107666
-
elindítod a játékot,ott lesz a menüben:) -
kvmark #71252 Sziasztok ha elértem a champion szintet akkor hol kapcsolhatom be vagy ki a Hardcore t mert nem találom sehol -
Fatal olyan morcos vagy mostanság... 
Azért köszi be is teszem. -
Mer az enbseriest is a főkönyvtárba kell rakni, ez a fos a gtasahoz készült, semmi köze a tduhoz csak működik benne. -
Hát igen lehet mégis erőt veszek magamon mert izgat hogy milyen is lehet élőbe menet közbe látni az újjitást.
Neki is látok.A DLL-t meg bemásolom a főkönyvtárba hátha van hatása.Viszont az a gond hogy az FX-be nem látok arra utaló jeleh hogy ott kicserélhetném ezeket az enbseries cuccokat...Nincsen ilyen nálam... -
carloelsa #71248 ki tud olyan vidófelvevőt ami hangot is vesz fel ( a Frapson kivül)??? -
Ma énis vettem egyet.
-
Nem kell tőle félni, nem rontasz el semmit.. az eredeti enbseries lemented valahová, aztán lehet próbálkozni. Az a dll. fájl az nem tudom hová kell, de rakd be azt is :D a végén kitörlöd ha már nem kell. -
Én eladtam xD Visszatértem megint a Lotus-ra :) -
Új verdám. 

-
Hát asszem én napolom ezt a problémát...Még át kell gondolnom mit fogok csinálni.Nem akarok elbukni. 
Kössz a krúzt Nahtan és Jazz!!!Asszem olyan 320km-t mehettünk.
-
ultrapulse #71242 High Dynamic Range :D "...is a set of techniques that allows a greater dynamic range of luminances between light and dark areas of a scene than normal digital imaging techniques." -
mi az a hdr?
-
Jaja, na hát igazából csak egyet kellene szerintem kiválasztani és felülírni a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX-ben lévő enbseries.. de akárhányat próbáltam mind ugyanúgy nézett ki, azért mondom, hogy lehet elcsesztem valamit.. -
Kis segítség kéne mert nem vagyok nagyon otthon hogy hól találom ezeket a dolgokat.Szóval kap mindenki egy Color és egy Quality mappát amibe vannak cuccok.Ezeket hova kéne bemásolni?Sehol nem találom Bnk. belül...
-
A játék HDRjéhez semmi köze nincs, de HDR-t tesz rá ez is. -
Megy HDR nélkül is. Képek alapján nekem is tetszett :D Aztán lehet én nem találtam megfelelő beállítást hozzá.. -
Nekem tetszik.Még nem tettem be de a képek alapján van hangulata.Én HDR nélkül játszom amm ehez ugye nem kell bekapcsolni?Tehát ez egy HDR mentes extra? Ugye? -
Igen itt asszem az van átírva.. játék közben nyomsz egy Esc-t majd Shift+F12
Viszont ezt is megnézheted, ha az Eclipse-t letöltöd találsz benne néhány dolgot.. link -
Hi! Az éjszakát kipróbáltam, eddig tetszik. Ez a lightbloom effeck olyan, mint az enb series? -
TDU Graphics Mod - Lightbloom Effect, már néztem, de olyan mosott, fejfájós lesz tőle szerintem. -
ultrapulse #71232 Megértem...:D -
Ha lenne rá időm, és értenék is hozzá megcsinálnám, de ennyire nemakarok belemrülni a dolgokba :) -
ultrapulse #71230 Vagy a legegyszerűbb lenne egy tutorialt nézni konvertáláshoz :D
De ahhoz meg lusta vagyok :) -
Nekem egy normális W124-es -
Nekem 100-as vagy 120-as Skoda kellene de azt úgysem fognak csinálni. 
-
Pl. Innen -
Torrent, vagy ha megakarod venni akkor a Bannerban katt az EU PATCH-re, vagy netán írd be google-ba. -
ultrapulse #71225 Van Google... -
haljátok a megapach-et honnan tudol letölteni -
jut eszembe nem készült berakható GSX-R a játékba? :D -
Megtaláltam a hdr modot a orosz oldalon,de nem tudom ott letőlteni,tudna valaki adni linket?Előre is kőszi! -
jaja meg legyen suzuki GSX-R 1000 is!:D -
Meg kapunk több motort is:)
Kisebb kategóriákat, nem csak 600+ osokat -
HDR-rel szebb, csak gyenge a HDR, reméljük a TDU2ben kapunk majd jobbat :) -
Hát nem tudom... :)
HDR off
HDR on
-
laco777 #71217 küldtem -
Nekem amikor elveszett, torrenten találtam meg. -
Adj egy msn címet és elküldöm. Biztos le lehet tölteni de nem tudom honnan. -
laco777 #71214 hali. a car pack telepítőt honnan tudom leszedni? mert serial van csak gép formázás volt és nincs meg a telepítő