107666
-
Köszi a sok infót! Halihó! -
A barátok része nálam is buggol hónapok óta, az okát nem tudom. Ha lockolsz valakit, bármilyen távol is vagytok egymástól, nem rak külön layerbe a szerver. Megapackhoz ott van a link a bannerban, az ára 15 euró, le van írva milyen bankkártyával lehet megvenni, lényegében bármilyennel amivel tudsz neten fizetni. -
Sziasztok! Az miért van, hogy ha belépek a játékba, akkor az előzőleg felvett barátaimat, ha bekapcsolom a szűrőt, akkor se jeleníti meg, bármikor is lépek be? És pontosan mit is jelent ha lock-olok valakit? És a Megapack-ot milyen bankkártyával lehet megvenni? Vagyis Paypal kell hozzá vagy elég, ha a neten tudok utalni egy M.országi pénzintézet honlapjáról? És mennyiért lehet beszerezni? Köszi a sok infót! Cső! -
PPgergő #71210 nem eri meg felrakni
neha, ha arnyekos reszen "ejszakazol", egyszeruen semmit sem latni az egeszbol (meg feher/vilagos autonal sem)
verseny kozben felettebb idegesito.. -
nyomd ki a hdr-t. :D
én pl. hányok a hdr-től simán bírná a vga de nem használom. -
Egész jó, HDR-rel azért lehet látni. Csak ugye világítás nincsen :( -
Night Mod Vision ezt még nem próbáltam, mivel sokszor így se látok semmit.. :) -
Nálam volt már ilyen.. de én buheráltam már annyit :D
-
Hi van vmi mod, h normálisan váltakozzon a nappal-éjszaka? Tehát h a naplemente ne déllel végződjön. -
Nem, féklámpa mind. -
Szabi1991 #71203 [center] -
Lybra.. Ace Ventura stílusban :D
Kisvuk a háttérben..
-
Én is csatlakozok pár képpel csak már fáradt voltam tegnap.
Tegnapi találka
Fitti, Tome, Lybra, Rob
Na és persze köszönöm a fura találkát kis vuknak. Igaz csak az induláskor láttalak 5 percig utána nekem eltűntél és csak a végén láttalak.
-
az egyiken index volt? :O
#71198 nettől függ engem 3-4 mp-vel később dob le :) -
köszi a választ -
Itt van a megapackos autók listája - ha ezek közül a a garázsodban van egy is, akkor 1 perc után ledob a szerverről http://img.metaboli.fr/promotions/Boutique/TDU/TDU_Megapack.pdf Eladni a megapackos autókat pedig csak azonnalli eladással tudod, amivel kb a felét kapod az értékének.(Én is ezzel jártam meg, vettem egy Lamborghini Roadstert(lásd régebbi hsz.im), és csak 195K ért, a feléért tudtam eladni)
A megapack installálása után az addon.txt-t le kell törölni, ha nem eredeti a mjegapackod(a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\ könyvtárbanban van, rejtett file-ként)
u.i.: A sziget K-ÉK részén van egy "farmolható" verseny amivel 10k-t lehet keresni 30-40 s alatt[226 km/h át kell elérni, bármilyen autóval lehet menni, csak az a titka, hogy a startvonalnál egyből meg kell fordulni, a 4 sávos út irányába]
-
Immigrants #71197 Honnan lehet Autókat letölteni??? -
Pár kép :)
-
Amennyiben a megapackot megveszed fogsz tudni játszani. Ha felrakod a megapackot és nem írsz be kódot, akkor láthatod a megapackos autókat, de nem tudsz venni mert kidob a szerver. -
Azt olvastam az egyik TDU-s oldalon a letölthető TDU Megapack-al kapcsolatban, hogy ha a játékom eredeti, akkor a megapack telepítése után nem fogok tudni online módban játszani. Ez igaz? -
Köszi, jó volt! :) Jók a képeid!
-
megrendeltem a játékot, holnap vagy holnapután megyek átvenni az 576 online-ba! 2000Ft-ot igazán megér! -
pff : DD -
Köszöntem Urak! (Fitti, Holecsko, Lybra, Rob) Ismételten faszányos volt!!!
-
namá ne akarjátok, hogy én is elkezdjek képeket ps-elni mert a végén csak irigykedés lesz.
-
misiizsai #71188 majd az enyimre jösz hétvégén? -
carloelsa #71187 meg stb... még az a néhány hét messze van -
Én tuti nem megyek... :) -
misiizsai #71185 vagy pl egy Ferrari Enzo cruise-t az is jó lenne -
na úgytűnik hogy ha holnap nem töröm össze magam a koripályán akk rendezek valamiféle krúzt... xD -
carloelsa #71183 aztán majd lehetne az is hogy majd csak egy típúsu kocsival lehetne menni pl: egy olyan kruzt szervezni amibe csak nissan 350z-k lesznek -
carloelsa #71182 én azt csináltam hogy vettem egy házat amibe csak a megapackos autókat raktam és akkor semmi gond nem volt.nem nyultam hozzá ahhoz a házhoz és kész. -
misiizsai #71181 akor egyet értűnk
És a legvégén a motor jönne -
Nagyszerű: a Lamborghinit nem tudom eladni a házamból, és emiatt percenként kilép-> új játékot kell kezdenem??? -
carloelsa #71179 sztem is így kéne :) -
Szinte már érzem a égetett gumi szagát.Szép. Nos a képemről annyit hogy tényleg délután volt tényleg ilyen szépen sütött a nap csak én játszottam rá méh egy picit.Plusz megvilágitást is kapott az egész.És asszem hogy az eget majd meghagyom élesnek. Jóészakát. -
misiizsai #71177 hétvégén B kategoriában kén utána C stb -
Egy háztömb oldalában. :) -
carloelsa #71175 hát igenn...
-
misiizsai #71174 az biztos a tenger felett jó nagyot repűltem és kérdezted merre vagyok XD