • SiteDisagner
    Egy háztömb oldalában. :)
  • carloelsa
    hát igenn...
  • misiizsai
    az biztos a tenger felett jó nagyot repűltem és kérdezted merre vagyok XD